Sådan konverteres en fil med ODG-udvidelse til PNG eller JPG online gratis

Har du stødt på ODG-udvidelsen? Hvis ja, anbefaler vi, at du læser denne guide for at finde ud af det hvordan man konverterer en fil med ODG-udvidelse til PNG eller JPG online gratis .

Indeks
 1. Hvad er filer med en ODG-udvidelse?
 2. Sådan konverteres en fil med ODG-udvidelse til PNG eller JPG online gratis
  1. Gratis online billedkonvertering
  2. Konverter filer med ODG-udvidelse til JPG eller PNG med en gratis online billedkonverter
  3. Konverter filen og download den til din computer

Hvad er filer med en ODG-udvidelse?

Filer i ODG-format tilhører den gratis OpenOffice-kontorpakke og er specifikt hentet fra OpenDocument-grafik så de er grafiske dokumenter eller billeder.

I tilfælde af operativsystemer som Linux kan dokumenter i ODG-format åbnes uden større vanskeligheder. Disse platforme giver indbygget support til dette dokument, og selvom det er muligt at åbne ODF-dokumenter i PowerPoint, har filer med en ODG-udvidelse ikke denne funktionalitet i Windows.

I betragtning af dette er der forskellige valg, som vi kan bruge. En af dem er at downloade en passende applikation til åbne disse filer mens en anden mulighed er at bruge konverteringsværktøjer til at åbne dokumentet med ethvert program.

Vi anser den bedste mulighed for at konvertere filen, hvilket heldigvis i dag kan gøres meget nemt. Til dette er det muligt at bruge onlineværktøjer, der er i stand til at konvertere dokumenter meget nemt.

Sådan konverteres en fil med ODG-udvidelse til PNG eller JPG online gratis

Selvom ODG-formatet hører til open source software , sandheden er, at på platforme som Windows er formatet ukendt og kan ikke nemt åbnes. Derfor er det i de fleste tilfælde nødvendigt at ændre programmet for at åbne en bestemt fil i Windows eller for at konvertere denne fil.

Konvertering af ODG-filen til et populært format kan gøres meget nemt med online værktøjer såsom gratis online billedkonverter. Læs følgende guide, hvor vi vil lede dig gennem processen med at konvertere disse filtyper.

Gratis online billedkonvertering

Den gratis online billedkonverter er en af ​​de bedste websteder til online filkonvertering. Faktisk har den flere værktøjer, hvormed det er muligt at konvertere lydfiler, billeder, videoer, blandt andre.

Det er uden tvivl et af de mest anbefalede værktøjer, hvis du vil konvertere uden at downloade nogen applikation. På samme måde præsenterer siden kompatibiliteten med forskellige filer, der tilhører velkendte applikationer, som f.eks. ODG-format .

Med den gratis online billedkonverter kan du nemt konvertere filer med en ODG-udvidelse til formater som JPG eller PNG. For at begynde at bruge dette værktøj og konvertere dine filer til andre formater, skal du læse følgende vejledning:

Konverter filer med ODG-udvidelse til JPG eller PNG med en gratis online billedkonverter

 1. Den første ting at gøre er at gå til den officielle hjemmeside for konverteringsværktøjet, som du kan få adgang til via dens officielle image.online-convert-side.
 2. På siden finder du forskellige sektioner relateret til de konverteringer, som systemet kan udføre. Ved denne lejlighed har vi brug for konvertering af en graf, så du skal gå til afsnittet "ImageConverter". .
 3. Vælg det format, der passer dig bedst. Under alle omstændigheder anbefaler vi at bruge PNG da det vil give et billede uden tab af kvalitet.
 4. Efter at have klikket på den forrige mulighed, vil siden dirigere dig til konverteringssektionen. Som du vil se, vil der blive vist et afsnit, hvor du skal uploade dit billede i ODG-format ved at vælge muligheden "Vælg filer" .

Konverter filen og download den til din computer

 • Der vises et dialogvindue, hvor du kan finde fil med en ODG-udvidelse du ønsker at konvertere. Find billedet, klik på åben og vent på, at filen indlæses.
 • Systemet præsenterer forskellige konverteringsmuligheder. Under alle omstændigheder er standardindstillingerne mere passende; Derfor, hvis du er nybegynder, anbefaler vi, at du starter konverteringen uden at foretage ændringer, ved at klikke videre "Begynd at konvertere" .
 • Vent på, at platformen konverterer din fil til ODG-format. Dette trin er normalt ret hurtigt.
 • Når du er færdig, bør filoverførslen begynde. Ellers skal du trykke på knappen "At downloade" for at få dit billede i et format, som computeren kan læse. Hvis du ikke kan åbne JPG-filen i Windows, skal du ændre det program, som systemet bruger som standard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up