Sådan forbinder du hurtigt et domæne til cPanel-hosting

cPanel er et af kontrolpanelerne i indkvartering den mest brugte for sin kvalitet. Selvom der er mange gratis og betalte kontrolpanelmuligheder, cPanel er kendetegnet ved dets stabilitet . En af de opgaver, der kan udføres fra cPanel, er at forbinde et domæne til den hosting, der er tilknyttet panelet.

Indeks
  1. Hvordan forbinder man hurtigt et domæne til cPanel-hosting?
    1. Peg på overnatning
  2. Andre cPanel-funktioner

Hvordan forbinder man hurtigt et domæne til cPanel-hosting?

Tilføjelse af et domæne fra cPanel er en af ​​de nemmeste opgaver, der kan udføres på platformen. Kontrolpanelet er opdelt i kategorier, hvilket letter identifikation af hver funktion.

Den første ting at gøre er at indtast cPanel på fra domæneadressen knyttet til din hosting med dine adgangsdata. Domænet vil ligne dette meget:

https://host33.servers.com:1508/

Hvis du ikke kender domæneadressen, der er knyttet til dit cPanel, skal du spørge din hostingudbyder om det. Indtast cPanel med dit navn og brugernavn .

Gå til domæneafsnittet på siden og se efter muligheden Tilføj et nyt domæne . En ny side åbner, hvor du finder en liste med allerede registrerede domæner og sektionen Opret et ekstra domæne .

Gå ind i nyt domænenavn . Det er lige meget om du sætter "www" eller "https", som panelet kan genkende er domænenavnet efterfulgt af udvidelsen. For eksempel mydomain.com

Indtast underdomænenavnet, men når du indtaster domænenavnet, underdomænet oprettes automatisk .

Vælg den mappe, hvor du vil gemme de tilknyttede filer på webstedet, der er knyttet til domænet. Panelet udfylder automatisk dette felt, men du kan ændre det efter dine behov. Filstien oprettes i rodmappen .

Det har du mulighed for oprette en FTP-konto tilknyttet dette domæne . FTP-konti bruges til at uploade filer til internettet fra en FTP-klient.

Når du har lagt alle konfigurationsdataene, skal du trykke på knappen tilføj domæne og magien vil blive gjort.

Bemærkning: for at domænet kan associeres med hostingen, skal domænets DNS pege på hostingen.

Peg på overnatning

Hvis det domæne, du vil tilføje, ikke peger på hostingen, er det sandsynligt, at den tidligere proces giver en fejl og ikke kan oprettes. Denne situation opstår ofte når domænet er i en anden registrator end værten.

For at løse det skal du skift domæne DNS og placer dem, der er tildelt af din vært. Hvis du ikke ved, hvad de er, så kontakt dem, så de kan give dig disse oplysninger.

For at ændre DNS, gå til siden, hvor du registrerede domænet.

Vælg domænet og derefter mulighed Administrer eller konfigurer og se efter DNS-mulighed . Nogle sider har DNS-muligheden lige ved siden af ​​domænenavnet.rapporter denne annonce

Se efter afsnittet navneservere og indtast din hostingudbyders navneservere . Gem ændringerne, og når oplysningerne er bekræftet inden for et par timer, kan du tilføje domænet.

Andre cPanel-funktioner

cPanel giver dig mulighed for at konfigurere alle tjenester forbundet med webstedshostingpakker . Du kan ændre grundlæggende funktioner såsom e-mail-administration, adgangskodeadministration og domæneindstillinger. Men hvis du er en avanceret bruger, kan du endda administrere en hjemmesides database.

Filhåndtering: Ledelsesværktøjet filer giver dig mulighed for at tilføje, ændre, slette og endda redigere filer forbundet med dit websted. Selvom det ikke er det samme som en FTP-klient, giver det dig mulighed for at foretage næsten enhver direkte ændring af filer og mapper, der indeholder.

e-ledelse e-mails : du kan oprette, redigere, ændre de e-mail-konti, der er knyttet til dit domænenavn. Det sætter endda grænsen for e-mails, hver e-mailadresse kan modtage.

Lav sikkerhedskopier: Beskyt konstant din hjemmeside ved at lave regelmæssige sikkerhedskopier. Du kan planlægge automatiske sikkerhedskopier til at bruge denne tid til andre aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up