Sådan komprimeres en stor videofil til at sende med WhatsApp uden problemer

Med WhatsApp er det muligt at optage en lyd, lytte til den før og sende den senere, men vi kan også få adgang til videofunktionerne. Derfor lærer du gennem den følgende guide at komprimere en stor videofil til at sende via WhatsApp intet problem hvis du ønsker at reducere dens vægt endnu mere.

Indeks
 1. Er det nødvendigt at komprimere en tung video for at sende den med WhatsApp?
 2. Brug håndbremse til at reducere WhatsApp-videostørrelsen
  1. Konfigurer HandBrake til at sende videoer med WhatsApp, del 1
  2. Konfigurer HandBrake til at sende video via WhatsApp, del to

Er det nødvendigt at komprimere en tung video for at sende den med WhatsApp?

Før du starter processen, er det rimeligt at overveje, om det er nødvendigt at komprimere en video for at sende den med WhatsApp. Sandheden er den i de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt komprimere video med eksterne værktøjer.

Faktisk, WhatsApp konverterer videoer og reducerer deres størrelse i høj grad. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge et program til at komprimere videoer. Under alle omstændigheder, hvis din forbindelse er meget langsom, eller hvis du virkelig vil spare plads eller bare vil reducere størrelsen på videoen, kan du udover at rense WhatsApp og frigøre plads også bruge et program til at reducere vægten af videoen.

Brug håndbremse til at reducere WhatsApp-videostørrelsen

HandBrake er en af bedste videokonverteringsapps udfører det normalt højkvalitetskonverteringer og er afgørende for at reducere størrelsen af ​​videoer på et professionelt niveau.

Konfigurer HandBrake til at sende videoer med WhatsApp, del 1

 • Det første du skal gøre er at downloade HandBrake, hvis du ikke har det, og derefter åbne appen. Når du gør dette, vil du se, at meddelelsen " Eller smid en fil eller mappe her vises og kan oversættes som " Træk en fil eller mappe hertil ".
 • Som anmeldelsen siger, skal du bare trække den video, du vil reducere.
 • Når du har gjort det, er det tid til at begynde at konfigurere HandBrake til at udføre konverteringen.
 • Først i » Resumé "det er vigtigt, at du er klar over det" MP4 er valgt i formatsektionen. Det er meget relevant, da det er det mest anbefalede format til WhatsApp.
 • I afsnittet " Dimensioner “, kan du ændre opløsningen, selvom dette i de fleste tilfælde ikke anbefales. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at lave en ændring, skal du fokusere på » Højde “. Uanset hvad, når du har foretaget en ændring, se på " Skærmstørrelse » og sæt « Bredde afhængig af hvad der vises der, så videoen bevarer det samme billedformat.
 • Gå til afsnittet » Video ", her skal du søge" VideoCodec "som du skal indstille til" 264 “. På den anden side anbefales det at forlade " billedhastighed " på " Samme som kilde (samme som kilde). Alligevel skader det ikke at kende de mest brugte videoformater i WhatsApp, hvis du vil bruge et andet.
 • Også i videoafsnittet vil det være nødvendigt at konfigurere konverteringsintervallerne. For at gøre dette skal du gå til " Kvalitet og vælg muligheden " Gennemsnitlig flow ". Hvis du virkelig vil komprimere videoen, kan du indstille den til 500 kbps, selvom det er op til dig, under alle omstændigheder, husk, at i WhatsApp varierer bithastigheden normalt mellem 900 kb/s og 1800 kb/s.

Konfigurer HandBrake til at sende video via WhatsApp, del to

 • Gå nu til afsnittet » Lyd ", her er den eneste anbefalede ændring Bitrate, som vi anbefaler at indstille til" 128 “, for en optimal balance mellem vægt og kvalitet. Hvis du vil fjerne lyden, skal du blot klikke på X'et til højre.
 • Du skal nu vælge den mappe, hvor filen skal gemmes. Bare gå til nederst til højre og klik på " Gennemse ". Ved at klikke på denne knap skal du vælge den mappe og det navn, du vil give filen, klik på " Optage ".
 • Når du har gjort alle de tidligere indstillinger, skal du gå til den øverste sektion, hvor muligheden » Start indkodning vises, skal du klikke på den og vente på, at processen er fuldført.

På den anden side, hvis programmet vist før er meget kompliceret for dig, er der altid mulighed for at downloade og installere Format Factory for at konvertere videoer, en anden anstændig software til denne opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up