Hvordan ændrer jeg mit tastatursprog til græsk på enhver enhed? - Hurtigt og nemt

Det tunge er, hvordan vi udviklede mennesker til at kommunikere med hinanden. Den har udviklet sig gennem årene, afhængig af den region, den er i, har den udviklet sig på forskellige måder.

Sådan blev sprog født, af denne grund er der så mange sprog i verden, fordi hver kultur har udviklet sin egen måde at kommunikere på. Så med industrialiseringens ankomst og i øjeblikket den enorme handel med elektroniske enheder.

Virksomhederne, der udvikler produkterne, leder efter måder at nå ud til så mange forbrugere som muligt. Derfor, siden fremstillingen af ​​deres enheder, er de konfigureret til at arbejde med ethvert sprog .

Hvordan ændrer jeg mit tastatursprog til græsk på enhver enhed?

Generelt kommer vores enheder med et meget stort galleri af sprog, som vi kan aktivere meget nemt. Samt den konfigurere, så de kun virker på vores tastatur uden at påvirke det generelle sprog på vores enheder.

Det er meget interessant, for det er muligt at lære lidt mere om skrivning af forskellige sprog. Uden tvivl, blandt de mest interessante sprog​ har vi tastaturer på japansk, kinesisk, koreansk, hebraisk og blandt dem grækere, med et design af dens bogstaver, der tiltrækker meget opmærksomhed.

Det er muligt at konfigurere vores enheder til at arbejde med dette vidunderlige sprog, som er et af de ældste der findes. I denne artikel lærer vi på en hurtig og nem måde, hvordan jeg ændrer mit tastatursprog til græsk på enhver enhed.

Trin til at sætte det græske sprog på mit tastatur i Android

Enheder med Android-operativsystemet har græsk i deres sprogkatalog, så det er meget enkelt at aktivere det. For at udføre denne handling skal vi følge nedenstående trin:

Den første ting at gøre er at åbne værktøjet Indstillinger på vores enhed skal vi gå derned, indtil vi finder muligheden Sprog og tekstinput og vælg det. Det næste trin vil være at indtaste muligheden "Sprog" .

Der kan vi se listen over tilgængelige sprog, som Android tilbyder os, vi er interesserede i det græske sprog. Derfor vil vi søge indtil vi finder det og vælge det, på denne måde vil vi aktivere det sprog der skal bruges.

Endelig, hvis vi vil skrive på dette sprog eller have vores tastatur konfigureret til at fungere på græsk, skal vi vis tastatur og fra indstillingsmuligheden vil vi ændre sproget til græsk, og det er det.

Trin til at ændre mit tastatursprog til græsk på iOS

På enheder som iPhone, iPad eller Mac er det også muligt at konfigurere sproget på vores tastatur meget nemt. Det første trin er at åbne værktøjet "Konfiguration" så går vi ned, indtil vi finder “Generelle muligheder” og vælg det.

Når vi kommer ind, trykker vi på muligheden Tastatur derefter Tilføj et nyt tastatur , på denne måde kommer vi ind i sprogmenuen på vores enhed. Vi vil nu søge efter græsk sprog og vælg det.

Det vil blive tilføjet til sproglisten på vores tastatur, for aktivere lige vis tastatur af vores iPhone-enhed. Vi indtaster muligheden for tunge repræsenteret af en kugle, lad os vælge græsk og det er det.

Trin til at indstille mit tastatursprog til græsk på Windows

Det er også muligt at konfigurere tastatursproget på computere, der kører Windows-operativsystemet. Ved at følge nogle få enkle trin lærer vi, hvordan man udfører denne konfiguration på en meget enkel måde.

I Windows er der en indstillingslinje placeret nederst på skærmen, til højre for denne bjælke er der mulighed for ændre tastatursprog . Vi vælger denne mulighed, og så klikker vi videre Sprogpræferencer .

Nu vælger vi muligheden Tilføj et sprog vi skal søge efter sproget græsk og vælg det, så klikker vi videre Tilføje . På denne måde vil det blive tilføjet til de tilgængelige sprog, for at aktivere det skal du blot klikke på skift sprog i den nederste bjælke og vælge græsk.

Indeks
  1. Hvordan ændrer jeg mit tastatursprog til græsk på enhver enhed?
  2. Trin til at sætte det græske sprog på mit tastatur i Android
  3. Trin til at ændre mit tastatursprog til græsk på iOS
  4. Trin til at indstille mit tastatursprog til græsk på Windows

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up