Sådan opretter eller opretter du Flash-videoer, -animationer og -tegninger på pc fra bunden - hurtigt og nemt

Animation i dag er blevet træningen for mange mennesker, uanset om det er gennem deres yndlings animerede serier, videospil eller film, der byder på en bred vifte af animationer på bestemte tidspunkter i scenen. Disse animationer er blevet lavet i mange år hvor en lang række tegninger blot tjente til at bringe en karakter til live i én flydende bevægelse.

Det er her big business udvikle specialiseret software til at udføre dette arbejde og på denne måde kan de designe og lave animationer hurtigt og effektivt, det eneste problem er, at disse applikationer kun kunne bruges for lang tid siden af ​​de nævnte firmaer dedikeret til animation.

Men i øjeblikket er denne brede vifte af software tilgængelig for alle, der elsker animation til at lave deres kreationer, det er derfor, vi i denne artikel vil lære dig hvordan man laver PC Flash-animationer fra bunden. Fortsæt med at læse og find ud af mere.

Indeks
  1. Hvad er en Flash-animation?
  2. Trin til oprettelse af animation i Flash

Hvad er en Flash-animation?

Denne type animation er skabt og designet af Adobe Flash-software , som er dedikeret til at skabe en række vektortegnet grafik, der bringer det arbejde, du udfører, til live. På den anden side er det rigtigt, at dette program kan være komplekst at bruge, eller du skal bare have noget grundlæggende viden, der vil hjælpe dig med at gøre et bedre stykke arbejde.

Glem ikke, at det at have en smule viden om animation vil hjælpe dig med at præstere bedre i ethvert program, du bruger, det er derfor, vi anbefaler, at du tjekker Animation Composition ud, på den måde ved du hvordan ser den menneskelige krops anatomi ud, uanset om den er kvindelig eller mandlig og hvordan hvert træk udføres i den scene, du vil lave.

Ligeledes findes der en lang række programmer, der kan hjælpe dig med den type animation, du ønsker at lave, hertil findes der et program, der hedder Omdrejningspunkt hvilket vil være en stor hjælp til glat og professionel animation.

Trin til oprettelse af animation i Flash

Der er en række trin, du skal vide, når du bruger denne software for første gang, og på denne måde vil du ikke finde det så komplekst, og det vil være lettere for dig at begynde at lave dine animationer.

  • Trin 1: Du skal gå til option Opret en ny når du er der, skal du klikke på indstillingen Handlingsmanuskript . Dette åbner et lærred, hvor du kan begynde at bygge dit projekt.
  • 2. trin : Når du har lærredet, skal du importere scenen ved at trykke på indstillingen CTRL+R , hvor du vil begynde at adskille efter lag og gøre det til et symbol. Ligeledes vil du kunne se det store udvalg af værktøjer, der findes på højre side af skærmen, som fortæller dig, hvordan hver af dem fungerer.
  • Trin 3: Når du har det lærred, du skal bruge for at begynde at skabe, til dette bruger du værktøjet knogle som vil tilføje ankerpunkter, der giver dig mulighed for at give mobilitet til den karakter, du har skabt.
  • Trin 4: Det er tid til at indse tidslinjen, den vil hjælpe dig med at holde styr på de bevægelser karakteren foretager gennem de handlinger han udfører.
  • Trin 5: Hvis du er nået hertil, er det tid til at tilføje billederne, hertil højreklikker du på tilføje billede dette er for at placere nye træk på din karakter og få dem til at køre på tidslinjen.
  • Trin 6: Til sidst skal du blot eksportere den animation du har oprettet i formatet SWF og på denne måde kan du nyde din oprettede animation fra bunden.

På den anden side anbefaler vi dig at tjekke, hvordan du laver tegneserie-stil animationer i After Effects og dermed være i stand til at administrere forskellige stilarter og animerede programmer af denne stil.

Endelig, for mere information, gå til den officielle Adobe Flash-side for at erhverve dette fremragende program og være i stand til at begynde at designe og skabe dine animationer med god kvalitet og flydende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up