Sådan vælger du den bedste oplader til din Android- eller iPhone-mobil

Selvom mange mennesker ikke tillægger det den betydning, det virkelig fortjener, er det meget vigtigt, at du ved det hvordan du vælger den bedste oplader til din Android eller iPhone mobil . Vi skal tage højde for et par faktorer, når vi vælger en oplader til vores enhed, især mAh af den.

Hvorfor købe en anden oplader til min mobiltelefon ? Årsagerne kan være mange: den originale oplader kan være beskadiget, måske har du brug for en anden oplader på kontoret, eller du vil have en til, hvis du ved, hvad de siger "den forsigtige mand er to værd".

Hvis man ser bort fra det, så lad os se, hvad du skal overveje, når du køber en oplader til din mobil og at det ikke påvirkes negativt .

Hvilken oplader skal jeg købe til min Android- eller iPhone-telefon?

Den første ting at overveje er porttype på din enhed . Husk det på trods af, at mange mobiler har USB-porte.

Dette kan variere, for eksempel: Xiaomi-enheder bruger ikke den samme USB-port og oplader muligvis ikke med en Samsung oplader , etc. Dette bliver meget mere indlysende, når vi taler om en Android-enhed og en iPhone.

Den næste ting vi skal passe på er volt og ampere . Det er klart, jo mere teori, jo bedre, da det ville oplade enheden hurtigere. Men hvad der skal tages i betragtning er, at de ikke overstiger specifikationerne for vores enhed, fordi vi kan ende med at beskadige den. Også selvom du bruger eksterne solcelleopladningsbatterier; du skal overveje mAh.

Certificeringer er meget vigtige, det er et punkt, som vi normalt ikke er meget opmærksomme på. Vi skal sikre os, at CE, FCC og ROHS certificeringer følges for at sikre, at denne oplader er sikker at bruge i vores enhed.

I tilfælde af en enhed Æble han er vigtigt, at MFI certifikat Vær tilstede. Dette certifikat garanterer, at den nævnte oplader er blevet godkendt af Apple-firmaet, så det er sikkert at bruge det på enhver iPhone-enhed.

Sådan vælger du den bedste strømkilde til din mobiltelefon

For at prøve at opsummere lidt, hvad vi nævnte lidt ovenfor. Det er essentielt, at du sikrer dig, at den nye oplader har de korrekte volt og ampere til din enhed, så den ikke ender med at beskadige før sin tid.

Resten af ​​pointene er nok vigtigt at undgå at blive skuffet på kort tid . Opladeren er en af ​​de ting, som de fleste normalt ikke er meget opmærksomme på.

Det er ret almindeligt at være hjemme hos en ven og sætte mobilen i en hvilken som helst type oplader. De fleste mennesker sørger bare for, at USB-indgangen er korrekt og bekymre dig ikke om andet, der ikke vil påvirke deres enhed.

Selvom det fra tid til anden ikke er nogen dårlig idé at komme ud af problemerne, hvis vi ikke har nogen alternativer. Dette kan reducere batterilevetiden. I nogle tilfælde kan det endda beskadige vores enhed lidt efter lidt hvilket vi åbenbart ikke ønsker.

Kort sagt kan du tage den originale oplader med til en hvilken som helst specialbutik og forklare dem, at du har brug for en anden oplader, der er den samme som den, du har eller opfylder de tekniske specifikationer, så din enhed ikke bliver negativt påvirket over tid.

Husk det er op til dig at vide hvordan du vælger den bedste oplader til din Android eller iPhone mobil for at sikre, at den er i optimal stand så længe som muligt.

Indeks
  1. Hvilken oplader skal jeg købe til min Android- eller iPhone-telefon?
  2. Sådan vælger du den bedste strømkilde til din mobiltelefon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up