Sådan ændrer du min stemme med specielle effekter helt gratis

Specialeffekter er sjove og funktionelle værktøjer, som mange mennesker nyder at lege med. For eksempel transformatoren som får stemmerne til at lyde mere eller mindre højt, hvilket giver en mandsstemme som kvindestemme og omvendt.

For eksempel i det virkelige liv er der mange måder at gøre det på ændre tonefaldet som vi er vant til, blandt de mest underholdende er heliumøl, fordi helium hæver stemmen meget. En anden metode, som vi normalt ser hos børn, er at tale foran en fan.

Derfor har programmer eller værktøjer, der giver dig mulighed for at ændre din stemme er noget, vi kunne hænge ud med i et møde. Tidligere havde kun lydstudier adgang til disse værktøjer, men i dag kan vi få adgang til dem uden problemer med en internetdownload.

Indeks
  1. Hvilke specialeffekter er der?
  2. Hvor kan vi se, at der bruges specielle effekter?
  3. Hvilke programmer tilbyder specialeffekter til stemme?
  4. Hvordan ændrer jeg min stemme med specialeffekter helt gratis?

Hvilke specialeffekter er der?

En stor liste vises, når vi taler om specielle effekter i stemmen, blandt hvilke vi kan nævne ekkoet (den effekt, hvor der skabes en resonans af stemmen, som simulerer, at vi hører stemmen gentagne gange). En anden meget populær stemmeeffekt i apps som Snapchat er egernstemmen, som er en meget sjov effekt for brugere af denne app.

Du kan også se roboteffekt, som vi kan lave i Audacity , bedst kendt for at stå i spidsen for det sene 20. århundredes technomusik. Det er dybest set en effekt, der ikke behøver nogen forklaring, fordi næsten alle i denne verden ved, hvordan en robots stemme lyder (selvom mange robotter faktisk ikke taler)

Der er også effekter mere rettet mod DJs eller mix-numre som f.eks forvrængning, rumklang og forsinkelse . Disse lydeffekter er virkelig komplekse og viser, at musik er en kunst, hvis kompleksitet er lige så høj som enhver videnskab.

Hvor kan vi se, at der bruges specielle effekter?

Specialeffekter i stemmer har deres tilstedeværelse i mange ting, vi ser i vores liv, lige fra den kunst, vi nyder, til den television , i film, i musikoptagelser og i videospil; selv i liveoptrædener som skuespil og musicals.

For eksempel i film og videospil hvis temaer er mere fantastiske, giver stemmeeffekterne på disse uvirkelige karakterer dem en utrolig tilstedeværelse. Så meget, at det ser ud til, at vi taler om noget virkeligt, selvom vi er klar over, at det er noget, der ikke eksisterer.

Folk søger altid at ændre tonen i deres stemme, de ændrer endda deres stemme under et Skype-videoopkald og sender endda ændrede stemmebeskeder på Facebook eller WhatsApp for at pranke deres venner.

Hvilke programmer tilbyder specialeffekter til stemme?

Der er forskellige typer programmer på internettet, der giver dig mulighed for at ændre stemmen med specialeffekter, men blandt de bedste, vi kan nævne Voicemod (et program, der fokuserer på stemmeændring med effekter som robotten og bl.a. kendt).

Der er også Celemony, EXP Studio, Audio editor, og der er endda programmer, der hovedsageligt er spil, men vi kan se denne funktion der, for eksempel i Pou og My Talking Tom, spil kendt af mange brugere af android mobiltelefoner .

Hvordan ændrer jeg min stemme med specialeffekter helt gratis?

Den første og vigtigste ting at gøre for stemmeskifter er at downloade et af programmerne. Husk på, at du kan vælge en, der er nemmere at arbejde med. Denne gang anbefaler jeg at downloade » MorphvoxPro “.

Så snart du downloader den og vælger at åbne den, vises en fane, hvor genkendelsesenhed som vi skal bruge.

Vi sørger for, at enheden er den, vi har ved hånden, og vi acceptere . Efter at have åbnet programmets hovedgrænseflade, er alt, hvad vi skal gøre, at tale ind i mikrofonen og prøv alle funktioner som er i udsigt, med dette vil vi bemærke forskellene i hver af effekterne.

Dette program er meget godt, for i modsætning til mange andre vejer det ikke så meget, hvorfor det ikke vil tage lang tid at downloade det. Og at dens manipulation er super enkel, så vi behøver ikke bekymre os om den svære manipulation, som vi er vant til at se i disse programmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up