Sådan laver du en video med billeder og musik på din mobiltelefon gratis

Vi har alle taget gode billeder, haft god musik og optaget gode videoer på et tidspunkt, men det er også muligt at sætte det hele sammen og lave en video med billeder og musik. Derfor skal vi i dag lær at lave en video med billeder og musik på din mobiltelefon gratis.

Indeks
  1. Sådan laver du en video med billeder og musik på din mobiltelefon gratis
    1. Lav en fantastisk video med Quik
    2. Tag dine billeder og musik i en video med Google Fotos

Sådan laver du en video med billeder og musik på din mobiltelefon gratis

For at lave en video med dine billeder og musik skal du bruge en redaktør video. I dag skal vi vise dig to måder at lave en video med billeder og musik på din mobiltelefon gratis.

Lav en fantastisk video med Quik

Quik er en mobilapplikation, som du gratis kan downloade til din mobiltelefon, og som har rigtig gode funktioner, endda lige eller bedre end Photoshop. Det er en foto- og videoeditor, som du vil få professionelle resultater med, den giver dig endda mulighed for at lave videoer med fotos og dias på TikTok .

Du kan få denne applikation ved at få adgang til Google Play fra din Android-mobiltelefon. Når du har downloadet editoren til din mobiltelefon, skal du åbne den. Så kommer der i applikationen et vindue op med en knap i midten, hvor der står “Opret en ny video”, som du skal trykke på.

Når du har klikket på knappen, fører appen dig direkte til dit galleri, hvor du kan søge efter de videoer og billeder, du har gemt. Du kan også konfigurere det i den tredje mulighed af samme, for link til din Google-konto især hvis du gemmer dine billeder og videoer i Google Fotos.

Sørg for at vælge de billeder og videoer, du ønsker, og klik derefter på den blå knap, der vises nederst til højre på din skærm.

Dette indikerer, at du allerede har valgt billederne og videoerne og kan fortsætte med redigeringen. Inden du fortsætter med redigeringen, ved at klikke på en video, du har valgt, kan du klippe den og forlade de dele, du foretrækker.

Derefter vil du have mulighed for at tilføje en titel til din video. Umiddelbart derefter vil selve applikationen straks lave en video, som du til enhver tid kan redigere med de mange tilføjede filtre, stile, skabeloner og udsmykning af appen. I dette samme vindue, men i ikonet i form af en node, kan du vælge baggrundsmusikken til din video.

Ved at udforske i Quik-appen vil du opdage tusindvis af effekter til din video, anvende dem i din skabelse, og du vil få noget fantastisk. Når du er færdig med at lave en video med billeder og musik i Quik, skal du gemme din video eller dele den på dine sociale netværk.

Tag dine billeder og musik i en video med Google Fotos

Det kan virke mærkeligt at vide, men faktum er, at du fra Google Fotos videoredigering kan lave en video med fotos og musik i fremragende kvalitet samt andre kreationer, såsom at lave en collage. Hvis du allerede havde denne app på din mobiltelefon, fantastisk, men hvis du ikke har den endnu, så gå til Google Play og download den.

Åbn den derefter, og vælg de billeder og videoer, du vil bruge i dit nye videoklip. Hvis de billeder, du vil indsætte i videoen, ikke vises, skal du gå til de tre bjælker øverst til venstre på din skærm, indtaste "Enhedsmapper" og finde den mappe, hvor filerne, der skal placeres, er. .

Klik på knappen "Opret backup og synkronisering", og billederne gemmes i skyen. Derefter vender du tilbage til hovedsiden og vælger de respektive filer. Så går du til indstillingen Guiden > Film > Ny film og vælg det indhold, du ønsker i din video, og klik derefter på "Opret".

Herefter får du en visning, hvor du kan indstille levetiden for dine udvalgte videoer og billeder. For at lytte til musik skal du klikke på noden og angive en af ​​dine præferencer.

Til sidst, når du har angivet alle detaljerne for din video, skal du klikke på » Optage “. Indtast derefter videoen, som om du vil redigere den igen, klik på de tre prikker, og når indstillingen "Gem til enhed" kommer ud, kan du have den på din mobiltelefon. En anden smart ting ved Google Fotos er, at du kan indstille den til at synkronisere, når du oplader din telefon, så du ikke løber tør for batteri i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up