Hvordan laver jeg tegneserier eller tegneserier med mit Android-mobilkamera gratis?

Smagen for tegneserier går aldrig af mode, så det er nu muligt at lav tegneserier med kameraet på Android-enheder .

At se anime-film og -serier på Crunchyroll kan være en trigger for dem, der er fans af denne type indhold. Så det er ret fedt at have muligheden for at skabe din egen tegneserie.

Men mange brugere tror, ​​at man skal være professionel designer og have det rigtige udstyr, for for dem, der er udenfor denne verden, er det muligt at bruge andre værktøjer lige så kreativ og gratis.

I dette tilfælde og til Android-smartphones er der flere applikationer til disse kreationer fra enhedens kamera. Faktisk er det i dag endda muligt at konvertere fotos til anime eller tegneserier på Android eller iPhone og endda konvertere foto til anime eller tegneserie online gratis.

Indeks
  1. Mulighed 1: Comic Book Page Maker
  2. Mulighed 2: Comic & Meme Maker
  3. Mulighed 3: Pixton Comic Maker

Mulighed 1: Comic Book Page Maker

Det er en af ​​de første apps, du skal overveje, hvis du vil lave tegneserier med kameraet, faktisk er den ret alsidig og tilgængelig gratis.

I den forstand er den meget brugervenlig, når du bruger den, men du skal først have den på enheden for at virke.

Til dette er Google Play Butik åben, og navnet er skrevet i søgemaskinen inkluderet, på denne måde vil vi vide, at det er den, der er angivet af eksempelbilledet.

Den har en gul baggrund med røde prikker, som har en hvid dialogboks med to tegn indeni, eller gennem udvikleren "BahraniApps".

Den næste ting at gøre er at klikke på knappen » Installere og når du er færdig, så kør den. På denne måde vil brugeren være i stand til at begynde at redigere deres egen tegneserieside.

Mulighed 2: Comic & Meme Maker

Som navnet antyder, sigter denne applikation på at skabe både tegneserier, tegnefilm og memes, så den har et betydeligt udseende.

Ligesom den tidligere mulighed, købet er ledig og et af dets mest slående træk i det brede galleri af elementer.

Blandt disse er der placeret en varieret mængde af baggrunde at vælge imellem, såvel som figurer eller objekter, der skal tilføjes til tegneserien med kameraet og skabe et komplet materiale.

Udover det, han giver dig mulighed for at dele resultatet på forskellige sociale netværk , eller send det direkte på e-mail til hvem du vil. Nu, for at begynde at bruge det og skabe dine egne tegneserier, skal du downloade det fra Google Store eller "Play".

Og den bedste måde af det gør er at søge efter det ved dets nøjagtige navn, således » Tegneserie og meme-skaber "lanceret af" Tiltet Kød vil blive valgt.

Den næste ting at gøre er at klikke på den grønne knap vist for » Installere på den pågældende enhed. Selvom du søger fra onlinebutikken, er det også muligt at købe den.

Mulighed 3: Pixton Comic Maker

Det startede som et websted, men blev senere opdateret og udgivet som både en pc-version og en app til mobile enheder.

På denne måde er den tilgængelig til Android, og omfatter en bred vifte af værktøjer der tillader skabelsen af ​​tegneserier, såvel som deres deling.

Du kan for eksempel vælge karaktererne, baggrunden, stilen på boblerne, blandt andet, og det tager virkelig ikke lang tid at forberede det.

Så for at få denne app ledig skal du gå til søgefeltet i Google Play og skrive det tilsvarende navn.

Derfor vil det første resultat være korrekt, hvilket kan verificeres af udvikleren ved at præsentere det" Pixton Comic Inc » og dets ikon på en gul baggrund med et » P sort i midten.

Uanset hvilken mulighed du vælger at lave tegneserier med kameraet på Android-enheden, er det vigtige at teste hver brugers kreativitet.

Desuden er det heller ikke urimeligt at prøve blandt de forskellige tilgængelige applikationer, da hver enkelt har sine egne særegenheder og funktioner.

Og selvom ingen af ​​disse er helt professionelle, tjener de det formål at skabe indhold på den bedst mulige måde. tegneserie stil .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up