Sådan aktiverer eller deaktiverer du nemt min bærbare computer eller notebook-kamera

Privatliv og sikkerhed på internettet er følsomme emner. Ved mange lejligheder bliver vi afsløret takket være blandt andet ondsindede programmer. Derfor er det vigtigt, at du lærer for nemt at tænde eller slukke for kameraet på min bærbare eller bærbare computer .

Du har sikkert hørt mange gange om malware eller vira, der kan spionere på os ved at aktivere kameraet på den bærbare computer og dermed spionere på dig, mens du udfører daglige opgaver, som du ville gøre på din computer.

Dette er en alvorligt privatlivsproblem og kan give os ret hovedpine. Så hvis du ikke bruger webcam for meget, er det bedst at sætte dit indbyggede kamera op. Heldigvis er det betydeligt nemt at gøre det, og det vil vi dække lidt længere nede.

Du kan tænd og sluk mit bærbare webcam så mange gange, som du finder nødvendigt. Med denne tutorial så enkel, at det vil tage dig et par minutter, kan du gøre det uden begrænsninger. På få sekunder vil du være i stand til at aktivere eller deaktivere din bærbare computers kamera uden problemer.

Indeks
  1. Sådan aktiverer eller deaktiverer du bærbar kamera
  2. Aktiver eller deaktiver bærbar kamera

Sådan aktiverer eller deaktiverer du bærbar kamera

Metoden vi skal bruge måske Brugt i enhver version af Windows . Det er lige meget, om du har Windows 7, 8 eller 10. Det er det samme for alle versioner, så det skal du ikke bekymre dig om.

  • Den første ting du skal gøre er at trykke på tasten med Windows-logoet på dit tastatur (det er placeret mellem røre ved » Alt og røre ved » CTRL for at åbne OS-menuen. Du kan også klikke på Windows-ikonet nederst til venstre.
  • Når du gør det, dukker en ny menu op, her skal du skrive » Enhedshåndtering og tryk på Enter for at åbne et nyt vindue.
  • I dette afsnit skal vi finde alle komponenterne på vores bærbare computer og til gengæld alle de enheder, der er tilsluttet den.
  • Vi leder efter afsnittet, der siger " Lyd- og videocontrollere og spilleenheder ". Du skal klikke her for at se en liste over enheder relateret til denne kategori.
  • Ideen er, at du leder efter den enhed, der siger " webcam hvis du ikke fandt det i forrige afsnit. Bare se efter den, der siger " enhed billede" afhængigt af computerens mærke, kan det forekomme i begge afsnit.
  • Når webkameraet er fundet, er der kun tilbage at klikke på det med højre museknap. En ny menu vises, og vi bliver nødt til at vælge den mulighed, der siger » Deaktiver “.
  • En pop op-meddelelse vises, hvor den advarer os om, at ved at deaktivere enheden kan den holde op med at fungere, hvilket er præcis det, vi leder efter. Hvad du nu skal gøre er at bekræfte ved at klikke på » Ja “.
  • Så skal du klikke igen på " Ja så computeren genstarter, og ændringerne anvendes korrekt.

Aktiver eller deaktiver bærbar kamera

Hvis du vil genaktivere kameraet for at bruge det. Det er slet ikke kompliceret, da alt du skal gøre er at gentage hele processen.

Når du kommer til højrekliksdelen på webcam-enheden, skal du bare vælge” Aktiver " i stedet for " Deaktiver » På denne måde fungerer dit webcam igen, så du kan bruge det i et hvilket som helst program, du ønsker.

Som du kan se, er det en simpel proces, og på få sekunder ved du det allerede hvordan man nemt aktiverer eller deaktiverer mit bærbare eller bærbare kamera . På denne måde kan du forhindre enhver form for malware i at spionere på dig, hver gang du tænder for din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up