Hvad er en XLR fil, og hvordan åbner jeg en? Let

I denne artikel vil vi tale om, hvad der er en XLR fil og hvordan man åbner en af ​​dem. Men lad os først lære lidt mere om, hvor disse filtyper kommer fra, og hvordan man konverterer dem.

Hvis du er bekendt med XLS-filer, vil du have en idé om, hvad XLR-filer er. XLS er det format, der bruges af Microsoft Excel-filer. Og XLS, i lighed med ovenstående, er til et Microsoft Works-regneark eller grafikfil. Hvis du har brug for at åbne en XLS på Mac, kan du lære, hvordan du åbner XLS-filer på min Mac, hvis udvidelsen ikke er gyldig.

Hvis du aldrig har hørt om Microsoft Works før, vil du lære lidt mere her. Microsoft Works var engang en Microsoft-kontorpakke, men mindre, med færre funktioner og til en lavere pris end det, vi i dag kender som Microsoft Office. Hvis du stadig ikke har det, lærer vi dig, hvordan du installerer Microsoft Office online i Windows.

Microsoft Works blev kun forstået af en tekstbehandler svarende til Microsoft Word og et regneark/database, der ligner Microsoft Excel. Ældre versioner havde også en terminalemulator inkluderet, mens nyere versioner havde en kalender-app.

I modsætning til Microsoft Office, der har til formål at lette kontorarbejde, er Microsoft Works designet til hjemmebrug. Og det arbejdede ud fra definerede skabeloner i stedet for tomme dokumenter som Microsoft Office.

I tilfældet med tekstbehandleren gav det mulighed for at skrive breve samt oprette CV'er og lykønskningskort, men du kan vælge at oprette eller lave et CV online gratis. Det gav også adgang til en indbygget ordbog, mønstre og verifikationsværktøjer for bedre ydeevne. Desuden var han kompatibel med Microsoft Word-filer og omvendt fordi de kunne åbne deres filer i overensstemmelse hermed.

Og hvad angår regnearket, som vi nævnte, MicrosoftWorks generelt blev designet til hjemmebrug, hvilket indebar at gøre arbejdet lettere ved at budgettere dig selv eller familien, organisere pligter og forbedre planlægningen derhjemme. Og som med tekstbehandleren, var den også kompatibel med nogle versioner af dens ledsager Microsoft Excel.

Desværre er Microsoft Works udgået, og dets programmer er ikke længere tilgængelige for nyere versioner af Microsoft Office. Alligevel virker mange af dens filer stadig. Hvordan åbner og konverterer man dem? Lær mere om, hvad der er XLR filer.

Indeks
  1. Hvad er en XLR fil?
  2. Hvordan åbner man en XLR-fil, og hvordan konverterer man disse filtyper?

Hvad er en XLR fil?

En fil med XLR-udvidelsen er simpelthen et Works-regneark eller grafisk fil . Disse filtyper er oprettet med version 6 til 9 af Microsoft Works og kan gemme billeder eller grafik, men også almindelige regneark såsom tekst, formler og tal. Du er i separate celler i regnearket.

Når vi grundlæggende ved, hvad en XLR-fil er, lad os nu se, hvordan vi åbner dem, da Microsoft Works er blevet afbrudt. Vi vil også se hvordan konvertere en XLR-fil.

Hvordan åbner man en XLR-fil, og hvordan konverterer man disse filtyper?

Til åbne og redigere en XLR-fil, du skal bruge en version af Microsoft Works, der som allerede nævnt er udgået. Nu kan du også åbne den med nogle ældre versioner af Excel oprettet med Works 8 eller nyere versioner.

Du kan også bruge OpenOffice Calc. For at bruge Excel og Calc skal du først åbne programmet og derefter søge efter XLR-filen derfra. Og hvis du ændrer slutningen af ​​filen, fra "XLR" til "XLS", dette kan også virke.

Nu, hvis du vil konvertere en XLR-fil, kan du bruge flere metoder. Blandt dem er Zamzar, en gratis filkonverter, der fungerer fra samme browser og konverterer disse filtyper til XLS, PDF, XLSX osv.

Du kan også konvertere filen, når du har åbnet den i Microsoft Excel eller Calc. Og hvis du stadig har Microsoft Works og bare vil ændre formatet på den fil, kan du også gøre det fra selve applikationen.

For at konvertere disse filer skal du bare åbne den og derefter i indstillingen 'Gem som' ændre dens format. Selvom dette nogle gange ikke ligefrem ændrer filformatet, virker denne metode ofte og tillader andre programmer at køre.

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder virker, kan du altid bruge Microsofts webstedsscript til at konvertere XLR-filer til XLS-filer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up