Hvad er en PDD fil, og hvordan kan den åbnes?

Du er muligvis stødt på en PDD-filtypenavn, når du søgte efter redigerbare vektorer eller billeder, men det er ikke et format, du ser så ofte. Derfor kommer vi i dag til at snakke lidt om hvad en PDD-fil er, og hvordan den kan åbnes så næste gang du finder en, kan du bruge den uden større besvær.

Indeks
  1. Hvad er en PDD fil?
  2. Hvordan åbner jeg en PDD fil?
  3. Er der andre filer med filtypenavnet PDD?

Hvad er en PDD fil?

Når vi arbejder med et grafik- og fotoredigeringsprogram, såsom Illustrator og Photoshop, en fil oprettes med en bestemt udvidelse som kan åbnes og redigeres i dette program. Og nogle gange også i andre billedredigerings- eller visningsprogrammer.

I dette tilfælde er en PDD-fil en billedfil oprettet med programmet Adobe PhotoDeluxe. Det er grafikredigeringssoftware, der forenkler mange grundlæggende redigeringsopgaver og arbejder med lag, linjer, tekst og billeder. Sidstnævnte gør det meget lig Photoshops PSD-format, som kan åbnes og bruges på en Android-enhed, samt bærbare og stationære, forudsat at de har den rigtige hardware.

Det er vigtigt, at du tager højde for, at for at kunne arbejde med en PDD-fil (eller med enhver fil i redigerbart format) på den bedst mulige måde, er det tilrådeligt at have en stor nok skærm med god opløsning så du skal muligvis justere skærmopløsningen i Windows 10 eller Mac OS X.

Adobe PhotoDeluxe-programmet er udgået og erstattet af et andet program, der ligner Photoshop, kaldet Adobe Photoshop Elements. Dette er dog ikke et problem for åbne PD filer , som vi vil forklare i næste afsnit. Det er ikke det eneste program, som du kan åbne en PDD fil med.

Hvordan åbner jeg en PDD fil?

Som du allerede må antage, for at åbne en PDD fil, fra programmer eller specifik software tager til sig indlæser denne type fil er påkrævet. Nedenfor nævner vi de programmer, der enten giver dig mulighed for, eller kun åbner, hvis ikke, også redigere dine PDD-filer. Det er vigtigt, at du husker på, at for at bruge disse programmer, skal du muligvis opdatere dit operativsystem. Hvad du kan gøre er at opdatere drivere uden programmer i Windows 10.

Det redigeringsprogrammer, som du kan åbne en PDD fil med er: Adobe Photoshop Elements, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, ACD, CADSoftTools ABViewer.

Som du kan se, tilhører næsten alle programmer, der giver dig mulighed for at åbne en PDD-fil, Adobe. Og selvom de er de eneste, der lader dig redigere en PDD-fil, er de ikke de eneste, der lader dig åbne den. Det er muligt at åbne en PDD-fil gratis i XnView-programmet.

Det er en filhåndtering og billedfremviser med opdaterede versioner til Windows, Mac OS, Linux og endda til smartphones.

Hvis du ikke kan åbne dit PDD-dokument med disse programmer, er det format, du prøver at åbne, muligvis ikke en PDD-fil. Det er almindeligt, at akronymer være forveksles med udvidelsen af ​​andre filtyper , såsom PDF, PPD, PDB, DDL og PDI. Af denne grund anbefaler vi, at før du prøver at åbne filen, skal du sørge for, at dens filtypenavn er .pdd og ikke en af ​​de andre, som vi lige har nævnt.

Er der andre filer med filtypenavnet PDD?

Der er andre filer med PDD filtypenavn som ikke er billedfiler, men indeholder Medtronic Programmer-data. Dette er et program, der giver dig mulighed for at gemme information indsamlet fra en Medtronic CareLink implanterbar hæmodynamisk sensor.

Disse kan ikke åbnes med programmerne nævnt ovenfor, da de kun kan tilgås via Medtronic Chronicle-softwaren.

Vi håber, at dette korte resumé om PDD-filer og hvordan de kan åbnes har været nyttig, og at når du finder eller opretter et dokument med denne stil, kan du bruge det når det passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up