Hvordan kender jeg funktionerne eller specifikationerne på min pc

Vi har altid haft den store bekymring at vide, hvad der vil være hukommelseskapaciteten på min computer, eller typen af ​​processor. Og vi troede endda, at for at finde ud af det, skal man henvende sig til en datamatiker. Men sandheden er, at du ikke behøver at være computerekspert for at få adgang til disse oplysninger, så vi viser dig det hvordan man kender min pc's egenskaber eller specifikationer.

Vi vil lære dig de enkle trin, du skal følge, så du altid har disse oplysninger lige ved hånden, hvilket er meget vigtigt at vide.

Mange grunde kan motivere os til kender disse tekniske specifikationer . Især hvis det begyndte at have langsom ydeevne på grund af et program, der var installeret og ikke understøttet af din computer.

Det er også nyttigt, hvis du vil skifte udstyr til udstyr med højere ydeevne og hukommelseskapacitet, men til det skal du kender funktionerne eller specifikationerne på din pc.

Så det ikke sker for dig, at du kan købe et hold, der ligner dit eller underlegent. Nogle computere er forbundet med disse specifikationer, men hvis ikke, bare rolig, vi viser dig det med det samme.

Hvordan kender jeg funktionerne eller specifikationerne på min pc

Vi vil vise dig tre måder eller metoder, som du kan anvende til kender specifikationerne eller funktionerne på din pc på en enkel måde.

Den første formular eller metode, som vi skal bruge, er ekstremt enkel, du skal bare gå til Denne computer og være på den, du skal lave et godt klip, så kommer et vindue med flere muligheder frem, og du skal vælge Egenskaber .

Når du gør dette, kommer et vindue frem, hvor du finder alle de tekniske specifikationer for dit udstyr. Blandt disse egenskaber er operativsystemet, processoren, RAM. Du finder også systemtypen, om det er 32 eller 64 bit osv. Kort sagt finder du al den generelle information, du har brug for.

Dette er den første måde at kender til funktioner eller specifikationer på din pc , den anden er som følger. Vi skal bruge DirectX-diagnoseværktøjet, det er et Windows-program, som vi kan åbne sådan. Du vil gå til menuen, og du vil åbne et Kør-vindue, og du vil skrive ordene eller kommandoen dxdiag og derefter klikke på OK.

Der vises et vindue med detaljerede oplysninger om systemfunktioner eller specifikationer, der vil du finde flere faner, der hver indeholder vigtige data på din computer. Du vil også finde information om grafikkortet og lydenheder, om de installerede drivere.

Du finder også information om skærmen og de forskellige perifere udstyr, der er tilsluttet computeren. Med denne metode finder du mere detaljeret information om alle de komponenter, der er installeret på pc'en. Det er normalt her, teknikere leder efter information under deres diagnoser og vurderinger.

Kend funktionerne ved hjælp af et program

Du kan gennemse alle fanerne og dermed få et bredere kendskab til din computer. Den tredje og sidste måde at kender funktionerne eller specifikationerne på min pc, er at bruge Piriform. For at gøre dette placerer vi det i browseren og udfører en søgning, når vi finder det, vælger vi hovedsiden af ​​CCleaner .

Dette vil tage os til dens hovedside, du kan se det er den velkendte pc-rens og i hovedmenuen, som vises øverst på skærmen. Du vil placere dig selv på Download, forskellige muligheder vises, men du vil vælge, Download Speccy lav et klip på den og så skal du trykke Download i den gratis version.

Downloaden vil blive udført på din computer, du gemmer det og installerer det, det vil gøre det meget hurtigt, når du åbner programmet vil du indse, at det er på engelsk. Du kan ændre sproget, hvis du går til visningsfanen, laver et klip og der kommer et vindue frem, du vil vælge Options når du opretter et klip, så kan du vælge spansk og OK.

Nu har du funktioner eller specifikationer på din pc på spansk, og du kan se, at den er meget mere detaljeret og specifik end den metode, vi brugte tidligere.

Indeks
  1. Hvordan kender jeg funktionerne eller specifikationerne på min pc
  2. Kend funktionerne ved hjælp af et program

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up