Sådan sætter eller tilføjer du vandmærke til PDF-dokumenter online uden programmer

Med tiden er PDF-filer blevet almindelige; for eksempel, hvis de opretter dokumenter i Excel eller Word, gemmer de dem i disse formater for at gøre det sværere at ændre dem . Men hvordan tilføjer man vandmærke til PDF-dokumenter for at gøre dem originale?

Mange brugere bruger disse PDF-filer til at gemme officiel dokumentation såsom som forretningsfakturaer; så er det nødvendigt, at disse dokumenter har et stempel eller en personlig underskrift, som beviser, at det er vores.

En effektiv måde at beskytte din egen skabelse mod plagiering fra tredjeparter er at vedhæfte et vandmærke til PDF'en, der er udarbejdet på dokumentet; Ideen med denne artikel er netop den lære at placere disse mærker .

Indeks
  1. Hvad er et vandmærke?
  2. Hvad er et PDF-dokument?
  3. Hvordan sætter eller tilføjer man vandmærke til PDF-dokumenter online uden programmer?

Hvad er et vandmærke?

Dette er en besked i form af en signatur, stempel eller logo som placeres på en tekst, et dokument eller et billede i form af et overlay, med henblik på ophavsretlig eller ophavsretlig beskyttelse af visse elementer.

Han skal have en en vis gennemsigtighed, så den kan ses uden at afbryde det, du vil beskytte. Ideen er at beskytte digitale værkers interesser mod visse ulovlige anvendelser uden tilladelse fra skaberen; de er meget brugt i billedbanker.

Vandmærker bruges også til promovere visse mærker eller digitale sider; ved at tilføje logoet til hvert billede eller dokument og derved promovere din virksomhed. På denne måde ved du, hvor informationen kommer fra.

Der er flere måder at lave disse mærker på. Designkyndige mennesker kan vandmærke billeder i Corel Photo Paint; men hvis dette ikke er dit tilfælde, er der andre nemmere måder som at sætte et vandmærke i LibreOffice Writer.

Det er så almindelig en praksis, at du endda kan tilføje et vandmærke til baggrunden af ​​en Outlook-e-mail og endda sætte et vandmærke på dine billeder fra din Android-mobiltelefon eller iPhone. Der er mange teknikker og programmer til dette formål; men senere vil du se en online måde at gøre dem på.

Hvad er et PDF-dokument?

Det er vigtigt at nævne, hvad et PDF-dokument er, for senere at forstå hele den procedure, vi ønsker at udføre; PDF på engelsk står for Portable Document Format, dvs. Bærbart dokumentformat .

Den er udviklet af Adobe systemer , og det er et format til lagring af digitale dokumenter på en computer, uanset hvilken software eller hardware vi har; Det er meget udbredt på internettet, takket være dets brugervenlighed og lille størrelse.

Hvordan sætter eller tilføjer man vandmærke til PDF-dokumenter online uden programmer?

Vandmærker kan være tekst eller et billede, i dette tilfælde vi skal forklare en tekst :

  1. Først klikker vi på PDF-dokumentet, som vi vil sætte vandmærket på. Derefter filen er flyttet til websiden, hvor vi tilføjer nævnte mærke https://www.ilovepdf.com/es/insertar_imagen_texto_pdf
  2. Vi udgiver dokumentet, og vi vil observere, at det vises, men i thumbnail, så nederst på siden er der en række parametre, som vi skal udfylde vedrørende den "Type vandmærke", du ønsker.
  3. Såsom "Tekst", Typografi", "Transparens", "Lag", "Mærkeposition" "Hvilke sider vil du have vandmærket på" og den "Rotation", du ønsker. For eksempel: I teksten kan vi placere ordet "Udkast", i typografien er skrifttype og farve valgt.
  4. Senere i gennemsigtighed procent, der passer dig , så som et lag, hvis vandmærket er placeret over eller under indholdet. Derefter positionen om du vil have den i midten, ned eller op, og til sidst de grader som rotationen skal have.
  5. Efter at have udfyldt data, vil vi klik på "Indsæt vandmærke" og det vises på computeren; vi afslutter processen ved at klikke på "Gem".

Vi kan se, at det er nemt at placere et vandmærke i PDF-filer, hurtigt og gratis. Hvilket er en måde at sikre og beskytte dine digitale værker mod skrupelløse mennesker; som ønsker at opnå merit, takket være din indsats.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up