Hvordan skærer man et SIM-kort i MicroSIM eller nano på en nem måde?

Telefoner udvikler sig mere og mere og ændrer sig i størrelse med årene. Den nuværende tendens er at gøre alting større. Med skærme, kameraer, liners, blandt andet konstant stigende i størrelse, er det nysgerrigt, at SIM-kort reduceres. Af denne grund, i dag lærer du at klippe et SIM-kort i MicroSIM eller nano.

Og det er virkelig mærkeligt, at det eneste, der ikke stiger, men falder, er SIM-kort. Men uanset årsagen sker det over hele verden, hvor brugere bliver tvunget til at skifte linje, fordi deres SIM-kort ikke er kompatibelt med ny mobil at de købte, for dette problem i dag vil du se den nemmeste løsning.

Selvom du som et tip bør undersøge, hvad er virtuelle SIM-kort, og hvordan fungerer de? , fordi du måske ikke skal skære din.

Indeks
  1. Typer af SIM-kort
  2. Klip et SIM-kort til MicroSIM eller nano

Typer af SIM-kort

Nu, før du kan skære et SIM-kort ind i MicroSIM eller nano, skal du først vide, hvad du taler om. I dag er der fire typer SIM-kort, nogle nuværende og nogle forældede, nemlig:

SIM

Dens størrelse er 85,6 x 53,98 millimeter, de lignede kreditkort og brugte i ældre telefoner, de blev taget ud af markedet for år tilbage. MiniSIM: Disse er de første, der er implementeret i lettere og mere kompakte mobiltelefoner, det er den typiske, der er placeret under batteriet i et slot, det måler 25x15 millimeter.

MicroSIM

Nogle af de mindre, der findes i dag, er opfundet af Apple og er den standard, der bruges i dag (dette skyldes, at mobiltelefoner mere og mere er udstyret med interne komponenter, så du skal spare penge). 'plads), måler 15 x 12 millimeter.

NanoSIM : De er de mindste af alle, og deres brug forekommer mere end noget andet i avancerede telefoner (det handler praktisk talt kun om chippen), deres størrelse er 12,3 x 8,8 millimeter. Nu, efter at have afsluttet gennemgangen af ​​hver type SIM, er det tid til at klippe et SIM-kort til MicroSIM eller nano, og for dette behøver du ikke at bruge nogen luksuriøs enhed, du skal bare:

En PDF-model med mærkerne fra forskellige størrelser saks (som vil lave klippet), en lineal, en kuglepen (til at lave mærkerne) og sandpapir (til at glatte de sidste kanter).

Klip et SIM-kort til MicroSIM eller nano

Sandhedens øjeblik er kommet, klip kortet ud. Når du har ovenstående materiale, skal du i gang. Det er værd at bemærke, at nutidens udbydere tilbyder dig de forskellige størrelser på én gang uden at skulle spørge, men for dem med et super gammelt SIM-kort, der ikke ønsker at ændre, er denne metode nødvendig.

Det første du skal gøre er at tage PDF-arket, som du skal have printet med det mønster, du skal følge (du kan få det på internettet) og lægge det på en flad overflade, og derefter placere kortet på arket til det passer perfekt. Brug derefter linealen som støtte til at markere linjerne, hvor de forskellige snit skal passere, det er tilrådeligt at bruge en tusch eller en tynd blyant.

Når det er gjort, skal du føre saksen gennem de linjer, der tidligere er markeret med størst mulig delikatesse , for ikke at røre chippen, som er den vigtige del. Glat derefter de resterende kanter med sandpapiret (så de ikke kommer i vejen, når de ligger på telefonen).

Så skal du bare sætte SIM-kortet det tilsvarende sted i den nye mobil og det er det hele. Denne metode fungerer til at returnere dit Micro- eller Nano-kort og er naturligvis permanent, så du skal være ekstra forsigtig.

Hvis alt gik som planlagt, din telefon burde fungere med det nye SIM-kort så man kan sige, at man har lært det klippe et kort SIM i MicroSIM eller nano .

Husk at dette kort er ligesom hjernen på din mobil, så du ville ikke lede efter mere information såsom hvordan kan sim-kortet blokeres? , eller hvordan du aktiverer en inaktiv chip eller SIM-kort , så du perfekt kan håndtere problemet og aldrig afbryde forbindelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up