Sådan forvandler eller forvandler du din mobiltelefon til en vandmobil - Brug din mobil under vandet

Denne grundlæggende guide til måde at forvandle eller forvandle din mobiltelefon til en vandmobil – Brug din mobil under vandet problemfri med disse nyttige tips og brugen af ​​tilbehør, der lader dig gøre det.

Mobiltelefoner bliver mere og mere avancerede, og mange af dem har allerede evnen til at modstå vand til visse meters dybde, hvilket er fordelagtigt at nedsænke det til at tage billeder samt bruge det på steder med vand uden at frygte, at når det falder, den kan falde. beskadiget med det samme.

Men nogle gange er der mobiltelefoner, der stadig ikke har dette vandtætningsprivilegium, og derfor er det nødvendigt at følge retningslinjer samt tilbehør, der hjælper os med at gør din mobilenhed vandtæt . Du kan også få vandtætte og vandtætte bluetooth højtalere ideel til swimmingpoolen, som du kan forbinde med din Android-mobil.

Indeks
  1. Hvordan forvandler man sin mobiltelefon til en vandmobil?
  2. Mobil enhed covers til vand

Hvordan forvandler man sin mobiltelefon til en vandmobil?

  1. Først og fremmest skal vi vide, om vores mobile enhed faktisk er det vandtæt eller ej og efter at have vidst det, kan vi bestemme, hvad vi skal gøre.
  2. Hvis den ikke er vandtæt, kan vi bruge en specialdæksel at omslutte telefonen og dermed kunne omdanne mobilen til egnet til nedsænkning i vand.

Mobil enhed covers til vand

Aukey PC-T5 er en sag, der kan fås ved Amazon og økonomisk at sikre dens holdbarhed og frem for alt respektere hovedideen, som er at passe på den mobile enhed, når vi nedsænker den i vand.

Det er en bæredygtig mulighed, IPX8 certificeret og vandtæt med professionelt vandtætningssystem.

Lavet i Klar PVC , den understøtter en maksimal telefonstørrelse på 8,5 x 15,5 cm og en maksimal vægt på 91 g/p. Med roterende lukning på siderne for at sikre maksimal tætning.

PunkCase en beskytter af en anden stil, hvor det ikke ville være en vandtæt taske, men et beskyttende etui, der vil give os mere end blot et tilbehør til at fuldende dets brug i vandet.

Støvafvisende, vandtæt med en professionel tætning, der tåler at blive nedsænket op til 20 fod og blokerer snavs støv, hvis du kan lide at campere eller tage scuba-timer.

Vi taler ikke kun om en bagside, fronten har også en gennemsigtig beskyttelse, der modstår ridser, stød og også fuldender vandtætheden for at opnå nedsænkning.

Med en højere pris, men med førsteklasses kvalitet i beskyttelsen af ​​din mobile enhed, får vi den hos Amazon for 36 euro.

Dens installation er meget nem, fordi den er en skal af etui og på denne måde beskytter vores mobile enhed.

Med dette tilbehør kan vi gøre vores enhed mobil fuldt nedsænkelig og at være i stand til at bruge den i vand, så vi kan tage de smukke og sjove billeder i en pool eller i havet uden at bekymre os om, at støv eller vand beskadiger din mobiltelefon.

Med denne trickguide, vi tilbyder, kan du få muligheder for din lomme og give din mobile enhed det bedste vandbeskyttelse og i det andet tilfælde også mod støv og ridser.

I denne artikel tilbyder vi dig to muligheder, der vil være en ændring for dine enheder, og du vil være i stand til at få disse billeder på sociale netværk i vandet og være i stand til at bruge dem, mens du svømmer eller nyder en eftermiddag på stranden, uden at du skal bekymre dig om vand eller sand er en yderst vigtig idé at huske på, hvis du skal på ferie.

Vi håber, du har lært, hvordan du forvandler eller forvandler din mobiltelefon til en nautisk mobil.

Hvis du ønsker flere guides med ideer og forslag til at få mest muligt ud af din mobile enheder guider til, hvordan du laver en video med billeder og musik med din mobilenhed og meget mere, du kan lære ved at bo på miracomosehace.com og fortsætte med at lære, hvordan du opretter eller downloader vigtige værktøjer til dine enheder gratis og forklaret trin for trin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up