Sådan skjuler du kontrolpanelprogrammer for at forhindre afinstallation

Afinstallation af programmer fra din computer er en meget nem proces at gøre, og næsten alle kan gøre det. Du behøver ikke en masse computerkendskab til afinstallere et program fordi det er meget enkelt.

Dette kan blive et problem, hvis flere personer har adgang til din computer, da du risikerer at afinstallere programmer uden din tilladelse. Så du bør kigge efter alternative måder at beskytte de apps, som du ikke ønsker, at andre skal afinstallere fra din pc.

Og vi er her for at hjælpe med vores guide, en god måde at beskytte dine programmer på er at skjule dem. Men hvordan skjul dine programmer så ingen kan se dem, når du bruger din pc? Vi vil fortælle dig hvordan.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du skjuler programmer på din computer for at beskytte dem mod andre brugere. Du vil se, at processen er meget enkel, og med de trin, vi skal vise dig her, kan du gøre det to og tre.

Så når de forsøger at søge efter disse programmer, vil de ikke finde dem, fordi de vil være det beskyttet af systemet og du bliver mere rolig. Ingen vil genere dig længere ved at afinstallere dine yndlingsprogrammer, og du kan bruge dem, når du vil.

Indeks
  1. Hvordan skjuler du programmer på din pc?
    1. Trin 1
    2. 2. trin
    3. Trin 3
  2. Hvordan skjuler man programmer ved hjælp af Hide From Uninstall List?

Hvordan skjuler du programmer på din pc?

Så viser vi dig, hvilke trin du skal følge skjul de programmer, der du vil have på din pc. Du vil se, at processen er meget enkel, og på meget kort tid vil du være i stand til at skjule alle de programmer, du ønsker.

Denne forklaring vil være baseret på Windows 10-operativsystemet, men trinene vil helt sikkert være ens for andre systemer. På samme måde kan du vælge at opdatere dit system til Windows 10, hvis du ønsker det og dermed få din pc opdateret.

Trin 1

Den første ting du skal gøre er at gå til systemregistret, gå til start og gå til søgefeltet og skriv "regedit" . I resultaterne skal du trykke på den første, der vises kaldet "Registry Editor" og vente på, at vinduet indlæses.

2. trin

Når du er inde, skal du gå til den næste sti "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\U", Når du er der, vil du se en liste med alle de programmer, du har installeret. For at finde ud af, hvilken registreringsnøgle der svarer til hvert program, skal du bare trykke på en og til højre vil du se en række værdier med navnet.

Trin 3

Når du har fundet det program, du vil skjule, skal du fjerne det fra registreringsdatabasen, så ingen kan få adgang til det. Det vil sige, før du sletter det, skal du lave en sikkerhedskopi for at gendanne listen for at se dit program igen senere.

Klar, hvis du har udført alle disse trin korrekt, burde du allerede være i stand til at skjule ethvert program på din pc. Det var rigtigt, at det slet ikke var svært, selvfølgelig kan nogen have svært ved at følge de trin, vi tog.

Hvis dette er dit tilfælde, er der flere programmer, der udfører dette job for dig, og et af dem hedder Hide From Uninstall List.

Hvordan skjuler man programmer ved hjælp af Hide From Uninstall List?

Dette er et meget simpelt program, der giver dig mulighed for hurtigt og sikkert at skjule programmer på din computer, så ingen kan få adgang til dem. Bare download dette bærbare program og kør det for at begynde at skjule alle de programmer, du ønsker.

Når du først er inde i programmet, vil du være i stand til at forstå, at dets grænseflade er meget intuitiv, viser dig en liste af alle dine programmer i det indledende panel. Trinene til at skjule de programmer, du skal beskytte, er meget enkle, bare marker programmet og klik på spøgelsesikonet.

Når det er gjort, vil det blive skjult, og for at returnere det, skal du bare fjern markeringen, og det vil blive vist igen Som om der aldrig er sket noget. Denne metode er endnu nemmere end den forrige, så hvis den anden metode er svær for dig, så brug denne, og du vil se, at du ikke vil have nogen problemer.

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig, og at du kan nu skjul dine programmer så beskytte dem mod alle, der forsøger at afinstallere dem. Det kostede dig bestemt ikke noget, og du er allerede ekspert i det.

På en anden note, find ud af, hvordan du blokerer Windows 10 Kontrolpanel eller Indstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up