Sådan integrerer du nemt Elementor Pro og Mailerlite - trin for trin

Hvis du vil vove dig ind i verden af E-mail marketing, det er nødvendigt, at du har de relevante værktøjer, så vi vil forklare, hvordan du integrerer Elementor Pro og Mailerlite.

Elementor Pro fungerer i øjeblikket som den bedste websideredaktør for sin visuelle forfatterfunktionalitet, Mailerlite er en tjeneste, der giver dig mulighed for at administrere de e-mails, som du vil sende information om din side til.

Elementor Pro har mange værktøjer til at gøre dit websted let tilgængeligt og interaktivt for besøgende. Ved hjælp af dette program kan du oprette formularer til dine besøgende, du kan også oprette regneark i sidefoden.

Indeks
 1. Hvad skal du gøre for at integrere Elementor Pro og Mailerlite?
  1. Aktiver integration
  2. Integrer det med Elementor
  3. Opret en gruppe i Mailerlite
  4. Konfigurer formularen
  5. Mailerlite
 2. anbefalinger

Hvad skal du gøre for at integrere Elementor Pro og Mailerlite?

Først og fremmest skal du have købt Elementor Pro fra WordPress Plugins-sektionen og oprettet en konto i Mailerlite.

Nu skal du bare følge disse enkle trin, som vi giver dig, for at opnå integrationen og begynd at positionere dig selv bedre med e-mail marketing .

Aktiver integration

Log ind på dit Mailerlite-brugernavn og klik på det lille personikon, der repræsenterer dine kontoindstillinger, find knappen » Integrationer og klik på den.

Dette fører dig til en ny side, hvor du skal finde varen" Udvikler API ", når du er der, klik på" Brug » i dette nye modul skal du vente på, at det bliver genereret, og kopiere » API nøgle “.

Integrer det med Elementor

Nu hvor du har API-nøglen, skal du indtaste din WordPress-side og i plugins-sektionen finde Elementor, trække skyderen for at åbne rullemenuen og vælge » Indstillinger “.

Når du er her, skal du kigge efter fanen » Integrationer og indtast det, se efter Mailerlite-sektionen og hvor der står API-nøgle, indsæt koden som Mailerlite gav dig. Alt du skal gøre er at validere API-nøglen, når den er valideret, gemme ændringerne og fortsætte med resten af ​​trinene.

Opret en gruppe i Mailerlite

Vend tilbage til Mailerlite og klik på fanen » Abonnenter » derefter på afsnittet » Grupper » og klik på » Tilføj en ny gruppe “, bestem navnet på gruppen og opret den.

Konfigurer formularen

Du skal oprette en formular i Elementor, indtaste den og trække den fra »-sektionen Form “, tilpas formularen, og nu skal du integrere den med Mailerlite.

For at gøre dette skal du gå til » Handlinger efter indsendelse » og skriv » Mailerlite i søgefeltet skal du vælge den mulighed, der vises.

Mailerlite

Når du har gennemført alle de foregående trin, skal du gå ind på fanen Mailerlite, som du oprettede i formulareditoren.

Der kan du se, at API-nøglen allerede er valideret, og du skal vælg den gruppe, du oprettede tidligere i Mailerlite.

i " E-mail feltkortlægning » aktiver muligheder » E-mail "og" Navn «, fuldfør ved at trykke på » opdatering ", alt du skal gøre er at tjekke, hvordan formularen fungerer, for at gøre dette prøv den fra din side ved at udfylde formularen.

Tjek, at den e-mail, der indsendte formularen, er blevet tilføjet til Mailerlite-gruppen, hvis det er tilfældet, har du integreret Elementor Pro og Mailerlite.

anbefalinger

Det er helt ideelt, at når du opretter formularen, du bruger en beskrivelse eller et navn, der identificerer, hvad det er til giv den for eksempel "Hold kontakten".

På den måde undgår du, at dine brugere bliver forstyrret, hvis de modtager informationer, som de vurderer ikke at have efterspurgt, dette vil undgå mange utilfredsheder.

Vi anbefaler, at den information, du sender, altid er interessant, dette genererer en vedhæftet fil til de nyhedsbreve, du sender, så, du genererer mere omsætning på din hjemmeside .

Det er også vigtigt, at du bevarer respekten i de nyhedsbreve, du sender, forsøger at bruge neutrale og respektfulde udtryk, der undgår at støde læseren.

Du kan også bruge fængende eller fængende titler for at generere indtægter på din hjemmeside, på denne måde vil du interessere læserne for de oplysninger, du giver.

Endelig håber vi, at denne tutorial vil være til stor hjælp for dig, og at du kan opnå integrationen mellem Elementor Pro og Mailerlite for at begive dig ud i e-mail marketing.

Hvis dette tema fanger din opmærksomhed, så tøv ikke med at kigge efter andre plugins, som WordPress tilbyder dig til at lægge ud eller redigere websider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up