Sådan konverterer eller tvinger jeg min mobiltelefon fra 4G til LTE i nogle få trin

Hvis du undrede dig over hvordan konvertere eller tvinge min mobiltelefon fra 4G til LTE ? Og du vil gøre det hurtigt og med få trin, her vil vi forklare dig det hurtigt, men specifikt. Du skal bare have din mobiltelefon ved hånden, før du starter.

Det mobile teknologier har omkring århundredes akkompagnement. I deres output var de meget grundlæggende og for meget som et radiosignal. Men gennem årene har de revolutioneret alt relateret til interkommunikation.

Så meget, at det i dag ville være praktisk talt utænkeligt ikke at have dem. For at udføre denne procedure er det lige meget, om du bruger et fysisk eller virtuelt SIM-kort.

Indeks
  1. Hvad er LTE?
  2. Hvordan tvinger jeg min mobiltelefon fra 4G til LTE?
  3. Hvad kan denne ændring indebære?

Hvad er LTE?

LTE teknologi er en af ​​de nyeste i telefonindustrien, så den har udviklet sig lidt efter lidt, ligesom 4G-teknologi. Begge er baseret på en betydelig forbedring af de opnåede hastigheder med 3G, så mange i dag bruger det.

Hvad der måske ikke har gjort det til en global standard er, at da det først blev udgivet, var det nødvendigt at købe en ny mobilenhed for at kunne tilsluttes både 4G og LTE. Ud over dette kan du, afhængigt af den mobiltelefon du har valgt, have en højere eller lavere hastighed, når du downloader indhold. Af denne grund er det meget vigtigt at vide, hvilken mobiltelefonmodel der er bedst for dig, når du overvejer mobilforbindelse.

En af de vigtigste fordele ved at bruge LTE på 4G er dens hastighed, når du downloader indhold, både på sociale netværk og på enhver platform.

det LTE kan ses som noget af en tilføjelse et hjælpemiddel til 4G, kun fokuseret på internet-browsing, fungerer derfor normalt på samme tid, men det kan ændres efter din smag.

Hvordan tvinger jeg min mobiltelefon fra 4G til LTE?

For at ændre vores netværk til kun LTE, kan vi bruge to muligheder. Du skal åbne menuen for indstillinger for mobilnetværk , når du først er her, skal du kigge efter sektionen for netværkstilstand. Hvis du trykker på, skulle mulighederne dukke op og her skal du sætte kryds ved “kun LTE”. Hvis 4G-indstillingen ikke vises, understøtter din mobil det muligvis ikke.

For den anden metode bliver vi nødt til at bruge en applikation, det skal præciseres, at denne kan findes gratis i butikken på din enhed. Navnet på appen er "Elixir". Når det er installeret, og det vises på skærmen på vores enhed, fortsætter vi med at åbne det, det har en menu med flere muligheder, men i dette tilfælde er vi kun interesseret i en af ​​dem.

Informationsboksen vil være den første vi finder, vi skal trykke og alle informationer om vores enhed vises, på denne måde skal vi kun kigge efter telefoni-sektionen og trykke, så vælg "aktiver 4G".

Her vil vi se en menu, hvori vi kan glide, og der vil være en del til at vælge typen af ​​forbindelse, når vi åbner denne del kan vi vælge et hvilket som helst netværk, men i vores tilfælde er vi kun interesserede i den, der siger "kun LTE".

Hvad kan denne ændring indebære?

Bruger kun LTE ikke medfører større gener med hensyn til internetservice, tværtimod vil vi, ved kun at bruge LTE-teknologi, have en meget høj browsinghastighed. Med hvilket vi kan se multimedieindhold meget hurtigt.

Men når du aktiverer denne mulighed, sker der noget lignende, når vi tvinger 4G-forbindelsen, i hvilket tilfælde du kan ikke få adgang til 2G- eller 3G-netværket fordi enheden kun understøtter det 4G-netværk, du har valgt.

Hvis vi kun bruger LTE, mister vores mobiltelefon muligheden for at modtage opkald eller tekstbeskeder, da den ikke vil forbinde end kl internet service , så det skal vi være opmærksomme på, og når vi skal ringe, så lad os gå. tilbage for at ændre det.

Af denne grund, bruger kun LTE er det ikke anbefales kun, når vi ikke behøver at foretage eller forvente opkald, og kun ønsker at oprette forbindelse til skyen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up