Hvordan skifter jeg min pc's bundkorts bios-batteri? - Hurtigt og nemt

Bundkortets batteri er afgørende for, at computeren fungerer korrekt. Anyway, over tid vil det uundgåeligt miste sine evner, og af denne grund er det nødvendigt, at du ved, hvordan jeg skifter mit pc-bundkorts BIOS-batteri? – Nemt og hurtigt .

Hvad er bundkortets batteri til?

Du har sikkert lagt mærke til, at der er placeret et lille batteri på bundkortet, men har du undret dig over, hvad funktionen af ​​dette batteri er? Bundkortets batteri giver nok strøm til system-BIOS til at beholde sin indstillinger forbliver aktive . Når bundkortets batteri svigter, mister systemet de data, der er gemt i BIOS.

Hvis du bemærker, at din computers dato er overskredet på et tidligere tidspunkt , er det meget sandsynligt, at bundkortets batteri er opbrugt. Det betyder, at de grundlæggende BIOS-indstillinger er blevet slettet. Ligesom batteriet er der andre væsentlige komponenter i din computer, så det er vigtigt, at du ved, hvad og hvad et bundkort er til, før du foretager ændringer eller vælger et nyt til din pc.

Hvordan skifter jeg min pc's bundkorts BIOS-batteri? – Hurtigt og nemt

Udskiftning af bundkortets batteri er en enkel og nødvendig proces efter et par år (5-10 år), for ligesom ethvert andet batteri har bundkortets batteri en begrænset levetid hvorefter den skal ændres.

I hvert fald for ændres korrekt det batteri bundkortet han nogle aspekter, som vi vil nævne nedenfor, skal tages i betragtning:

Gem BIOS-indstillinger

Dette trin er ikke nødvendigt i de fleste tilfælde, da systemer har standardindstillinger, der vil undgå problemer i de fleste situationer. Ikke desto mindre anbefales det stærkt at gemme BIOS-indstillinger . Når du finder det nødvendigt, skal du sørge for at opdatere dit bundkorts BIOS til den nyeste version, på denne måde får du en mere moderne grænseflade og andre forbedringer til konfiguration af forskellige komponenter.

Til dette kan du bruge din telefons kamera mobil og tage billeder af hver af BIOS-menuerne. Dette anbefales til avancerede brugere, der har foretaget specifikke indstillinger i deres computers BIOS.

Sluk for alle komponenter

Før du starter processen, er det meget vigtigt, at computeren er slukket, og at du korrekt frakobler kablet, der fører til strømkilden. Faktisk anbefaler vi, at du vent et par minutter, før du starter processen da noget udstyr og strømforsyninger lagrer energi i et par minutter.

Efter at have ventet i rimelig tid, kan du fortsætte med at åbne dit kabinet og begynde proceduren. Udskiftning af batteri eller batteri i en bundkort er let at gøre. Under alle omstændigheder, hvis du er i tvivl om dette, så læs denne vejledning omhyggeligt.

Skift din pc's bundkort BIOS-batteri

 1. Find batteriet inde i dit bundkort. Du vil meget let kunne genkende den på dens flad og rund form . Derudover er de fleste af disse batterier mærket "Lithium Battery".
 2. Når du har fundet batteriet, skal du trykke på den lille metalflig, der er placeret på en af ​​kanterne af det rum, hvor batteriet er placeret.
 3. Tryk på nævnte fane, hvis det er svært, kan du bruge et værktøj, men gør det meget forsigtigt og uden at bruge for meget kraft.
 4. Ved at lægge pres på nævnte fane, skulle batteriet komme ud meget nemt, alt du skal gøre er at fjerne det.
 5. Efter den forrige proces, er alt hvad du skal gøre anbring det nye batteri i rummet. For at gøre dette skal du trykke, indtil det er fast og på plads. Til sidst skal du sørge for at tilslutte kablerne fra frontpanelet til din pc's bundkort igen, før du tænder for computeren.

Ved at udføre de foregående trin, vil du have skiftet dit bundkorts batteri. På denne måde vil de oplysninger, der er gemt i BIOS'en, blive elimineret, efter at computeren er slukket.

Indeks
 1. Hvad er bundkortets batteri til?
 2. Hvordan skifter jeg min pc's bundkorts BIOS-batteri? – Hurtigt og nemt
  1. Gem BIOS-indstillinger
  2. Sluk for alle komponenter
  3. Skift din pc's bundkort BIOS-batteri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up