Hvordan afslutter man opkald med tænd/sluk-knap?

I dagens artikel vil vi se hvordan man afslutter opkald med tænd/sluk-knap på en meget enkel måde og i få trin. Vi vil se en tutorial for de fleste enheder, hvis styresystem er Android, og for dem, der har ren Android.

Hvad vi ikke kan undgå er nedbrud, og det er ret almindeligt at have en revnet skærm. Måske har du en ven, der har en revnet skærm, eller du har det endda selv. Dette kan komplicere tingene, når du bruger enheden.

Det er måske ikke behageligt for dig at tage på afslutte opkald fra din mobil fordi du kun har den ødelagte skærm der, eller der er et brændt område. Måske er ideen om at afslutte den med låseknappen nemmere og hurtigere. Det gode er i hvert fald, at det ikke er svært at opnå dette.

Alle enheder med Android-system har denne funktion i lang tid. Det er i tilgængelighedsmenuen. I nogle tilfælde, afhængigt af model, mærke og version, kan det være lidt svært at finde denne mulighed.

Men bare rolig, for vi hjælper dig med at finde hende, så du kan afslutte ethvert opkald. Uanset hvilken applikation du bruger, med tænd/sluk knap din terminal.

Android tilbyder mange tricks og indstillinger, der kan indstilles vedrørende opkald, for eksempel blokering af opkald fra ukendte numre. I dag skal vi se denne enkle vejledning, der kan hjælpe dig med at få mere komfort, når du skærer dem.

Denne guide er for enkel, vi vil gå trin for trin, så ingen farer vild, og alle kan konfigurere denne mulighed. De kan tænde eller slukke for det så mange gange, de vil, så de kan teste, om det virkelig er behageligt for dem.

Indeks
 1. Sådan afslutter du et opkald med låsen og tænd/sluk-knappen
 2. Sådan afsluttes opkald med tænd/sluk-knappen

Sådan afslutter du et opkald med låsen og tænd/sluk-knappen

 • De trin, der skal følges for at kunne afslutte ethvert opkald med tænd/sluk- og låseknappen, er meget enkle at udføre. Det du skal gøre er følgende:
 • Lad os først gå ind på » Indstillinger fra app-skuffen.
 • Du skal nu kigge efter menuen” Tilgængelighed “.
 • Derefter bliver vi nødt til at søge” Besvar og afslut opkald “.
 • Så skal du bare tjekke indstillingen » Tryk på tænd/sluk-tasten for at afslutte opkald " eller lignende.
 • Metoden, vi diskuterede ovenfor, fungerer for langt de fleste mobile enheder. Men for dem med ren Android kan dette variere en smule, og vi vil uddybe, hvordan de skal gøre dette lidt længere nede.

Sådan afsluttes opkald med tænd/sluk-knappen

 • Vi går ind » Indstillinger på vores enhed fra appskuffen.
 • Vi vil nu lede efter afsnittet » Tilgængelighed “.
 • I dette afsnit vil du se, at en af ​​mulighederne hedder " Læg på med afslutningsknappen ".
 • Du skal huske på, at nogle navne kan variere lidt, da det ofte afhænger af producenten af ​​enheden. Men mulighederne er der.

Denne tilgængelighedsfunktion har eksisteret på Android i lang tid. Vi håber, at du ikke vil være i tvivl om, hvordan du lægger eller afslutter opkald med låseknappen på min telefon.

Hvis du vil stille et spørgsmål vedr tilgængelighedsmenu eller er i tvivl om, hvordan du afslutter et opkald med tænd/sluk-knappen.

Glem ikke, at du altid kan lægge en kommentar nederst på siden, vi hjælper dig gerne med det nødvendige, så du endelig kan konfigurere din enhed, så den er så komfortabel som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up