Sådan spores eller spores en pakkeforsendelse i EMS

EMS er en af ​​mange internationale forsendelsestjenester derude, så det er almindeligt at se, om du modtager en pakke fra udlandet. Med denne forståelse vil vi lære dig hvordan man sporer eller sporer en pakkeforsendelse i EMS .

Under alle omstændigheder, ligesom det er nødvendigt at kende de genstande, der er godkendt til at sende via United States Postal Service, er der også visse regler med hensyn til EMS, som vi anbefaler, at du undersøger, før du bruger denne type tjenester.

Spor eller spor en pakkeforsendelse i EMS

Pakkesporing med EMS er ekstremt simpelt. Under alle omstændigheder, hvis du skal modtage en forsendelse fra virksomheden, og du ikke er klar over, hvordan den fungerer, så læs omhyggeligt følgende information, hvor vi meget kort og præcist forklarer, hvordan det gøres.

  • Den første ting at gøre er at gå til EMS hjemmeside.
  • Når du er der, skal du finde følgende besked » Spor din vare EMS » (opfølgning på din pakke). Umiddelbart nedenfor vil du se plads til tekst, det er her du skal skrive sporingsnummeret.
  • Efter ovenstående, klik ganske enkelt det knap » At følge “. På denne måde kan du spore din pakke på siden.

Hvis du af en eller anden grund har problemer, og guidenummeret ikke vises på siden, ligesom der er mulighed for at kræve en tabt pakke fra USPS i USA, giver EMS værktøjer til pleje af brugeren og dennes pakke .

Format for sporingsnumre med EMS, for at identificere pakken

Det er meget godt at kende de formater, som virksomhederne administrerer, da vi på den måde kan bekræfte, hvis et ledetal hører til præcist til en bestemt virksomhed .

I tilfælde af EMS har vi et alfanumerisk sporingsnummer. Det starter med to bogstaver, efterfulgt af ni tal og til sidst yderligere to bogstaver, som repræsenterer landekoden.

For eksempel skal din kode se ud Noget som EE133455385US Næste . Som du kan se, refererer de sidste to cifre til landet, i dette tilfælde til USA, hvilket betyder, at pakken forlader dette sted.

Hvis pakken derimod kommer fra et andet sted, vil disse koder være anderledes. Ligeledes kan de første koder afvige fra det foregående eksempel, men det viste er et godt grundlag for at erkende, om en pakke skal spores af EMS.

Hvad er EMS, og hvor kommer det fra?

I øjeblikket er der mange rederier, faktisk har hvert land sine egne interne afdelinger. Ved internationale tjenester kan tjenester som f.eks FedEx, UPS er inkluderet . Nationale tjenester tages også i betragtning, for eksempel i USA er der USPS, som, selvom det er specifikt for denne nation, også er globalt i omfang.

Så hvor er EMS blandt posttjenester?

EMS er en forsendelsesservice på internationalt niveau, hvorigennem dokumenter og varer kan sendes. Han blev født fra den såkaldte Verdenspostforbundet en international organisation oprettet af FN.

EMS-tjenesten blev oprettet med det formål at forbedre alle forsendelsestjenester i lande, der er omfattet af FN. I øjeblikket er 191 lande dækket, så vi kan sige, at SMV har en næsten total rækkevidde. I betragtning af dette er det meget muligt, at mens du sporer en ordre eller pakke fra AliExpress, kan du indse, at den leverede service sendes via EMS.

Under alle omstændigheder er den største forskel på EMS sammenlignet med andre posttjenester, at det takket være dets modaliteter er muligt at have en premium-service . Det betyder, at ved at betale en vis sum penge, fremskyndes forsendelsesprocessen, hvilket betyder, at varigheden af ​​forsendelser er meget kortere.

Som vi påpegede tidligere, ligesom det er nødvendigt at kende reglerne for afsendelse af pakker i FedEx, hvis du bruger dette firma, er det med EMS meget vigtigt at kende alle parametre og vilkår og betingelser af dine forsendelser før du bruger tjenesterne. .

Indeks
  1. Spor eller spor en pakkeforsendelse i EMS
  2. Format for sporingsnumre med EMS, for at identificere pakken
  3. Hvad er EMS, og hvor kommer det fra?
    1. Så hvor er EMS blandt posttjenester?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up