Sådan tænder og slukker du, låser op eller låser din mobilskærm med to klik

I dag vil vi se hvordan du tænder og slukker, låser op eller låser din mobilskærm med to klik . På denne måde vil du kunne fortsætte med at bruge telefonen uden at skulle have den fysiske knap på den.

Det er noget ekstremt nyttigt, da det er svært at forhindre, at skærmen på vores mobil slukker, og vi ønsker at forhindre, at hardwaren på den mobile enhed går ned, men den er også ideel til folk, der allerede fejler på knappen for at tænde eller slukke for enhedens skærm .

Vi kommer til at bruge en ekstremt enkel og frem for alt let applikation, så du kan tænde skærmen ved at trykke på en hvilken som helst Android-enhed, og dette er en af ​​de store fordele ved denne applikation.

For noget tid siden var det lidt svært at opnå dette. Nogle enheder kom med denne mulighed fra fabrikken, og i andre tilfælde var vi nødt til at gøre nogle ting for at kunne låse op eller låse skærmen med to taster .

Med applikationen, som vi skal se lidt nedenfor, vil du ikke have noget problem, og på få sekunder vil du være i stand til at udføre denne handling, der vil gøre dit daglige liv med din smartphone lettere. Det er en simpel applikation, der næsten ikke kræver nogen konfiguration.

Indeks
  1. Sådan låser du op eller låser skærmen med to tryk
  2. Sådan tænder og slukker du skærmen med to tryk

Sådan låser du op eller låser skærmen med to tryk

Ansøgningen vi skal se er Tryk på Tryk for at låse som du kan få i Play Butik. Det tjener til at kunne tænd for skærmen med to tryk smukt. Det er meget intuitivt og fungerer som en charme. Lad os se mere detaljeret nedenfor:

  • Den første ting, vi skal gøre, er at åbne applikationen, og vi vil se nogle muligheder.
  • Her er det vigtigt, at alle muligheder er aktiveret. Hvorfor? Den første er at aktivere applikationens funktion. De to næste skal kunne at lyse op og sluk skærmen med to taster og den sidste" Start ved opstart er, at applikationen begynder at virke, så snart vi tænder for mobilen.
  • De andre muligheder er slet ikke vigtige. Hvis du vil lave noget research for at være klar over alt, er det ikke noget problem. Men for hvad vi ønsker, at anvende disse muligheder uden ubetydelig.

Når alt er sat op, kan vi bruge funktionen af lås og lås skærmen op med to taster . Du behøver ikke genstarte mobilen eller noget lignende. Det burde allerede virke uden problemer.

Sådan tænder og slukker du skærmen med to tryk

Applikationen er ideel til dem, der har en beskadiget tænd/sluk-knap som beskrevet ovenfor, men også til dem, der ikke ønsker at miste funktionen af ​​mobiltelefonens fysiske knapper på længere sigt.

Det er en meget enkel applikation, der perfekt opfylder sin funktion af tænde og af sluk enheden med to tryk . Hvilket gør anmeldelsen meget nemmere, da vi ikke engang skal have fat i telefonen helt.

Vi laver bare to tryk på skærmen, og vi kan tjekke for nye beskeder og så videre.

TapTap To Lock vejer næsten ingenting, og som du kan se, behøver vi ikke engang lave en alt for kompliceret opsætning for at kunne låse skærmen op eller låse med to taster . Ved kun at aktivere nogle få muligheder kan vi nu nyde denne funktion på enhver Android-enhed, uanset dens mærke.

Glem ikke, at vi har flere tips og vejledninger på bloggen, der kan være meget nyttige til at forbedre din Android-oplevelse så hurtigt og nemt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up