Hvordan ved jeg, om min mobil har FM-radio? Hvorfor har nogle Android-telefoner ikke FM-radio?

Internetradio er kendt for at forbruge lidt data, så nogle foretrækker konventionel radio. I betragtning af dette, hvis du undrer dig over, hvordan du kan vide, om din mobil har FM-radio og hvorfor nogle Android-telefoner har ikke FM-radio læs følgende oplysninger omhyggeligt.

FM-radio og hvordan man tjekker at en mobil har

FM-radio er blevet en teknologi fra fortiden, men mange mennesker bruger den stadig. Desværre har mange enheder ikke længere denne funktion. Årsagen er sikkert ukendt , selvom nogle har mistanke om, at dette skyldes omkostningsproblemer og funktionens forældelse. Alligevel, hvis du vil bruge FM-radio, er det bedste, du kan gøre, nøje at læse et par måder at tjekke det ud på.

Tjek, om du har "Radio"-appen på din telefon

Det lyder måske dumt, men uden tvivl er den bedste måde at tjekke, om din mobilenhed har en radio på, at tjekke hvis applikationen er til stede på enheden . I de fleste tilfælde kan applikationen findes direkte i applikationsmenuen.

Uanset hvad, hvis det ikke kan findes, kan det være fordi det er et andet sted. Faktisk har nogle enheder som Samsung-mærket en specifik mappe til disse typer apps. Hvis du har en mobil af dette mærke, skal du bare gå til applikationsvisningen og finde mappen "Samsung", fordi radioapplikationen findes normalt her .

Hvis du ikke ejer en mærketelefon Samsung, gå til startmenuen og skriv direkte "Radio". Appen skulle dukke op, hvis det er tilfældet, skal du bare oprette en genvej, som du nemt kan få adgang til.

Tjek direkte ved at se alle systemapps

Hvis det virker, kan vi direkte få adgang til og se alle de applikationer, der er installeret på den mobile enhed. Her kan du helt sikkert se, om du har FM-radio.

 • For at gøre dette, gå til afsnittet » Indstillinger af enheden.
 • Når du er der, skal du finde sektionen " Apps ".
 • Sørg for indstillingen " Alle er aktiveret øverst.
 • Søg nu bare efter appen » Radio “. Hvis appen vises, har din enhed en radio.

Tjek, om en telefon har en FM-radio, før du køber den

Går du med tanker om at købe en telefon, eller hvis du allerede har købt en, men du er ikke sikker på, om den har FM-radio, kan det være bedre at se mobilens egenskaber. Til dette kan du få direkte adgang til manualen, producentens websted eller et specialiseret eksternt websted.

Hvis du ønsker at købe en mobil, ville den være bedre at bruge en specialiseret hjemmeside . Der er mange, men denne gang anbefaler vi GSMArena, da den viser disse oplysninger i detaljer.

Du skal blot søge efter mobilmodellen og blandt alle funktionerne vil den blive vist, hvis den har FM-radio og andre funktioner.

Hvad hvis radioikonet ikke vises?

Hvis du efter alt det ovenstående har bekræftet, at din telefon kan afspille FM-radio, men du kan ikke se appen kan du prøve følgende.

For at oprette en genvej

Den første handling er at oprette en genvej, selvom dette klart kun vil virke, hvis du ved, at mobilen har en radio, og applikationen er i systemet. Denne proces kan udføres med Activity Launcher-appen, så den første ting at gøre er at downloade denne app. Følg nu disse trin:

 • Når du har downloadet Activity Launcher, skal du køre appen og acceptere dens tilladelser og vilkår.
 • Find appen » Radio og klik på den.
 • Til sidst skal du vælge muligheden » Opret direkte adgang og på denne måde skulle du kunne få adgang til mobilradioapplikationen uden problemer.

Download en app fra Play Butik

En anden måde er at downloade en radioapp fra Play Butik. Hvis din mobil er i stand til at afspille radio, burde du kunne downloade den uden problemer. Under alle omstændigheder skal du sørge for det download en velrenommeret app . På den anden side kan du også downloade radioapplikationer for at få adgang til stationer via internettet.

Endelig, hvis det lykkes dig at løse problemet, kan du lytte til radio nemt , til gengæld kan du også optage radio på din Android-mobiltelefon. Endelig, hvis du er en af ​​dem, der ikke kan tage radioen af, så overvej alle ovenstående oplysninger.

Indeks
 1. FM-radio og hvordan man tjekker at en mobil har
  1. Tjek, om du har "Radio"-appen på din telefon
  2. Tjek direkte ved at se alle systemapps
 2. Tjek, om en telefon har en FM-radio, før du køber den
 3. Hvad hvis radioikonet ikke vises?
  1. For at oprette en genvej
  2. Download en app fra Play Butik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up