Sådan gendannes filer fra mobiltelefonen tændes ikke

Teknologiske fremskridt har gjort det muligt til elektroniske enheder at blive bedre og bedre, især de såkaldte smartphones eller Smartphone. Men hvis jeg ikke kan tænde for det og vil se mine filer, bare rolig, vi har forberedt denne artikel, som vil vise dig hvordan man gendanner filer fra mobiltelefon, der ikke tænder.

Dette sker, fordi mobiltelefoner desværre er meget sarte, og selvom der bliver lavet forbedringer af deres holdbarhed, stivhed og ridsefasthed. Denne hver dag ligner de mere en glasvase, hvis sammenlignet med de modeller fra tidligere, at uanset hvor meget de gik til jorden, var deres modstand ingen diskussion.

Dette er uden at henvise til batterierne, som nu ser ud til at svulme som en ballon oftere. Vi har allerede talt om det i en anden artikel, og vi har tilbudt dig en løsning til at tømme batteriet for en mobil. Men hvis din computer af en eller anden grund ikke tænder, vil vi her fortælle dig, hvad du skal gøre for at gøre gendanne filer fra mobiltelefon, der ikke vil tænde.

Indeks
  1. Sådan gendannes filer fra mobiltelefonen tændes ikke
  2. Brug af appen til at gendanne filer fra mobiltelefon

Sådan gendannes filer fra mobiltelefonen tændes ikke

At udføre mobildatagendannelse kan virke som en vanskelig opgave at udføre, men lad os fortælle dig, intet kan være længere fra sandheden. Og i den følgende artikel vil vi vise dig, og give dig de enkle trin, du skal følge, selvom du kan finde det bedste program til at gendanne slettede filer.

Så for at gøre dette skal vi bruge et interessant program, som du nemt kan downloade til din pc. Dette kaldes Recuva og du kan få det gratis på Google. Men hvis du vil have direkte adgang til denne side, via det følgende link, kan du gøre det komfortabelt.

Enkelt gang ansøgningen installeret på din pc, hvis du ikke ved, hvordan vi efterlader dig et link her, skal du åbne det og derefter tilslutte mobiltelefonen til din pc ved hjælp af et USB-kabel. Når du har åbnet programmet, vises guiden for at guide dig i at gendanne filer. I den første mulighed skal du oprette et klip i den næste og derefter i spørgsmålet Hvordan vil du klassificere de filer, du forsøger at gendanne.

Du skal vælge mellem de forskellige valg, hvis de er musikfiler, billeder osv. . i vores tilfælde skal vi vælge indstillingen Alle filer. Nu skal vi besvare det næste spørgsmål, Placering af filer. Og her skal vi svare med en af ​​følgende muligheder: Hukommelseskort, genbrug af papirvarer, i mine dokumenter osv.

Brug af appen til at gendanne filer fra mobiltelefon

Hvis vi ikke kender nøjagtige placering fra placeringen af ​​filerne, kan vi vælge den mulighed, jeg er ikke sikker på. Dette vil gøre det muligt for den at foretage en global søgning, så vi skærer den næste mulighed. Hvis vi ønsker det, kan vi også vælge den dybe scanningsindstilling, ved at gøre dette vil udførelsestiden for programmet være længere.

For at fuldføre dette punkt og starte søgningen efter filerne, klikker vi på OK. Denne handling vil tillade scanningen af ​​vores mobile enhed at begynde, hvilket kan tage flere minutter. Når det er færdigt, vil det vise dig en liste med alle de filer, du har, og for at gøre det lettere for os vil vi gå til den gode del.

Og vi vil vælge muligheden avanceret tilstand , så går vi til venstre side og vælger indstillingen Alle lokale diske. Og vi skal vælge vores mobile enhed, så kan vi i søgemaskinen placere den type fil, vi leder efter. For at gøre dette laves et filter og søgningen er lettere.

Og nu, for at afslutte, laver vi et klip på scanning og på højre side vil den vise os alle de filer, der matcher søgeparameteren. Nu, for at gendanne det, skal vi markere feltet, der vises på venstre side af hver fil. Vi kan markere alt, hvad vi vil, og så laver vi et klip i Gendan muligheden.

Denne handling giver os mulighed for at vælge et sted at gemme de gendannede filer på vores pc, og det er sådan, du nemt kan gendanne filer fra mobiltelefon, der ikke vil tænde . Du skal bare følge de trin, vi viser dig i denne interessante tutorial.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up