Hvorfor har eller viser min mobiltelefon to IMEI-numre, og hvordan ved jeg, hvilken jeg skal bruge?

Uden tvivl er IMEI et af de vigtigste aspekter af mobile enheder, da det hjælper med at identificere det. Alligevel undrer nogle sig hvorfor min mobiltelefon har eller viser to IMEI-numre, og hvordan ved jeg hvilken jeg skal bruge? Vi vil besvare disse spørgsmål i detaljer nedenfor.

Du ved helt sikkert, at det er muligt at blokere en stjålet mobiltelefon med IMEI og mange sådanne handlinger, men det bedste at gøre er at kende detaljerne om, hvad en IMEI er, og hvad der sker, hvis to vises på mobiltelefonen. Vi vil tale om alt dette nedenfor.

Indeks
  1. Hvad er en IMEI?
  2. Hvorfor har eller viser min mobiltelefon to IMEI-numre, og hvordan ved jeg, hvilken jeg skal bruge?
    1. Betyder det noget, hvis jeg kun bruger én linje?
    2. Hvordan ved jeg, hvilken IMEI jeg skal bruge?

Hvad er en IMEI?

Der er meget snak om IMEI af mobile kommunikationsenheder, ja, det er noget meget vigtigt, som alle helt sikkert bør vide. International Mobile Equipment Identity IMEI-referencer, som oversættes til Identity internationalt mobiludstyr . Som navnet antyder, er det en protokol, som den er beregnet til at identificere mobile enheder med.

IMEI er en numerisk kode, der findes i alle det hårde hvidevarer meddelelse mobiler (mobiltelefoner). Denne kode identificerer entydigt den pågældende enhed og bruges af telefonselskaber til at identificere mobilen.

Denne kode er en af ​​de mest relevante til at tjekke status på en mobilenhed, det vil sige vi kan se, om den er helt lovlig. Faktisk bruges IMEI-koden til at vide, om en mobil bliver stjålet, blandt mange andre funktioner.

Under alle omstændigheder har mange mennesker bemærket det, mens de tjekkede deres mobilindstillinger to IMEI-koder vises . Så vil vi tale om det og forsøge at afklare alle dine tvivl.

Hvorfor har eller viser min mobiltelefon to IMEI-numre, og hvordan ved jeg, hvilken jeg skal bruge?

Svaret på to IMEI-numre, der dukker op, er, at din mobil evt har to telefonnumre . Derfor, hvis din mobiltelefon har plads til to SIM-kort, vil mobiltelefonen indikere, at der faktisk er to IMEI-numre, et for hver linje, der kan bruges på enheden.

Betyder det noget, hvis jeg kun bruger én linje?

Bare rolig, hvis du kun bruger én linje, det er helt gyldigt at bruge din enhed på denne måde hvis den har to IMEI'er (mulighed for at bruge to telefonlinjer). Det faktum, at der opstår to IMEI'er, er kun relateret til, at hver telefonlinje igen har denne vigtige identifikator.

Bare rolig, hver af IMEI'erne indeholder oplysninger om din enhed, de tjene så alle to for at identificere din mobil korrekt . Med andre ord kan du have to linjer eller bytte SIM-slot, da begge indeholder deres egen IMEI, som vil identificere din mobiltelefon.

Husk på den anden side relevansen af ​​at kende dit IMEI eller få det skrevet ned. Uanset hvad, hvis du har problemer, er det muligt at få din IMEI, hvis din telefon er slukket, eller du ikke har den i nærheden. Det er selvfølgelig noget, du skal prioritere, hvis du har et problem som tyveri eller tab.

Hvordan ved jeg, hvilken IMEI jeg skal bruge?

Der opstår ofte tvivl om, hvilken IMEI der skal bruges, dette er en almindelig fejl blandt dem, der ikke er særlig velinformeret. Den IMEI, du bruger, er bestemt ikke ligegyldig, om din enhed har to SIM-pladser fordi begge linjer er helt gyldige.

Du kan med andre ord bruge dit SIM-kort i både plads et og to, og det vil på ingen måde forstyrre betjeningen af ​​enheden. Faktisk behøver du ikke foretage nogen konfiguration, du skal du blot indtaste SIM-kortet i mobilen og den vil automatisk udføre alle de relevante konfigurationer.

Husk også, at uanset hvilken IMEI du bruger, kan du blokere en stjålet Apple iPhone og andre lignende handlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up