Sådan opretter du en fundraisingkonto og kampagne på GoFundMe Hvordan fungerer det?

I dag er online fundraising er meget populær. Dette bruges normalt, når folk ikke har råd til visse udgifter. Sådan opretter du en fundraising-kampagne på GoFundMe-siden.

Indeks
  1. Hvad er GoFundMe?
  2. Hvordan virker GoFundMe?
  3. Trin til oprettelse af en konto og fundraising-kampagne på GoFundMe

Hvad er GoFundMe?

GoFundMe er en side, der tilbyder en service, hvor du kan rejse penge gennem en kampagne, som du selv opretter og deler på sociale netværk. Det er ikke det samme som fundraising på HouseParty, det er nemmere med GoFundMe .

Gennem disse kampagner, der er oprettet på GoFundMe-siden, kan der rejses midler eller donationer til enhver situation, hvor vi har brug for yderligere hjælp i form af penge, og det er helt gratis.

Pengene, der indsamles i de kampagner, der genereres på denne side, er ikke altid til skaberne selv. Mange viser deres venlighed ved at hjælpe andre mennesker og endda bede om hjælp til dyr på denne måde.

Tusindvis af mennesker bruger dine kampagner til at rejse penge til sig selv eller andre. Indtil videre har den mest almindelige brug af denne side været til fundraising til sundhedsspørgsmål .

Men andre mennesker gav ham forskellige mål, såsom at købe materielle ting som tøj, tilbehør, telefoner, biler, blandt andre. Også til at finansiere fester, rejser, tatoveringer, kosmetiske operationer, bryllupper, blandt tusindvis af andre. Da du er en gratis og offentlig side, har du ingen begrænsninger for at vide hvem beder om hjælp eller hvad du beder om .

Hvordan virker GoFundMe?

Modaliteten for denne fundraising- og donationsside er meget enkel, det er derfor den er i øjeblikket det mest brugt i verden til dette formål . Da den er en offentlig side, tillader den synlighed af sine tusindvis af kampagner for alle, der ønsker at give en donation, eller hvis det ikke, ønsker at oprette en kampagne for at opnå donationer.

Efter kampagnerne er oprettet, bliver de normalt udsendt på internettet til tiltrække flere velgørere for eksempel annoncering på Facebook .

De indsamlede penge når dig direkte pr bankoverførsel på din opsparingskonto eller din checkkonto, kan du også hæve den ved check direkte til banken. Der opkræves kun overførselsprovision, som er en minimumsprocent, højst 3 % af det opkrævede beløb.

En anden mulighed, som GoFundMe-siden tilbyder for at hæve pengene, er at tilknytte din bankkonto på tidspunktet for oprettelsen af ​​kampagnen og at konfigurere indsamlingen af ​​de indsamlede penge, så de når dig hurtigt, fordi i nogle nødsituation, tiden er begrænset .

Trin til oprettelse af en konto og fundraising-kampagne på GoFundMe

GoFundMe er fuldstændig sikker, den passer godt på de penge, der indsamles fra alle kampagner. Det betyder, at de står for et ret prangende beløb. Af denne grund er det vigtigt, at de verificerer alle former for information for at være sikker og undgå svindel eller lignende situationer.

For at lave en kampagne på denne side og modtage donationer eller midler fra folk, der vil hjælpe, skal du hovedsageligt fastslå det beløb, du ønsker at rejse ind, det er vigtigt at du er meget bevidst, når du placerer et beløb selvom dette kan blive ændret senere.

Efter dette skal du sætte et navn , det afhænger af brugen af ​​dine donationer. Angiv derefter, hvad eller hvem du samler ind til. Placer din kampagne i en kategori, dette vil hjælpe velgørerne til at vide mere præcist årsagen til din kampagne.

Vælg dit postnummer og angiv, om du opretter denne kampagne alene eller i et team. Efter det skal du acceptere fortrolighedsbetingelserne for at uploade et billede eller en video, hvor du angiver årsag(er) til kampagnen, skal du have skrevet åben information om, hvem du er og hvorfor eller hvad du samler ind til.

Når kampagnen er oprettet, skal du udfylde en række personlige data, der er knyttet til betaling af dine indsamlede donationer . Disse oplysninger er talrige på grund af emnets delikatesse.

For at få donationer og midler til din kampagne skal du sprede den, reklamere for den på sociale medier gratis, så den bliver mere viral og flere mennesker kan hjælpe dig .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up