Sådan kopieres eller udtrækkes indhold fra en webside i HTML eller almindeligt tekstformat

At udpakke indhold fra en webside og gemme det kan være nyttigt af forskellige årsager, såsom at få adgang til indhold, når der ikke er nogen internetforbindelse. Af denne grund har vi i dag vil vi lære, hvordan man kopierer eller udtrækker indhold fra en webside i HTML eller almindelig tekst .

Indeks
  1. Uddrag indhold fra en webside i HTML-format
    1. Udpak websideindhold som HTML i Google Chrome
    2. Uddrag websideindhold som HTML i Mozilla Firefox
    3. Uddrag indhold fra webside i Opera
  2. Uddrag tekst fra en webside ved hjælp af Opera

Uddrag indhold fra en webside i HTML-format

Proceduren til at udtrække indholdet af en webside i HTML-format er meget enkel. Faktisk kan vi naturligt gøre det fra enhver browser. Det er klart, at processen normalt varierer, men da den er almindelig, kan den gøres ved at følge et par enkle trin.

Ved at bruge tastekombination Ctrl + S, du kan gemme indhold fra en bestemt hjemmeside i HTML-format. Normalt fungerer ovenstående kombination problemfrit i de fleste moderne browsere, det være sig Firefox, Chrome, Opera eller Microsoft Edge. Efter at have trykket på de to taster, vil gem-skærmen blive vist, bare sørg for at vælge "Html"-indstillingen i typen.

Den tidligere proces giver dig mulighed for at gemme indholdet i HTML-format, som giver dig adgang til det også selvom du ikke har en internetforbindelse . Det er meget anderledes end at tage et skærmbillede af en hel webside i Chrome eller andre handlinger, fordi du vil se webstedet, som det ser ud på sin originale måde.

Men hvis kombinationen ovenfor ikke virker, kan du bruge metoder som den, der er beskrevet ovenfor, men det kan det også være gøres manuelt .

Udpak websideindhold som HTML i Google Chrome

For at gemme indhold i HTML-format med Google Chrome skal du klikke på de tre lodrette prikker, der er placeret over og til højre for programmet.

Gå til afsnittet "Flere værktøjer", og vælg muligheden "Gem sider som" igen, sørg for at vælge 'Html' i 'Type'.

Det skal bemærkes, at hvis det, du leder efter, er at gemme indholdet af en webside i PDF-format med Google Chrome, er der et perfekt fungerende trick. Alligevel tillader denne mulighed dig desværre ikke at vælge teksten, men der er et andet alternativ, som vi viser dig senere.

Uddrag websideindhold som HTML i Mozilla Firefox

I tilfælde af Mozilla Firefox skal du klikke på konfigurationsmenuen, som du finder ved at klikke på de tre vandrette linjer over og til højre. Der, se efter muligheden "Gem side" og sørg for at gemme indholdet i HTML-format.

Uddrag indhold fra webside i Opera

I tilfældet med Opera er betjeningen den samme, klik blot på det lille Opera-ikon, der er placeret over og til venstre. Der skal du finde sektionen "Side" og vælge muligheden "Gem som" . Igen skal du være meget opmærksom på at vælge "Html"-indstillingen.

Uddrag tekst fra en webside ved hjælp af Opera

På den anden side, hvis du vil gemme websideindhold i tekstformat , bør du overveje at bruge Opera-browseren. I modsætning til andre browsere har Opera en nyttig mulighed, der giver dig mulighed for at gemme websideindhold i PDF-format.

Denne mulighed kan være meget nyttig at se webside offline på fra enhver enhed , både mobiltelefoner og computere. Under alle omstændigheder, for at bruge dette værktøj, vil det være nødvendigt at downloade og opdatere Opera til den nyeste version.

Hvad angår proceduren, er den meget enkel, bare gå til konfigurationsmulighederne, som du får adgang til ved at klikke på Opera-ikonet ovenfor og til venstre. Gå her til sektionen "Side" og derefter til "Gem som PDF" .

På den anden side, hvis du ønsker, at indholdet skal være i tekstformat, kan du konvertere pdf til word til dette kan du bruge det gratis værktøj ILovePDF til at redigere PDF'en, som giver dig denne og mange andre muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up