Hvad er de bedste og hurtigste VPN'er til Venezuela? - Gratis browsing

I dette afsnit, vi viser dig de bedste og hurtigste VPN'er til Venezuela, på denne måde undgår du at finde irriterende beskeder, når du surfer på internettet, såsom: » Siden er ikke fundet ", "Du har ikke adgang til dette indhold" eller "Video blokeret", måske fordi du er i et land, hvor visse websider er censureret.

Ved at stole på et VPN-netværk, endda gratis, kan du nyde at browse sikkert og uden begrænsninger; gælder, hvis du er i udlandet. Før er det godt, at du informerer dig selv om fordelene ved disse netværk.

Indeks
 1. Hvad du behøver at vide om VPN'er
 2. Hvad bruges VPN'er til?
 3. Bedste VPN'er til Venezuela

Hvad du behøver at vide om VPN'er

Hvad er en VPN? (Virtuelt privat netværk) = virtuelt privat netværk . Det er et netværk, der giver en sikker udvidelse af "lokalnetværket" på internettet. Dette netværk er ikke begrænset til visse systemer, det kan også bruges i Mac-operativsystemet. Nedenfor forklarer vi med et eksempel. Hvis du ikke har VPN, dette er hvad der sker:

Fra din computer vil du få adgang til Google-siden, for dette laver du en anmodning til en internetudbyder (internetudbyder, hvis du er i Venezuela er det sandsynligvis CANTV) den går til internetserverne, der får adgang til den anmodede hjemmeside og returnerer oplysningerne .

Hvis du har en VPN opstartsprocessen er næsten den samme, kun at før du når internetserverne, går du gennem en VPN-server, dette er en computer, der normalt er forbundet til et andet land, og det er her internetanmodningen vil blive gjort. eller internettet for at komme ind .

Skab en slags skjold, der letter browsing uden grænser, og det interessante er, at når informationen returneres, bliver den krypteret, ingen vil have adgang til det, du har anmodet om. Du kan bevæge dig sikkert rundt.

Hvad bruges VPN'er til?

 1. Det giver os mulighed for at se på film og tv fra enhver computer hurtigt og sikkert
 2. Letter adgangen til blokerede sider eller netværk i vores land
 3. Du kan holde internettrafik eller browsing privat, selvom du bruger et offentligt netværk såsom WiFi, ved endda at øge din internethastighed.
 4. Du kan få adgang til indhold, der kun er aktiveret i visse lande.

Med disse fordele i tankerne skal du huske på, at de fleste af disse tjenester er betalt, fordi disse servere koster at vedligeholde dem, hvilket genererer omkostninger. Nedenfor vil vi angive bedste VPN'er hurtigt for Venezuela, som opfylder sikkerhedskriterierne og har skilt sig ud ved at overvinde internetrestriktioner.

Bedste VPN'er til Venezuela

 1. Express-VPN . Dette premium-netværk skiller sig ud for at være et af de få, der har servere i Venezuela, som er meget nyttige til netbankaktiviteter. Det er højhastigheds til streaming, understøtter op til 5 enheder tilsluttet på samme tid og har den bedst mulige kryptering.
 2. Nordvpn. Det anses for at være den mest sikre VPN i verden, fordi den bruger 2 forskellige krypteringscyklusser, hvilket skaber sikker databrowsing uden at gå på kompromis med hastigheden.
 3. Ivacyvpn. Det tilbyder anonym p2p-aktivitet og fjernelse af blokering af websteder som Netflix USA. Det tilbyder også en konsistent og hurtig forbindelse kombineret med privat browsing. Det fungerer med venezuelanske servere. Inkluderer en 7-dages gratis prøveperiode.
 4. Hmm. Denne VPN er kendetegnet ved en unik modalitet kaldet "frihedstilstand"mode frihed-. Det er et netværk uden arkiver, de kan ikke se, hvem du er, eller hvad du laver. Inkluderer lækageskjold for at beskytte dine private data. Understøtter op til 5 enheder med forskellige operativsystemer. De har 2 servere i Venezuela. Det er til stede i mere end 190 lande. Dette giver dig 30 dages garanti.
 5. Vyprvpn. Dette netværk har servere i lande tæt på Venezuela, hvilket garanterer hurtige forbindelser. Det er kendt for at have et kraftfuldt værktøj kaldet Kamæleon protokol, det er patenteret til at overvinde blokeringer og har gratis browsing på hele internettet fra Venezuela.

En anden server at overveje er OpenVPN, vi vil gerne vise dig muligheder, som du kan analysere omhyggeligt, tak gratis prøveversioner at nogle tilbyder dig, og se hvilken der passer til dine behov, afhængigt af de aktiviteter, du udfører, mens du husker på prioriteringen af ​​at holde vores data sikre. Hvis du ønsker det, kan du fortælle os om din oplevelse eller skrive din mening til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up