Sådan konverteres RAR-fil til ISO-billede nemt

Mange applikationer i dag, især spil, kræver et stort antal filer, hvilket betyder, at i de fleste tilfælde, forskellige downloads er nødvendige for at færdiggøre deres indhold og installere på computeren. Igennem denne artikel vil du lære, hvordan du konverterer RAR-fil til ISO-billede på en meget nem måde.

Dette kan være en enormt udtømmende opgave, men der er en måde at forenkle det på takket være de forskellige hoveder, der er ansvarlige for at udvikle anden software, der præcist tillader gøre dit liv lettere .

Indeks
 1. ISO filer
  1. Hvorfor bruger vi det?
  2. Ikke alt er i en ISO-fil
 2. RAR til ISO konvertering
  1. Trin for trin
 3. Nemmere? Umulig!

ISO filer

Når det kommer til at tale om programmer, hvis installationsindhold normalt erhverves gennem køb af en cd, ISO-filer har været et godt alternativ for dem som er det ideelle format til at simulere eller repræsentere, hvad der ville ske på en DVD.

For at forklare det på en meget enklere måde er det underforstået, at ISO-filer er en slags boks, der indeholder absolut alle de værktøjer, værktøjer og materialer, der er nødvendige for at udføre en bestemt konstruktion.

Når du leder efter software, vil du sandsynligvis finde den nedsænket i denne type fil for at fortsætte med installationen. Du skal dog ikke blive overrasket, hvis du skal udføre andre typer operationer for at få denne vigtige genstand.

Hvorfor bruger vi det?

Som forklaret ovenfor er denne filtype ideel til installere forskellige typer programmer på din computer, især når installationsindholdet i dette program er meget stort.

Brugen af ​​disse typer filer til at indeholde alt relateret til operativsystemer, primært Windows, har vundet stor popularitet og ry i de senere år. Men det er også et meget effektivt værktøj til at henvise til andre typer programmer, blandt hvilke videospil skiller sig ud.

Ikke alt er i en ISO-fil

Du kan dog stadig støde på sider, der deler sådanne programmer eller installationsfilcontainere i andre formater, for det meste RAR.

Denne udvidelse var i mange år, den foretrukne måde at dele forskellige typer programmer . Men jo større funktioner, jo større størrelser. Hvilket endte med at blive sværere at dele.

Men der er stadig dem, der gør sig umage for at bruge denne type udvidelser, og selvfølgelig er der stadig dem, der foretrækker dem. På samme måde ender de før eller siden med at indse, at det er en ekstremt kedelig og bureaukratisk proces, hvorfor iso fil er et alternativ, der anbefales med lukkede øjne.

RAR til ISO konvertering

Nu, hvis du i dit tilfælde har gjort alle de nødvendige downloads for at have alle de nødvendige data for at installere en software og læser denne artikel, behøver du ikke at føle dig frustreret over, at du ikke kender alternativet til ISO-filer.

Faktisk er du heldig, for her vil du lære, hvordan du laver en stor konvertering vil lette vejen alt dette store antal elementer er komprimeret eller gemt og sig farvel til adskillige RAR-filer på din computer.

Trin for trin

Den første ting at huske på på dette tidspunkt er, at du skal bruge programmer, der giver dig mulighed for nemt at konvertere en RAR-fil til et ISO-billede. Problemet er, at de fleste tilbyder disse typer funktioner i deres premium-version, dog er der et program, hvis du kan nyde i dens prøveversion nemlig PowerISO.

Når du har downloadet og installeret programmet, skal du blot følge et par enkle instruktioner for at konvertere RAR-filen (eller filer, hvis der er flere) til en unik og eksklusiv ISO-billedfil.

 1. Vælg den eller de RAR-filer, der skal konverteres.
 2. Højreklik på den.
 3. Find indstillingen "PowerISO" i rullemenuen.
 4. Vælg "Tilføj billedfil".
 5. Indstil filplacering og vælg format "fil.iso" .
 6. Parat!

Nemmere? Umulig!

Som du kan se, er det at udføre denne type konvertering noget, der ikke tager for lang tid, og som frem for alt, vil spare dig for at have en masse RAR-filer på din computer . Så hvad venter du på? Begynd at bruge PowerISO og forenkle den måde, du administrerer dine programmer på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up