BlitzWolf-BR2 Bluetooth-modtager: Gør enheder trådløse

Vi lever i en verden med konstant forbindelse og over tid virker kabler som noget fra forhistorien. Der er en ny enhed, der du tillader befri dig selv fra kabelslaveri og gør dine enheder trådløse.

Indeks
 1. Tilslut alle dine enheder med én modtager
  1. Beskrivelse af BW-BR2
  2. BW-BR2 pakken inkluderer
 2. Gør enheder trådløse
  1. Nye versioner af BliTZWOlF-enheder

Tilslut alle dine enheder med én modtager

BW-BR2 er en enhed af mærket BliTZWOlF. Det er en trådløs modtager der fungerer med Bluetooth-teknologi. Den er kompatibel med Android- og iOS-enheder.

Dens design er enkel og med et overblik er den nem at bruge. BliTZWOlF er kendt for at tilbyde meget gode kvalitetsprodukter og dets støttesystem er kendetegnet ved kvalitetsbrugerassistance. BW-BR2 købt fra officielle butikker giver 18 måneders garanti.

Beskrivelse af BW-BR2

Modtagerens design med kun knap har kun en tænd/sluk-knap. Når den kører, lyser en lille blinkende LED. Den har en indbygget mikrofon som kan bruges til at foretage opkald.

enhedens batteri er 180 mAh, det vil sige, det fungerer 10 timers kontinuerlig drift.

Opladningstiden er cirka halvanden time. Rækkevidden dækket af BW-BR2 er 9 meter. Den fungerer som modtager og sender og understøtter op til to enheder tilsluttet samtidigt.

Den har en 3,5 mm stikport til at tilslutte hovedtelefoner eller til at tilslutte ekstra kabler. Micro USB-porten bruges til at oplade enheden. Derudover har den to knapper med hvilke du kan sænke eller hæve lydstyrken . Du kan endda ændre sangen fra stikket, hvis du lytter til musik.

BW-BR2 pakken inkluderer

 • 3,5 mm aux til RCA kabel
 • USB til mikro USB kabel til opladning af modtageren
 • Lille 3,5 mm til 3,5 mm kabel
 • 3,5 mm til 3,5 mm stik
 • bruger manual

Gør enheder trådløse

Antallet af anvendelser, der kan bringes til BW-BR2, er utænkeligt fra første indtryk. Da den er så lille en enhed, bliver den uundværlig i hverdagen. Det er meget nemt at gøre en enhed til trådløs med stikket.

 1. Bare tænd for din telefon og aktivere og jeg Bluetooth
 2. Tænd for BW-BR2-modtageren
 3. Identificer BW-BR2 og skabe en forbindelse mellem de to enheder via Bluetooth
 4. Når enheden og telefonen er parret, kan du slutte hovedtelefonerne til BW-BR2

Du kan nu lytte til musik på dine nye trådløse hovedtelefoner. Endnu bedre, den lydkvaliteten påvirkes ikke ved at bruge modtageren. Du kan lytte til 8D-musik med hovedtelefonerne og bevare den samme oplevelseskvalitet.

Hvis du allerede har trådløse høretelefoner, har du mulighed for at opgradere dem. tilsluttes til andre enheder såsom en pc, et tv eller en Ipod med BW-BR2. Tilslut den til TV'et, og den vil fungere som en sender. Se en film uden støj eller afbrydelser, og tilslut endda op til to trådløse hovedtelefoner på samme tid.

Tilslut modtageren til dit køretøj eller en højttaler og synkroniser den med din smartphone til har adgang til din musik hvor som helst du er. Fordelen ved at bruge en lille til at forbinde så mange enheder er, at du kan tage den med overalt og i ethvert hjørne af huset.

Nye versioner af BliTZWOlF-enheder

I øjeblikket er der nyere versioner såsom BW-BR3 og BW-BR4. BW-BR3 tilbyder kompatible USB-, AUX- og SPDIF-forbindelsesgrænseflader. Han er kompatibel med Bluetooth 4.1-teknologi ligesom sin forgænger og dens batteri har en anslået varighed på 8,5 timer.

BW-BR4 har et utroligt udvalg af 100 meter og dets batteri holder op til 17 timers kontinuerlig brug . De tilgængelige tilslutningsgrænseflader er USB, AUX, RCA og SPDIF. I modsætning til de tidligere er BW-BR4 kompatibel med Bluetooth 5.0-teknologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up