Hvordan man lytter til musik uden internet gratis

At lytte til musik er en af ​​livets fornøjelser, desværre er denne smag ikke altid lige ved hånden gratis. Og selvom det er gratis, er det ikke så behageligt at bruge, fordi det har begrænsninger som f.eks. behovet for være forbundet til en internetforbindelse .

Hvis du er en musikfan og vil vide, hvordan du lytter til den uden internet, er du kommet til det rigtige sted. Hvis du har en smartenhed, kan du få gratis apps til at lytte eller afspille sange på Android eller iOS. Disse giver dig mulighed for at lytte til din yndlingssang uden at være forbundet til et Wi-Fi-netværk.

Hvordan lytter man til musik uden internetforbindelse nemt og gratis?

Audiomack er en applikation for folk i alle aldre, den er meget populær og har et godt ry. Han er helt gratis men selvom den indeholder annoncer, kan du blokere eller fjerne disse annoncer på din Android eller iOS med en app, der kan hjælpe dig.

Den er meget let , så du vil ikke have hukommelsesproblemer, når du downloader din musik på grund af applikationens vægt. Men hvis du vil gemme en masse sange, kan du vælge at sikkerhedskopiere din musik med micro SD-hukommelse, det vil forhindre dit mobillager i at blive fyldt op.

Hvordan downloader man AudioMack?

Du kan få det nemt i play store ved at skrive sit navn i søgemaskinen. Klik på navnet på applikationen for straks at få vist muligheden for at installere, så vi trykker på denne knap for at starte download. Til slutningen af ​​download klik på "åbn" for at gå ind i programmet og bekræfte, at det er installeret korrekt.

Hvordan bruger man AudioMack?

Det første du vil se, når du åbner det, er starten, som er i den øverste fane "Trends", ved siden af ​​finder du andre såsom "Topsange" og "Topalbum".

I indstillingsmenuen placeret i den nederste bjælke er der flere muligheder såsom "Stream", det er her brugeren ser forslag til følgende kunstnere musikgrupper eller konti, der promoverer musik, for at holde sig ajour med nyheder.

For at følge dem skal du blot klikke på knappen med følg-symbolet, der vises ved siden af ​​kunstneren eller gruppen. I indstillingsmenuen kan du også finde spillelistefanen, hvor forskellige sange vises i serier. Bare klik på en af ​​dem for at starte afspille og downloade en liste over sange svarende til listens tema.

I den samme menuindstilling kan vi på den øverste bjælke finde andre faner såsom "Verified Series", hvor du finder de bedste afspilningslister, som de fleste brugere lytter til. Du kan også finde fanen "Stemninger", hvor sange er kategoriseret afhængigt af humøret eller aktiviteten du skal lave.

I indstillingsmenuen er der også knappen "Søg", hvor der vises en navigationslinje for at indtaste titlen på enhver sang. Denne ansøgning har en ret omfattende database så det er meget sandsynligt, at vi finder enhver sang, vi vil søge efter.

Hvordan downloader man sangene i Audiomack?

Når du klikker på en sang, er den ligesom enhver anden musikafspiller med muligheder for at pause, afspille, springe til næste sang eller spole tilbage. Nedenfor sangnavnet viser en række ikoner, den sidste med en pil ned er Download. Ved at trykke på den download af sange starter med det samme .

Derefter kan du lytte til den uden at være forbundet til internettet. I appen kan du også finde en liste over sange, du downloader på din enhed.

Fra nu af vil du være i stand til at lytte til dine yndlingssange, hvor du vil, når du vil uden forhindringer. Mobiltelefonen er mere end et kommunikationsværktøj, er også en del af vores underholdning og af vores distraktion, som det er tilfældet med musik.

Af denne grund kan de fleste gerne tilføje detaljer, der har deres egne stil og tilpas tapet . Vidste du, at du kan lave dit eget tapet til Android og iPhone? Det er noget så simpelt som at lytte til gratis musik uden internetforbindelse.

Indeks
  1. Hvordan lytter man til musik uden internetforbindelse nemt og gratis?
    1. Hvordan downloader man AudioMack?
    2. Hvordan bruger man AudioMack?
  2. Hvordan downloader man sangene i Audiomack?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up