Sådan bruger eller bruger min mobil som modem til at forbinde min pc eller andre mobiltelefoner

Mobiltelefoner eller mobiltelefoner, hvilke nyttige hverdagsgadgets! Antallet af muligheder og anvendelser som vi kan give til disse chip- og strømbokse er imponerende, og det mest imponerende er at overveje, at det først var i begyndelsen af ​​2000'erne, at de kun var nyttige til at foretage opkald og med en kapacitet på lavere emission. . korte tekstbeskeder, så de blev betragtet som en forfængelighed af nogle og en ekstra, men ikke endegyldig hjælp.

Nu mobiltelefoner er naturligvis meget nyttig, ligesom en pc eller bærbar computer for i øjeblikket er kvaliteten af ​​opkald og beskeder fra de nyeste mobiler exceptionel, men åbenbart er WiFi-internetsignaler et værktøj, der har skudt i vejret med mobilernes anvendelighed som en raket.

Nu er der stadig folk, der ikke ved, hvad WiFi er, hvilket ikke burde være tilfældet, fordi det er et meget simpelt koncept at lære og forstå.

Indeks
 1. Internet på mobiler og hotspots
  1. Højdepunkter for mobildata
  2. Hotspot områder
 2. Sådan giver du internet eller WiFi til alle
  1. Brug telefonen som modem til pc'en og giv internet
  2. En oversigt for Android-brugere, hvordan giver man WiFi-signal?
  3. For iPhone-brugere, meget nemmere

Internet på mobiler og hotspots

Det er klart, at WiFi ikke er den eneste måde at oprette forbindelse til internettet på, da trådløse forbindelser begyndte at dukke op et par år efter oprettelsen af ​​kablede forbindelser, kaldet "Ethernet". men i mobiler er der en meget nyttig mulighed, der kan hjælpe mange mennesker ud af en trafikprop som er "Mobildata", hvis brug er blevet populært siden mobilnetværk er blevet forbedret.

Højdepunkter for mobildata

Mobildata har eksisteret i lang tid, selvom signalerne før 3G og 4G var noget langsomme og upålidelige, hvorfor interessen for dette alternativ begyndte at vokse på et højere generelt niveau, da vi trådte ind i det nye årtusinde. Men når WiFi-signaler fejler, og internettet ikke er tilgængeligt, mobildata kan hjælpe med at løse problemer .

Hotspot områder

Det er ingen overdrivelse at sige, at mobiltelefoner er et tegn på, at fremtiden er i dag, for nu er det muligt, at i tilfælde, hvor en forbindelse med konstant højt forbrug ikke er påkrævet, er det nok at 'bruge en mobiltelefon med et "Hotspot". Zone" eller "WiFi Zone" muliggør en enkel og hurtig forbindelse, en hurtig mulighed, der kun kræver afbrydelse af mobilen fra normal WiFi

WiFi-zoner leveret af en mobiltelefon fungerer ved hjælp af mobildata ved at dele internetsignalet uden at skulle bruge en stor mængde kabel og med en meget kontinuerlig hastighed, hvis en pc eller andre mobiltelefoner er i nærheden, selvom de ikke vil overbelaste signalet, er det bedre at blokere visse enheder, så de ikke kan dele signalet.

Sådan giver du internet eller WiFi til alle

Nu er der nogle mennesker, der stadig ikke ved, hvordan man bruger mobiltelefoner til at give WiFi-signalet, som et modem ville gøre, og de kan ikke bebrejdes for eksempel i Android-enheder, er der forskelle mellem hver telefon og mærke, der kan komplicere processen med at dele signalet, selvom Android-supportsiden hjælper med at forstå forskellene mellem mærker, der understøtter Android.

Brug telefonen som modem til pc'en og giv internet

Trinnene beskrevet ovenfor kan variere med forskellige versioner af Android OS, generelt er måden at forbinde din telefon som et internetmodem til pc på via USB- eller Bluetooth-forbindelse .

For det, tilslut telefonen ved hjælp af USB-kablet til en port på din pc , gå derefter til "Indstillinger", når der lokaliseres og klikkes på "Internet og netværk", skal du i dette nye vindue vælge "Hotspots og bærbare enheder", der åbner du listen over muligheder, hvor du kun skal vælge " Del internet via USB", og det er det! på denne måde bliver du forbundet til internettet fra din mobiltelefon.

Hvis computeren har Bluetooth, skal du kun aktivere den fra telefonen og gentage de foregående trin Indstillinger > Internet og netværk > Hotspots og bærbare enheder > Internetdeling via Bluetooth derefter parrer du din telefon med pc'en eller den bærbare computer, som den gør med enhver enhed, og voila, så har du internet via Bluetooth.

En oversigt for Android-brugere, hvordan giver man WiFi-signal?

Normalt på enheder er der to måder at aktivere Hotspot-signal på, enten ved hjælp af mobiltelefonens meddelelseslinje eller mobilindstillinger. Find dem "Indstillinger" telefon, klik "Internet og netværk » og der skal du klikke på muligheden « Hotspots og enheder transportabel » så indtaster du " WiFi område », aktivet og til sidst « Konfigurer område Trådløs -Fi at give netværket et navn og en adgangskode, så andre enheder kan oprette forbindelse til internettet.

For iPhone-brugere, meget nemmere

For dem, der bruger iPhones og iOS-operativsystemet, er historien meget enklere, da de kun behøver at få adgang til systemindstillingerne, og under den konventionelle mobildataindstilling vil du se muligheden for Hotspot-zonen kaldet "Personligt hotspot" i de fleste versioner. I begge styresystemer kan du normalt se et logo, der ligner almindeligt WiFi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up