Hvorfor bliver min mobiltelefon meget varm, når jeg spiller, og hvordan løser jeg det?

I dagens artikel vil vi se hvorfor min mobiltelefon bliver meget varm, når jeg spiller, og hvordan man løser det . Det er lidt mere almindeligt, end du måske forestiller dig, og vi vil tale om det i detaljer nedenfor.

Det er slet ikke mærkeligt, at når vi spiller spil, og Android eller iPhone bliver for varmt, så sker det også på enhver computer eller tablet, og toppen af ​​min mobiltelefon kan også varmes op og slukke hurtigt. Spil har normalt brug for flest ressourcer for at køre.

Derfor vil vi forsøge at forklare det på en enkel og kortfattet måde. Jo flere ressourcer et spil eller en applikation bruger, jo mere har enheden brug for at øge den strøm, den regelmæssigt bruger for at materiale ved grænsen eller ej, det afhænger af appen eller spillet, for at det fungerer korrekt.

Problemet er, at jo tungere et spil er, jo flere ressourcer skal det bruge for at køre, jo mere kraft er der og det steget naturligvis temperaturen af ​​dets komponenter hvilket vil gøre mobiltelefonen varmere end normalt.

Hvordan kan vi løse dette problem? Vi vil tale om dette i detaljer lidt senere. Alt vil afhænge af forskellige faktorer, men når du er færdig med at læse artiklen, vil du tydeligt vide, hvad du ikke kan, og hvad du ikke kan.

Indeks
  1. Fordi min telefon varmer op, når jeg spiller
  2. Min mobiltelefon bliver for varm, når jeg spiller spil. Hvordan kan man helbrede det?

Fordi min telefon varmer op, når jeg spiller

Din enhed bliver for varmt, når du ikke spiller et spil er ikke så mærkeligt at sige, især hvis spillet du kører kræver meget hardwarekraft.

Der er spil, der har dårlig grafik eller har meget få effekter på skærmen. Det er klart, at du ikke kan sammenligne et Candy Crush med et andet spil som Fortnite, det andet kræver naturligvis flere ressourcer at køre.

Jo flere ressourcer et spil kræver, jo mere strøm bruger telefonen, og jo varmere bliver det. Desuden, at batteri holder mindre end du forestiller dig.

Hvis du kører et tungt spil, som har høj grafikbelastning og masser af effekter på skærmen, er det derfor ret almindeligt, at telefonen bliver varm. Hvis du ikke kører et spil, der kræver mange krav, problemet kan være noget andet.

Min mobiltelefon bliver for varm, når jeg spiller spil. Hvordan kan man helbrede det?

Den første ting er at være opmærksom på, hvad vi gør, som jeg nævnte ovenfor. Hvis du kører et spil eller en applikation, der skal bruge mange ressourcer for at virke, vil du ikke kunne gøre noget, når mobiltelefonen bliver meget varm, når jeg spiller, fordi det er noget normalt, du kan kun undgå overophedning af den bærbare, fordi det også sker i computere.

Men hvis den app eller spil, du kører, ikke har for høj grafikbelastning, og enheden bliver for varm. Det kan det derfor være et hardware- eller kodeproblem med det pågældende program.

Det første, du skal gøre, er at tjekke de apps, du har åbnet og lukket én efter én, vente et stykke tid og kontrollere, om din enheds temperatur vender tilbage til normalen.

En anden mulighed, du har, er at se på batterigraferne, fordi applikationer eller spil, der genererer meget temperatur i vores mobil, også bruger meget batteri, og du bør få mest muligt ud af batterilevetiden. Således fra Indstillinger > Batteri, vil du kunne se, hvilken af ​​alle apps der bruger mest.

Hvis du ikke kan finde noget, har vi mulighed for at se, hvilken app der genererer mest belastning på enhedens hukommelse. For dette er vi nødt til at gå til Udviklerindstillinger > Processtatistik .

Hvad vi aldrig kan anbefale er at bruge apps til at "sænke temperaturen" på din enhed . De fungerer på samme måde som "batteribesparende" apps i mange tilfælde ender med at være mere skadelige, end du måske forestiller dig.

Husk, at hvis du er i tvivl eller et problem, skal du tjekke, hvorfor min mobiltelefon bliver meget varm, når jeg spiller, og hvordan man løser det. Du kan efterlade den i kommentarfeltet, som du finder lidt længere nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up