Sådan sender du penge med FedEx til en anden nemt og sikkert

Der er mange muligheder, hvorigennem du kan sende penge, men FedEx er en af ​​de bedste , så du kan få dine penge sikkert til din ønskede destination. Hos FedEx har du en række muligheder for dine forsendelser, tilpasset alle dine problemer. Dette er et fantastisk værktøj, som du kan overveje, da det tilbyder service i over 200 lande internationalt og sporingsmuligheder for din pakke.

Indeks
  1. Trin til at sende dine penge
    1. Trin for at komme ind i FedEx
  2. FedEx-pakkeforsendelsesregler

Trin til at sende dine penge

Det første, du skal gøre, er at dække din pakke eller stedet, hvor du vil placere pengene, med pakketape, for at sikre dig, at du ikke kommer ud af den. Overvej, hvad du skal gøre, før du kommer til FedEx kontor . Så skal du anmode om eller kræve en underskrift, så brugeren underskriver den, når pakken ankommer, så vi kender hans identifikation.

Tag derefter muligheden for at forsikre dine penge, og efterlader en lille betaling afhængigt af mængden af ​​penge, der er fundet. Det betyder, at når pakken er tabt eller stjålet, kan de returnere den.

Til sidst skal du levere pakken og betale for den. På den måde giver de dig en kode, så det er den, du sporer online, når pakken er på vej. Og klar din pakke på destinationen vil være forsikret og du kan gøre det hurtigt og nemt.

Trin for at komme ind i FedEx

For at få adgang til platformen og dermed kunne sende alle dine produkter til den ønskede destination, skal du følge nedenstående trin. Vi starter sessionen med din konto FedEx på siden fedEx.com , Ellers du skal gå til den del, hvor der står, at du tilmelder dig. Derefter udfylder du alle dine nødvendige data, såsom ID, navn, efternavn, by, og til sidst vil siden bede dig om at indtaste dit kreditkort til åbning.

FedEx-pakkeforsendelsesregler

Ligesom alle virksomheder har deres regler for forsendelse, har FedEx også regler, når det kommer til at sende enhver pakke, af forretningsmæssige sikkerhedsmæssige årsager. For hvis du sender nogle af disse varer, du kan blive involveret i et juridisk spørgsmål .

Af samme grund, den eneste, der bærer ansvaret, er brugeren , ellers skal du betale en bøde. Og hvis du vil sende til det internationale område i dette tilfælde af United States Postal Service, skal du huske på, at det er de varer, der ikke sender.

Marihuana, denne type ulovlige produkter er udelukket, når de sendes med posten, selvom det er legaliseret i samme land. Så kommer brændstoffet af sikkerhedsmæssige årsager, det kan eksplodere, være flygtigt og bringe chaufførerne af forsendelsesprodukter i fare og ætsende stoffer. Der er også tilladte varer, det er nemmere at tjekke listen over de varer, du skal sende til din destination.

En anden fordel er, at du kan finde ud af, hvordan du gør krav på din mistede pakke fra United States Postal Service. Forbi tidspunktet, hvor din pakke ikke ankommer kan du gå til denne tjeneste for at have mulighed for at finde den.

Dette giver dig flere muligheder for din søgning, du skal først have alle de personlige oplysninger klar, som du præsenterede, da din pakke blev leveret. Til dette er det sporingskode, id-kort og adresser på den destination, du har sendt til både din og modtagerens, og prisen på produktet.

For at give dig mere information, kan du lave en kort beskrivelse af produktet, hvis tøj er et eksempel: skjorter, shorts, tilbehør, sportsartikler. Ligeledes beskriver du hver af dem med deres egenskaber

Uden disse er de også elektronik, såsom telefoner, kameraer, videospil og husholdningsapparater såsom køleskabe eller køkkener, men hvis disse produkter er meget store, så sørg for, at du kan pakke dem i deres originale emballage. Da du har hele denne guide som søge- og servicemuligheder, kan du drage fordel af den for ikke at have nogen gener, når du sender dine produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up