Sådan registrerer og ved, om et Micro SD-kort er ægte eller falsk

Det er almindeligt at finde Micro SD-hukommelser i butikkerne til en mærkelig billig pris. Mange af disse kort, der tilbyder maksimal ydeevne til en urimelig pris, er generelt falske. Heldigvis er der måder at opdage, om et micro sd-kort er falsk eller originalt .

Ved første øjekast er det meget svært at afgøre, om en Micro SD er falsk. Efterligninger er normalt identiske med de originale kort, og det er nemt at blive forvirret. Selvom det kan virke som et mindre problem, et falsk Micro SD kan påvirke din enheds ydeevne .

Indeks
  1. Sådan opdager du, om en Micro SD er falsk
    1. Indsigt SD
    2. Bænk SD A1
  2. Konsekvenser af at have en falsk Micro SD

Sådan opdager du, om en Micro SD er falsk

For at kontrollere ydeevnen af ​​din Micro SD, skal du gøre det fra en android telefon . Du skal indsætte kortet i åbningen og installere to apps kaldet SD Insight og A1 SD Bench.

Ansøgninger kan findes i Play Store, og de er helt gratis. De bruges til at kontrollere producentens data på kortet og kontrollere læse- og skrivehastigheden med det formål at vide, om det opfylder pakkens specifikationer.

Indsigt SD

Dette er den applikation, der bruges til vise producentens navn , kortmodel, lagerstørrelse og fremstillingsdato. Han er meget let at bruge og på få sekunder har du alle kortoplysningerne.

I nogle tilfælde kan du finde Kingston Micro SD-kort, der vises i registreringsdatabasen som producenten Toshiba. Faktisk er halvlederproducenten af ​​kortet Toshiba. Kingston køber generelt kun halvlederne og samler minderne.

Det er også muligt, at navnet på kortproducenten derfor er » Ukendt og betyder ikke nødvendigvis, at kortet er falsk. Applikationen har oplysninger om et vigtigt producentnummer, men det kan have en eller anden model, som den ikke har registreret i sin database.

Bænk SD A1

Dette er værktøjet, der bruges til test micro sd-kort hastighed . Det er også nyttigt til at måle læse- og skrivehastigheden på din enhed og RAM. En intuitiv og brugervenlig applikation.

Efter at have fået læse- og skrivehastighedsdataene fra MicroSD, kan du sammenligne resultater med andre onlinebrugere . På denne måde kan du sammenligne dit kort med andre brugeres og afgøre, hvilken model du kan købe i fremtiden, der passer til dine behov.

Konsekvenser af at have en falsk Micro SD

Det væsentlige at vide i dag om en MicroSD, hvilken slags klasse det er. Klassen bestemmer enhedens læse- og skrivehastighed . Udover det, vil det bestemme den ydeevne og kompatibilitet, du har. Hver kortkategori eller klasse har en standardhastighed.

Hvis et falsk Micro SD-kort ikke har den læse- og skrivehastighed, det lover, kan det påvirke enhedens ydeevne. Enheder kræver en minimum læse- og skrivehastighed for at fungere .

Enheden kan overophedes og forårsage langvarig skade på andre enhedskomponenter.

En falsk Micro SD er af dårlig kvalitet, den kan ødelægge filer og miste værdifuld information, som det vil koste dig penge at gendanne.

Ulempen ved at bruge denne metode til at kontrollere, om et Micro SD-kort er originalt, er, at verifikationen kun kan udføres, når det allerede er købt, og vi har det fysisk. Den bedste anbefaling for at undgå svindel er at køb kortene i butikker, der garanterer produktets legitimitet .

Hvis prisen på en Micro SD er meget lavere end gennemsnittet, kan du finde dig selv i en potentiel fidus før. Før du foretager købet, skal du undersøge priser på internettet, handle sikkert fra steder som Amazon, og gennemgå funktionerne på det MicroSD-kort, du vil købe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up