Sådan tilføjes eller vandmærkes en video nemt

I dag er videoer en integreret del af internetindhold. Enhver indholdsskaber skal på et tidspunkt lære at redigere deres videoer for at promovere deres produkter eller hjemmeside, som det er tilfældet med YouTube. Derfor er det vigtigt, at du lærer nemt tilføje eller vandmærke en video.

I denne artikel vil vi se, hvad der er bedste apps til at tilføje vandmærke til dine videoer . Hvorvidt online ansøgninger til redigere små videoer eller programmer, du kan downloade til computere og mobile enheder for at udføre mere komplekst arbejde.

Disse programmer og applikationer har flere versioner, mellem gratis versioner med visse begrænsninger og betalingsversioner, der har et stort antal muligheder . Vi vil gennemgå hver af de apps, vi anbefaler, og fremhæve fordelene ved hver.

Som altid anbefaler vi, at du prøver hver af disse apps, så du har en idé om, hvilken der virkelig passer til dig, når du surfer. rediger dine videoer for at tilføje et vandmærke.

Indeks
  1. Sådan vandmærker du en video
  2. Sådan tilføjer du et vandmærke til en video

Sådan vandmærker du en video

WeVideo: En online editor af høj kvalitet, der er ideel til dem, der ikke ønsker at downloade noget til deres computer, er WeVideo. Du kan tilføje tekster til din video med fuldt tilpassede skrifttyper på alle måder . Den gratis version giver dig mulighed for at redigere videoer i fem minutter om måneden. Det er en god app til at komme ud af problemer en gang imellem.

Vandmærke: Et af de mest nyttige værktøjer til at tilføje vandmærker til foto dokument eller video er vandmærket . Som navnet antyder, er ideen at kunne tilføje en form for logo eller tekst til det fra din hjemmeside eller virksomhed.

Den eneste ulempe ved denne webapplikation er, at den fungerer gratis så længe at du ikke skal redigere videoer længere end 30 sekunder. Hvis du vil tilføje et vandmærke til længere videoer, skal du købe et betalt abonnement.

Video vandmærke – For Android-brugere er Video WaterMark den perfekte løsning til at tilføje vandmærker. Du kan tilføje tekst eller et billede. Du kan også indstille tidspunktet for, hvornår det skal vises uden problemer.

Sådan tilføjer du et vandmærke til en video

Watermark Video Square: En app designet til iOS-brugere der optager videoer og ønsker at tilføje vandmærke til det. Du har et stort antal kilder. Du kan endda tilføje billeder til videoer fra din egen mobilenhed.

VideoBlend: For dem, der har brug for en komplet løsning, er VideoBlend ideel, fordi det tillade ikke kun af tilføje vandmærke til videoer men det er også en gratis videoeditor komplet med professionelle værktøjer, så du kan lave utallige redigeringer og tilføjelser til dine videoer.

OpenShot – Denne editor er helt gratis og open source . Tilgængelig til Windows, Linux og Mac, blandt andre ret interessante funktioner og frem for alt komplette ting, giver det os mulighed for at tilføje et vandmærke til dem. Du kan tilføje tekst og vælge mellem flere skrifttyper eller tilføje et billede, dit firmalogo mv.

Som du kan se, mængden af ​​værktøjer, vi har på internettet for at kunne tilføje vandmærke til videoer er ret bred. De bedste muligheder for dem, der har brug for at redigere et stort antal videoer på månedsbasis, er de to sidstnævnte.

For udover at give dig mulighed for tilføje vandmærker, du kan redigere videoer ved at tilføjelse af et stort antal effekter, filtre, forskellige sange og lyd, blandt andre meget interessante ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up