Hvorfor flimrer mit Windows Laptop-webkamera? - opløsning

Computere er værktøjer, der giver dig en lang række funktioner og funktioner, der gør det muligt for dig at fungere godt på internettet. En af de mest almindelige funktioner ved computere i dag er at have en webcam med blitz at foretage videoopkald. Mange er dog ikke tilfredse med dette og ønsker at forbedre kvaliteten af ​​webcam på min Windows-pc.

Videoopkald er meget nyttige, fordi de giver dig mulighed for at kommunikere visuelt med nogen i verden. Der er dog flere faktorer, der kan forårsage fejl på dette kamera.

En af de mest almindelige fejl, du kan have, når du bruger dit kamera, er skærmflimmer , hvilket kan være meget irriterende. Denne fejl giver en masse hovedpine, men bare rolig, for løsningen er meget enkel, og du behøver ikke at være ekspert i det.

Du skal bare følge guiden, som vi skal vise dig nedenfor, meget nøje, så du kan se, hvordan du løser dit problem. Du vil se, at nogle af disse løsninger vil være korrekt til din specifikke sag og efter at have anvendt det, vil du ikke have flere problemer med din skærm. Hvis det ikke er et webcam, kan du lære, hvordan du opsætter et indbygget webcam i Windows bærbar.

Indeks
  1. Hvad er webcams?
  2. Hvordan fikser jeg min webcam flash-flimmer?
    1. Svagt lys
    2. Forkert konfiguration
    3. Konfigurer drivere

Hvad er webcams?

Før du starter med forklaringen for at løse dit problem, er det første du skal gøre, at vide lidt om, hvad webkameraer er. På denne måde får du emnet klarere, og du vil bedre kunne forstå de forklaringer, som vi skal vise dig.

Webkameraer er kameraer integreret eller sælges separat, så folk, der ejer en computer, kan bruge den til mange formål, men det mest almindelige er at bestå videoopkald. Webkameraer adskiller sig fra andre typer kameraer hovedsageligt, fordi de har brug for en pc for at fungere, hvis de ikke er tilsluttet, vil kameraet være ubrugeligt.

Konventionelle kameraer og endda telefonkameraer kan bruges som webcams i tilfælde af din computer ville ikke komme med en allerede integreret, hvis du ikke ved, hvordan du gør det, vi lærer dig, hvordan du bruger din mobiltelefon som webcam på din pc uden et USB-kabel. Men dette er ikke nødvendigt i de fleste tilfælde, da det er meget almindeligt, at computere kommer med dette tilbehør allerede indbygget.

Webkameraer er meget nyttige, men de er ikke fri for fejl, en meget almindelig fejl er, når konstant flimrende skærm hvilket kan være meget kedeligt. Men bare rolig, fordi dette problem ikke har en men flere løsninger, som du kan anvende for at få din skærm til ikke længere at flimre, og vi vil fortælle dig, hvad de er.

Hvordan fikser jeg min webcam flash-flimmer?

Der er flere metoder til at løse dette problem, men vi vil vise dig de mest kendte og nemmeste måder, så du kan løse dette problem hurtigt. Så følg de trin, som vi vil vise dig nedenfor meget omhyggeligt for ikke at have problemer med de procedurer, som du skal anvende.

Svagt lys

En af de faktorer, der kan udløse skærmflimmer, er det område, hvor computeren er placeret, mange har indbyggede sensorer, der måler lysstyrke miljø for at give det bedst mulige billede under dårlige lysforhold.

Men hvis pc'en er i et svagt oplyst område, er det meget muligt, at sensoren får skærmen til at flimre, så hvis du lyser op i området eller flytter pc'en til, hvor der er Mere lys, problemet kan løses.

Forkert konfiguration

En anden faktor, der kan påvirke dit kamera, er de forkerte indstillinger, så du bør se på indstillingerne for at se, hvor følsomt det er.

Opsætning af kameraet korrekt vil også forbedre billedkvaliteten, så vi opfordrer dig til at gøre dette for at løse dit problem. Hvis du ikke ved hvordan konfigurere dit kamera, du kan bede Microsofts tekniske support om hjælp.

Konfigurer drivere

Hvis resten af ​​metoderne ikke løser problemet, skal du geninstaller kameradriveren, fordi den kan være beskadiget eller defekt af en eller anden grund. Du skal blot søge på webkameradistributionsselskabets officielle hjemmeside for at downloade den relevante driver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up