Sådan Ripper du videoer fra DVD til My USB - Hurtigt og nemt

Mange gange skal vi tage backup af film eller flytte videoer fra DVD til USB for at få adgang til dem fra andre enheder end pc. Derfor anbefaler vi, at du læser denne artikel, som du vil lære Sådan kopierer du videoer fra en DVD til mit USB-flashdrev – Hurtigt og nemt

Indeks
 1. Hvad er Ashampoo Burning Studio Free?
  1. Hvad er kravene for at bruge Ashampoo Burning Studio Free?
 2. Sådan ripper du videoer fra dvd til mit USB-flashdrev – hurtigt og nemt
  1. Download og installer Ashampoo Burning Studio Free
  2. Åbn appen "Ashampoo Burning Studio Free".
  3. Kopier DVD-videoen til din pc
  4. Kør videofilen på din computer
  5. Kopier video til USB-flashdrev
  6. Tjek, om videoen afspilles på USB-drevet

Hvad er Ashampoo Burning Studio Free?

Ashampoo Burning Studio Free er en gratis og praktisk app til at brænde diske . Softwaren indeholder en meget enkel grænseflade, der giver dig mulighed for at administrere filer ved at udpakke deres indhold og bruge det på andre drev.

Bare rolig, hvis du ikke var i stand til at kopiere og gendanne filer fra DVD med læsefejl. Med Ashampoo Burning Studio Free kan du udtrække video og lyd og outputfiler med forskellige outputformater med succes. Desuden giver værktøjet dig mulighed for at redigere lyd og video med forskellige kvalitetsniveauer.

Hvad er kravene for at bruge Ashampoo Burning Studio Free?

For at bruge Ashampoo Burning Studio Free-softwaren har du har brug for en computer med Windows 7 og mere 2 GB RAM, 250 MB ledig plads på harddisken og en stabil internetforbindelse for at kunne downloade applikationen.

Sådan ripper du videoer fra dvd til mit USB-flashdrev – hurtigt og nemt

Hvis du nemt og hurtigt vil kopiere videoer fra DVD til dit USB-flashdrev, kan du vælge at bruge programmet "Ashampoo Burning Studio Free", som har et sæt meget nyttige muligheder for at gendanne videofiler . Dernæst forklarer vi proceduren, som du skal følge trin for trin.

Download og installer Ashampoo Burning Studio Free

Først skal du bruge softwareinstallationsfilen Ashampoo Burning Studio gratis . For at gøre dette skal du gå til Ashampoos hjemmeside. Tryk på knappen "Download" og vent på, at processen er fuldført.

Når programmet er færdig med at downloade, skal du køre installationsfilen og følge instruktionerne fra guiden for at fuldføre denne proces.

Åbn appen "Ashampoo Burning Studio Free".

Gå ind i Ashampoo Burning Studio Free-appen. Du vil se et vindue med forskellige sektioner i venstre side af panelet som at oprette en lyd- eller videodisk, sikkerhedskopiere data, kopiering af en disk oprettelse af et billede eller adgang til andre avancerede funktioner.

Kopier DVD-videoen til din pc

Indsæt dvd'en i dvd-rom-drevet og tryk på funktion "Kopier disk" i Ashampoo Burning Studio Gratis . Vælg format, kvalitet og størrelse på videofilen, der skal eksporteres. Kopieringstiden afhænger af din computers ydeevne og læsehastigheden på dit dvd-rom-drev.

Kør videofilen på din computer

Kør videoen, der du kopierede på din computer for at sikre, at filen blev kopieret korrekt, kvaliteten af ​​lyd og billeder.

Hvis der er et problem med videofilen, skal du vende tilbage til Ashampoo Burning Studio Free-programmet og ændre indstillingerne, før du kopierer disken igen. Hvis du foretrækker et andet alternativ, kan du vælge at konvertere DVD til videofil med WinX DVD Ripper Platinum.

Kopier video til USB-flashdrev

Når du kontrollerer kvaliteten af ​​filen, Indsæt din USB-nøgle i din pc og fortsæt med at kopiere videofilen du fik med Ashampoo Burning Studio Free. For at gøre dette skal du åbne videoen og vælge "Gem som". I det nye vindue skal du vælge placeringen af ​​dit USB-flashdrev og trykke på knappen "Gem".

Tjek, om videoen afspilles på USB-drevet

Frakobl USB-flashdrevet, og sæt det i en anden computer. Til sidst skal du åbne videoen, du kopierede til det flytbare drev og kontrollere, om videoen afspilles uden kompatibilitetsproblemer . Vigtigt er det, at du også kan overføre eller overføre en musik-cd til et SD-kort eller USB-flashdrev for at tage din musik et andet sted hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up