Hvordan laver man nemt musik i FL Studio professionelt?

I dag florerer kreativiteten blandt os. Alle er på deres eget projekt, og virksomhederne ved det. Det er derfor, vi så behovet for at skabe freelancer-programmer for at tilfredsstille denne voksende befolkning af iværksættere. Det er derfor dagens citat er Hvordan laver man musik i FL professionelt?

For musikere er ikke bare født i konservatorier eller professionelle studier, i dag kan enhver med indsats og dedikation blive hvad som helst. Og det er målet hoveddelen af ​​FL-programmet, giver dig mulighed for at blive den bedste version af denne musiker i dig.

Ligeledes er der andre alternativer i tilfælde af fejl som at installere Android Studio til pc på Windows eller Linux, for at nævne et andet eksempel.

Indeks
  1. Hvordan laver man nemt musik i FL Studio professionelt?
  2. Kanalstativ eller lydkanaler
  3. Afspilningsliste musikudviklingsområde

Hvordan laver man nemt musik i FL Studio professionelt?

Den første ting du skal vide er, at det er et virkelig funktionsrigt program, og selvom det er ret nybegyndervenligt, så skader det ikke at have grundlæggende forestillinger i musik (for at få mest muligt ud af det).

Af denne grund vil du i dag lære at lave musik i FL Studio på en professionel måde i detaljerede trin, som vil tjene som en guide til, at du ikke skal fare vild i dette hav af funktioner, som programmet indeholder.

Som ved andre lejligheder, såsom ved brug af tegneværktøjslinjen i PowerPoint, er det også presserende at vide, hvordan man bruger værktøjslinjen i dette program.

Det "Værktøjslinje" er en af ​​de vigtigste dele af programmet, kan den ikke skjules, og derfra vises sequencer-indstillingerne.

Den indeholder "Værktøjslinje" som giver dig mulighed for at oprette et nyt projekt fra indstillingen » Fil" kan du også gemme og eksportere andre eksisterende filer.

Du finder også i dette afsnit muligheden " Tilføje , hvilket er hvad du kan bruge til at tilføje en ny synthesizer. Der er også en knap kaldet " Muligheder ”, hvorfra lydindstillinger, programoptimering, blandt mange andre generelle muligheder, udføres.

I denne sektion af værktøjer er der også "informationsskærm", som giver oplysninger om andre knapper, når du holder musen hen over dem.

Og apropos knapper, her er følgende: "Hovedmarkører", "Hovedafspilningsknapper", "Optageknapper" , "Implementeringsknapper" , "Magnet knap" de fleste gør, hvad deres navn antyder, og de er hjertet i programmet.

Kanalstativ eller lydkanaler

For at kunne lave musik i FL Studio professionelt, er en af ​​de vigtigste ting at lære lydkanalerne.

I dette afsnit skabes lydmodellerne og deres sekvenser. Her indlæses lyd og MIDI, du kan komponere i mønstrene og få adgang til "Klaverrulle".

Mulighederne "er afspil knap skabelon, det "switch-knap", "mute-knappen" det "fader swing" det " Matrix Design ", blandt andre.

Normalt er lydkanalerne sat op til redundans, dvs. kanaler, fordi det er der, du skal lave alle slags beats, du kan dæmpe de kanaler, du ønsker, lytte til indlæste lyde, oprette grupper af lyde, blandt andet.

Afspilningsliste musikudviklingsområde

Endelig for lave musik i FL Studio på en professionel måde skal du lære at bruge afspilningslisten, så simpelt som at oprette en afspilningsliste på YouTube på Android, fordi det er her, du vil samle alle de lyde, der er indlæst i kanalerne, og de forskellige melodier eller rytmer til at skabe din komposition .

Her finder du den "magnetiske indsætningsknap", "Knap vridning «, "Layoutknapper", "Lydvalg" , "Sporinformation", "Mute knap" , "Arbejdszone" , "bar bar" og " Lyd “.

Takket være hver af disse knapper oprettes et musikspor, for her kan du indlæse lyde, lytte til dem, redigere dem (du kan klippe dem, flytte dem hvor som helst, så de passer bedre til dit projekt).

Du kan også ændre farven på sporene for at adskille dem, oprette grupper af dem, du vil oprette de metriske strukturer og kroppen af ​​de spor, du ønsker, ud fra de spor, du vil oprette.

Kort sagt, at tale om FL Studio er ret langt, du skal være tålmodig og prøve hver knap, indtil du bruger dens grænseflade godt, men med denne lille guide har du lært det grundlæggende, så når du dykker ned i verden af ved at skabe kundeemner vil du ikke støde ind i en mur af information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up