Sådan konverteres AVI-video til MP4 uden programmer? - Hurtigt og nemt

I øjeblikket har vi mange formater til at identificere videofiler. Hvis du har en AVI-video, men din afspiller ikke genkender den, kan du undre dig over hvordan konverter AVI-video til MP4 uden programmer ? – Hurtigt og nemt. I denne artikel finder du to metoder, der helt sikkert vil være meget nyttige for dig.

Indeks
 1. Sådan konverteres AVI-video til MP4 uden programmer? – Hurtigt og nemt
  1. Hvad er .AVI-formatet?
  2. Funktioner i AVI-videoformat
  3. Hvad er .MP4-formatet?
  4. Funktioner i MP4-videoformat
 2. Konverter AVI-videoer til MP4 over internettet uden programmer
 3. Hvad skal du huske på, før du konverterer
  1. Vis filtypenavn og læs indhold
  2. Opret en kopi af AVI-videoen

Sådan konverteres AVI-video til MP4 uden programmer? – Hurtigt og nemt

I multimedieverdenen findes der et stort antal formater til at se videoer. Hvis disse filer er inkompatible med drevet, opstår der konflikter, fordi filtypenavnet, vi ønsker at få adgang til, ikke genkendes. Af denne grund er processen med konvertering af formatet på en videofil anbefales.

Dernæst vil du lære to af de mest almindelige formater til at identificere mediefiler og to meget nyttige procedurer til at konvertere disse formater uden at bruge nogen applikation.

Hvad er .AVI-formatet?

det format .AVI (Audio Video Interlave Kø) er en af ​​mange typer videoformater, der findes, den repræsenterer en filtypenavn, der indeholder blandet lyd og video. Dette format tillader multimedieindhold at forblive komprimeret med de kodede lyddata.

Funktioner i AVI-videoformat

.AVI-videoformatet blev udgivet af Microsoft i 1992. Det er et standardformat, hvorved Windows-operativsystemet identificerer film og arbejder med en komprimeringsmetode, der kombinerer lyd og video fra en enkelt fil.

Filer i formatet .AVI optager betydelig hukommelsesplads. Disse kan dog opretholde god video- og lydkvalitet og kan bruges på forskellige platforme.

Faktisk er et af hovedproblemerne med AVI-formatet, at det normalt tager længere tid end resten, men du kan stadig konvertere MKV til AVI og omvendt uden at miste kvalitet, en anbefalet mulighed, vel vidende at MKV er mere moderne og funktionel.

Hvad er .MP4-formatet?

.MP4-formatet kaldes også MPEG-4 af Moving Picture Experts Group er en udvidelse til lagring af video-, lyd- og undertekstfiler. Dette format tillader filoverførsel over internettet og er meget nyttigt på forskellige platforme såsom Windows og Mac OS.

Funktioner i MP4-videoformat

MP4-videoformatet blev skabt i 2004 og er baseret på AAC-kodningen til lyd (som er et af de forskellige eksisterende lydformater). MP4 fungerer som en beholder til lagring af lyd- og videodata og til komprimering af audiovisuelle spor.

Konverter AVI-videoer til MP4 over internettet uden programmer

Den bedste måde at konvertere filer på uden programmer er via internettet. Du kan få adgang til nogle websider som Convertio, Any Conv eller convert-video-online, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt at konvertere enhver AVI-video til MP4 online.

For at nyde nogen af ​​disse websteder, kan du downloade videofilen, tryk på knappen "Konvertere" og vent på, at konverteringsprocessen er fuldført. Når konverteringen er fuldført, kan du downloade MP4-filen.

Hvad skal du huske på, før du konverterer

Hvis du har styresystemet Windows 10, Vær opmærksom på, hvordan du hurtigt og nemt konverterer enhver AVI-fil til MP4 uden noget program.

For det første skal udvidelsen af ​​AVI-videofilen, du vil konvertere til MP4-format, være synlig. For at gøre dette skal du gå til kontrolpanelet ved at højreklikke på knappen Start. Når der, se efter "File Explorer-indstillinger" og vælg fanen "Vis".

Vis filtypenavn og læs indhold

På fanen "Skærm" finder du "Avancerede indstillinger". I dette afsnit finder du en liste over alternativer, så du skal finde og fjerne markeringen af ​​indstillingen "Skjul filtypenavne for kendte filtyper" .

På den anden side, til afspilning af indhold, kan du bruge enhver egnet afspiller, men vi anbefaler at downloade den seneste version af VLC, et gratis og fuldt funktionelt program til denne og mange filtyper.

Opret en kopi af AVI-videoen

Så søger vi efter AVI-videofil, vi ønsker at konvertere til MP4 laver vi en kopi af den og gør højreklik på kopien for at vælge "omdøb". På dette tidspunkt kan du ændre filtypenavnet til .mp4.

Operativsystemet vil vise dig en meddelelse for at bekræfte ændringen af ​​filtypenavnet. Du trykker på knappen "Ja" og kopien af ​​videoen vil have en .MP4-udvidelse. Det er vigtigt at bemærke, at med kopien vil du beskytte din originale videofil mod enhver mulig skade som følge af forkert konvertering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up