Løsning: "Min mobiltelefon siger, at hukommelsen er fuld uden billeder, apps eller noget installeret"

På vores mobiltelefon akkumulerer vi mange gange, som vi gør mange gange derhjemme, vi akkumulerer billeder, videoer, chats, dokumenter, lyd, musik. Mange af dem bruger vi ikke rigtigt eller har brug for. I andre tilfælde kan det ske det hukommelsen på vores mobiltelefon er virkelig lav og er ikke nok til det, vi har brug for.

En anden ting, som vores hukommelse i mange tilfælde fylder op, er, at den bringer mange applikationer fra fabrikken, når vi køber en mobil, bringer den standardprogrammer i den interne hukommelse og de fylder meget og lader os ikke altid komme ud af dem det samme system.

På samme måde kan det nogle gange, når vi åbner websider fra vores mobil, skabe fejl eller mapper, som vi ikke engang ved, hvor de er gemt på vores mobil og af mange årsager, dette akkumulerer plads, som vi virkelig har brug for på vores mobil.

Derfor bringer vi dig nogle i dag tips til at frigøre din enheds hukommelse og du kan fortsætte med at bruge dine yndlingsapplikationer. Læs videre for alle disse detaljer og mere.

Indeks
  1. Min mobiltelefon siger, at hukommelsen er fuld uden at have nogen billeder, apps eller andet installeret
  2. Frigør mobiltelefonens cache
  3. Frigør mobiltelefonens RAM-hukommelse

Min mobiltelefon siger, at hukommelsen er fuld uden at have nogen billeder, apps eller andet installeret

Det er vigtigt, at du ikke udelukker, at din telefon kan have manipulation, at de numre, som dit lager viser, på en eller anden måde ikke er dem, din mobil oprindeligt har, for at kunne tjekke, skal du gå til indstillinger og lager, du vil virkelig kende dens kapacitet .

Hvis den efter at have ryddet din cache stadig fortæller dig, at du ikke har plads, kan du tjekke manuelt. Dette kan gøres via pc kun der, hvor du vil være i stand til at se, hvad du har gemt på din enhed, og så du kan kopiere og indsætte til pc'en og efterlade filer, så du ikke mister dem. Dette gør ikke ville bare være en lille backup for at hjælpe dig med at frigøre plads.

En anden løsning, men lidt mere radikal, er at nulstil din enhed til fabriksindstillinger , og dermed eliminere alle undtagen alle de fejl, som din mobil kan have. Du bør gøre dette ved at sikre, at din telefon er fri for forfalskninger, og at du har gennemført de andre trin ovenfor.

Frigør mobiltelefonens cache

Det vigtigste er at vide, hvad cache-hukommelse egentlig er, og det er hurtig hukommelse, og der er enhver enhed, men den kan akkumulere mere, end du tror. På kort sigt lagrer det, men hvad der sker senere er, at Information er overført i intern hukommelse og det fylder mere og mere.

Hvad denne hukommelse virkelig gemmer er data eller instruktioner fra apps eller websteder, som du vil vende tilbage til og på en eller anden måde gemmer disse oplysninger, på en eller anden måde er det, hvordan du får en kopi af de websteder, du besøger forskellige platforme af denne grund, rydder hukommelsescachen dig selv Dette kan hjælpe din telefon for at frigøre hukommelsesplads .

På enhver enhed er det vigtigt at ryd cache for at frigøre plads, det vil fortælle dig det eller få bedre ydeevne på din mobil, når du har brug for plads. Dette er altid et problem, fordi der kan komme et tidspunkt, hvor telefonen er fuld af denne grund, skal du frigøre intern lagerplads på Android.

Frigør mobiltelefonens RAM-hukommelse

Denne hukommelses rolle er at hjælpe med at holde de applikationer, vi bruger, klar, så telefonen nemt kan mobiliseres med denne hukommelse. Endnu bedre er han med god fart i stand til at mobilisere alt på den bedst mulige måde. Men hvad sker der hvornår denne RAM er ikke nok vil telefonen ikke køre apps på den bedste måde.

En måde at frigøre plads på din telefon på er at øge og frigøre RAM-hukommelsen på din Android-mobiltelefon for mere bedre ydeevne, det ville være en af ​​mulighederne . Vi bruger altid flere applikationer på samme tid eller vi bruger vores mobil meget, men hvis den er mættet med så meget information, ville det være bedre at frigøre denne hukommelse.

Hvis du vil gør din mobil hurtigere, du kan gøre det på to måder, med root eller uden root eller du kan stoppe applikationer der bruger meget RAM hukommelse, det er tekniske aspekter der sluger vores hukommelse og at når telefonen tages ud stiger dens hastighed. Dette er meget almindeligt, hvis vi bruger mange applikationer, og det kræver ikke mange trin at udgive dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up