Sådan kører eller åbner du en DLL som en Windows-applikation

Computere er blevet fra studie- og arbejdsredskaber afgørende for nutidens samfund . Alle dets funktioner og funktioner er rettet mod at automatisere aktiviteter, hvilket giver en meget mere effektiv responsmargin i visse situationer, især udførelse af en DLL-fil under Windows.

Dog er computere som sådan kun en del (omend en væsentlig) af alt, hvad der omgiver den digitale verden. Der er meget tilbehør, lige fra enheder og tilbehør til forskellige programmer installeret på din computer.

Indeks
 1. Installer en software
  1. Effekterne af softwareinstallation
 2. DLL filer
  1. Hvordan åbner jeg en DLL fil?
  2. Hvad er dens indhold?
  3. Kør som applikation
 3. Dyk ned i dybden af ​​en DLL-fil

Installer en software

Afhængigt af de aktiviteter, job eller projekter, du planlægger at udføre via din computer, vil det være ekstremt vigtigt at have en software eller et program, der kan lette dine opgaver .

Tekstbehandling, regneark, præsentationsforberedende programmer, breve, brochurer, annoncer, brochurer, fotoredigering eller audiovisuelt indhold.

Når du søger online, vil du finde en bred vifte af programmer med forskellige funktioner, funktioner og værktøjer, nogle mere komplette end andre og som vil være afgørende for dig.

Effekterne af softwareinstallation

Hvordan fungerer disse typer programmer? Det er vigtigt at forstå, hvordan denne software passer ind i systemet fra din computer før, under og efter installationsprocessen.

Når du installerer et program, kan det efterlade forskellige typer filer og oprette et vilkårligt antal mapper på din computers harddisk. Denne proces kan tage kort eller lang tid, afhængigt af hvor mange varer du har.

DLL filer

Et af de grundlæggende elementer i de programmer, der bebor din computer, er dynamisk link bibliotek også kendt som en DLL-fil eller et dynamisk linkbibliotek.

Hvad handler det om? Simple, en komponent, der er ansvarlig for at give funktioner til de programmer, der er installeret på din computer, og det er almindeligt at se dem på computere med en windows operativsystem .

Er de en effekt eller en direkte konsekvens af at installere et program? Ikke nødvendigvis. Selv uden at være indlejret i installationsfilerne til software, tildeler Windows-operativsystemet selv disse typer filer til programmet, så det har en vis funktionalitet.

Hvordan åbner jeg en DLL fil?

Uanset hvilket program du har installeret eller bruger, er det ikke nødvendigt at køre disse typer filer, for at programmet kan inkorporere den funktionalitet, som dette element giver.

Faktisk kører disse typer filer i baggrunden og går helt ubemærket hen, uden at det påvirker din computers drift. Så du behøver ikke bekymre dig for meget om, at din computer bliver langsommere.

Hvad er dens indhold?

Men folks nysgerrighed kender ofte ingen fysiske grænser, endsige digitale. For at prøve at forstå, hvordan disse typer filer fungerer, må vi finde en måde at visualisere deres indhold på... er der?

Svaret, du forventede, er her: ja, dets indhold er synligt. Plus, at gøre det er virkelig simpelt, selvom du måske ikke er i stand til at finde ud af det.

 • Naviger til placeringen af ​​DLL-filen.
 • Vælg det og højreklik på det.
 • Gå til indstillingen "Åbn med...", og vælg notebloggen.

Umiddelbart derefter kan DLL-filen udføres i Windows-applikationen, og du kan overveje en lang række kommandoer. Som er ansvarlig for at strukturere dynamikken og essensen af ​​arkivet . Det er det, der giver dig mulighed for at tildele eller tildele funktionerne.

Kør som applikation

For at udføre denne type filer som en applikation er installation af anden software nødvendig. I de fleste tilfælde er brugen af Ressourcetuner anbefales, et utroligt program, der giver dig mulighed for at se, gennemse og redigere disse typer filer, takket være dets vigtige og interessante værktøjer. Når det er installeret, skal du åbne programmet og trække filen ind i det.

Dyk ned i dybden af ​​en DLL-fil

Indholdet og informationen i en fil af denne type kan være ekstremt interessant for alle, der ønsker det forstå dens struktur og hvordan disse elementer kan give funktionalitet til programmer. Og dig? Hvad forventer du at køre en DLL-fil på Windows?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up