Hvordan ved jeg, hvorfor min internetforbindelse er langsom?

I disse dage med fængsel, at du er hjemme på grund af pandemien, og nu skal du arbejde og studere virtuelt. Dette er, når du indser, at din internetforbindelse er langsom og ikke den samme, som da du første gang købte tjenesten.

Og efter at have givet dit udstyr adskillige banker for at prøve at reparere dem, ender du med at bide i blyanterne med den vrede og frustration, det forårsager.

Når du surfer på internettet, skal data overføres fra din enhed til serveren, der hoster det websted eller den tjeneste, du besøger, via internetudbyderen. Der kan opstå forbindelsesproblemer i dine installationer: router og dens konfiguration, kabel, signal Trådløs og på serviceudbyderens faciliteter.

Indeks
  1. Hvorfor er min internetforbindelse langsom
  2. Andre måder at fortælle, om din internetforbindelse er langsom
    1. Giv ikke op, før du har rettet din internetforbindelse
    2. "Tips" til at undgå overbelastning på dit internet

Hvorfor er min internetforbindelse langsom

Den første ting at diagnosticere internetforbindelsesproblemer er at udføre en hastighedstest, som er en webside, der uploader og downloader data, måler den tid det tager og viser ved slutværdierne, som du skal sammenligne med internethastigheden, som du har underskrevet . fra din internetudbyder (sejlplan du betaler) og fremsætte de tilsvarende klager.

Men glem ikke en meget vigtig detalje: at det opnåede resultat altid er lidt lavere end "ved den maksimale hastighed", som du har underskrevet med din leverandør.

Der er mange sider, der tilbyder service af "hastighedstest" gratis og uden at downloade en applikation, der kan bringe din økonomiske sikkerhed i fare. Blandt "hastighedstesten" har vi: TestMy.net; Fast.com; Ookla Speedtest; SourceForge; etc

Andre måder at fortælle, om din internetforbindelse er langsom

En anden nem måde at finde ud af, hvorfor dit internet er langsomt, er at spørg dine naboer eller bekendte som har samme internetoperatør: har du bemærket, at internettet fungerer dårligt? Hvis de har de samme problemer, er det meget sandsynligt, at din internetudbyder er nede.

Du kan også tjekke sociale netværk (fra en computer med en god forbindelse) fra din tjenesteudbyder. For når de afbryder deres tjenester, er det mest almindelige, at mange abonnenter klager over netværkene. Et lille råd : Tjek datoen og se de seneste klager og send din til kundeservice.

Giv ikke op, før du har rettet din internetforbindelse

Den bedste måde at kontrollere, om dit problem er internetforbindelse er hjemme, prøver at bruge andre enheder. En anden pc, en anden telefon, så den vil fjerne enhver tvivl, du måtte have om, hvordan dens operativsystem, controller eller netværkskort fungerer.

Hvis internettet fungerer fint på andre enheder, betyder det, at problemet er med udstyr som du normalt bruger; problemet løses normalt ved at nulstille udstyret.

"Tips" til at undgå overbelastning på dit internet

  • Undgå at have flere hjemmesider: åbning af flere sider vil forlænge browserens starttid. Han er anbefales at have en hjemmeside som du vil bruge oftere.
  • Løb regelmæssigt dit foretrukne antivirus og antispyware . Det er meget almindeligt, at malware eller spyware forsøger at formere sig via internettet, hvilket reducerer din forbindelseshastighed.
  • Du har installeret udvidelser eller tilføjelser i din browser. Nogle udvidelser er meget nyttige, men andre udvidelser kan være hemmeligt installeret hvilket vil sænke din browsinghastighed, da det ofte kun er reklamer.

Som du måske har indset, er problemet med din internethastighed kan være hos dig eller din leverandør adgang Internettet . Du bør lave din research, før du træffer en beslutning. Vi vil med din tilladelse udgive andre artikler som denne for at samarbejde om dem på den bedst mulige måde og løse deres teknologiske problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up