Hvordan ved jeg, om min bærbare computer eller mobiltelefon er vandtæt. Hvordan retter jeg det, hvis det bliver vådt?

En af de funktioner, der har fanget mobiltelefonfans mest opmærksomhed, og endda fået nogle til at skifte til disse enheder med denne funktion, er vandtætte telefoner .

Nogle mennesker har dog vandtætte mobiltelefoner og ved det ikke engang; Som andre, der tværtimod ved et uheld nedsænkede deres telefon i vand, og den havde ikke denne funktion.

Derfor vil vi vise dig, hvordan du ved evt din mobil eller mobiltelefon er vandtæt og hvordan du kan ordne en, der er våd og ikke har denne funktion.

Indeks
  1. Hvordan ved jeg, om min bærbare computer eller mobiltelefon er vandtæt?
  2. Hvordan ordner jeg min bærbare computer eller mobiltelefon, hvis den bliver våd?
  3. Hvad er de bedste vandtætte mobiltelefoner?

Hvordan ved jeg, om min bærbare computer eller mobiltelefon er vandtæt?

En af de største opdateringer og ændringer foretaget af nogle mobiltelefonmærker er præsentationen af ​​nogle enheder, der er modstandsdygtige over for vandnedsænkning. Men derefter, hvordan ved du, om du har en vandtæt mobiltelefon?

Den bedste måde at sikre, at din mobilenhed er vandtæt, er at se på International Protection-certificeringen eller blot IP-certificeringen. Nå, det er dette afsnit, der bestemmer, om en mobilenhed modstår både vand og støv fordi denne kapacitet ikke afhænger af din mobiltelefons rækkevidde.

Når du opdager denne funktion på din mobilfane, vil du bemærke, at den er markeret med initialerne IP efterfulgt af to tal, der varierer fra 0 til 8. Vær opmærksom på, at det første af disse er til modstandsstøv fra din mobilenhed og det andet til modstandsniveauet, det skal vand.

Derfor, hvis din mobilenhed har det andet ciffer i IP-beskrivelsen optaget af et tal større end 7, betyder det, at din mobiltelefon er vandtæt .

Hvordan ordner jeg min bærbare computer eller mobiltelefon, hvis den bliver våd?

Når du beslutter dig for det find ud af, om din mobilenhed er vandtæt , er den værste mulighed, du kan gå til, straks at nedsænke den i vand. Nå, sådan ville du ikke gøre din mobiltelefon vandtæt, tværtimod ville du ende med at ødelægge den.

Men det meste af tiden dette skyldes ulykker . Så i tilfælde af at dette sker for dig, er den første ting at gøre, hvis din mobiltelefon er faldet i vand, at fjerne den så hurtigt som muligt.

Derudover skal du tørre helt med stærkt absorberende materiale, så hvis din mobiltelefon har et aftageligt batteri, skal du straks fjerne det sammen med hukommelseskortet og SIM-kortet. Når du har fjernet og tørret det, skal du vente mindst en nat, før du samler alt tilbehøret igen.

Et ekstra trick er at nedsænke både enheden og tilbehøret, der er blevet gennemblødt i en beholder med ris, der dækker dem helt i en hel nat. Nå det her fjerne fugtpartikler imprægneret i enheden.

Hvad er de bedste vandtætte mobiltelefoner?

En af de største fordele, som en mobilenhed kan inkorporere, er, at den er vandtæt. Så hvis du vil have til din rådighed en mobiltelefon, der udfører denne funktion bør du vide, hvilke er de bedste modeller du kan finde på markedet, der har IP67 eller IP68 certificering, det vil sige, at de er vandtætte.

En af de bedste muligheder på markedet tilbydes af Apple, da dens iPhone 11 og iPhone 11 Pro-enheder har denne funktionalitet. Plus, hvis det ikke var nok, kan disse enheder modstå op til 30 minutter under vandet, hvilket gør dem til en af ​​de bedste vandtætte mobiltelefoner.

Ligeledes er Samsung Galaxy S20+ er en af ​​de bedste Android-enheder, der inkorporerer denne funktion i sine funktioner. Nå, det har en niveau 68 international beskyttelsescertificering.

Endelig er en anden model, som brugerne ikke er klar over dens evne til at blive overvældet af, den af ​​Samsung Galaxy S10-enheden, da enhver præsentation af den har et IP68-niveau, hvilket gør den til en fremragende kandidat, hvis du ønsker at få en mobilenhed, der er vandtæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up