Hvordan kan jeg blokere adgangen til enhver hjemmeside med DD-WRT

Når du surfer på internettet, kan du være bekymret for at finde virus, der invaderer din computer, og selvfølgelig vil du tage skridt til at undgå det. På markedet finder du programmer, der tilbyder dig løsningen med at blokere adgangen til en hjemmeside, heriblandt dette DD-WRT er et computerprogram designet til at blokere uønsket indhold.

En DD-WRT er en trådløs router, som du kan konfigurere til at beskytte Wi-Fi-netværket, så du kan få adgang til forbindelsen fra kilderouteren. Det kan virke lidt kompliceret, men senere vil vi vise dig trin for trin, hvordan du kører på det operativsystem, du har fået.

Dette værktøj er i stigende grad efterspurgt, fordi det kan holde styr på, hvad du ikke ønsker at se på din computer eller elektroniske enhed. Det skal bemærkes, at funktionerne i DD-WRT vil afhænge meget af routermodellen du bruger.

Indeks
 1. Krav og anbefalinger til brug af DD-WRT
 2. Vejledning til at blokere et websted med DD-WRT
 3. Fordele ved at bruge DD-WRT til at blokere

Krav og anbefalinger til brug af DD-WRT

Hvert computerprogram genererer en række krav for vellykket funktion, det er vigtigt at kontrollere, at du har den korrekte software. Det kan du f.eks download fra den officielle hjemmeside dette giver dig garanti og sikkerhed for, at du kan udføre en fejlfri blokeringsudførelse.

Find ud af hvilken router du har, og om det er det kompatibel med DD-WRT , hvis senere opdaterede versioner er blevet frigivet, skal du opdatere. Alt du skal gøre er at gå til webstedets officielle side, søge igen efter din routermodel, og hvis den er tilgængelig, vælg at opdatere den.

Vejledning til at blokere et websted med DD-WRT

Det er vigtigt at følge trinene godt, så du ikke præsenterer problemer, det vi ønsker er, at denne guide er meget nyttig. Fortvivl ikke, hver firmware procedure tager tid, men lidt efter lidt kan du få de resultater, du efterspørger.

 • Fra Internet Explorer skal du skrive 192.168.1.1 i søgefeltet og trykke på Enter.
 • Placer eller skift root-brugeradgangskoden i Ubuntu, Windows eller et hvilket som helst andet operativsystem, du skal bare gå til fanen (admin) for at få adgang til siden, hvor du vil konfigurere routeren og trykke på Enter.
 • Vælg Adgangsbegrænsninger, vælg derefter et politiknummer, der ikke er håndhævet under Internetadgangspolitik, og klik på Aktiver ud for Status.
 • I indstillingen Politiknavn skal du skrive det navn, der skal blokeres, du kan endda ændre det Rediger kundeliste .
 • Klik på Gem, Anvend og derefter Gem, og du vender tilbage til Adgangsbegrænsninger.
 • Indtast adresserne på hvert af de websteder, du vil blokere, i afsnittet Bloker websteder efter URL. Du har også mulighed for angiv forbudte ord som, når det forsøges at søge på et hvilket som helst websted, vil blive blokeret.
 • Klik derefter på Gem indstillinger, og proceduren er fuldført.

Fordele ved at bruge DD-WRT til at blokere

Når du skal have erfaring med ethvert informationssystem, er det forståeligt, at du er interesseret i at vide, hvad fordelene ved at bruge et sådant program er. Vi nævner her nogle af de Hovedtræk det mest bemærkelsesværdig ved brug af DD-WRT vi håber, du vil finde dem nyttige.

 • Det er gratis firmware, der fungerer med Linux-system og er gratis.
 • Accepter DNS, og du kan øjeblikkeligt ændre IP-adresseindstillingerne.
 • Tillade manuel konfiguration .
 • Fremragende ydeevne, da det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en individuel VPN og rette forbindelsesfejl.
 • Du kan nyde stabilitet i forbindelsen for at udføre dets funktioner, når du blokerer eller filtrerer websteder.
 • Kompatibel med det meste routerudstyr på markedet.
 • Du har mulighed for at oprette regler for at filtrere den information, der skal bruges på din computer, eller det udstyr, der tillader forbindelse til netværket.
 • En stor fordel er, at den driver din router, og dermed opnår større sikkerhed og samtidig kan du beskytte din pc mod virus og hackere.
 • Det giver dig endda mulighed for at installere ny firmware på DD-WRT-routeren for at øge dens potentiale.

Efter at have set den simple udførelse og mulighederne for at blokere adgang til websteder, der kan være farlige, uønskede eller irrelevante. Du kan bruge det med tillid, vi håber, at denne artikel har lært dig, hvordan du blokerer sider med voksenindhold eller andet indhold, hvis vi ønsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up