Sådan gemmer du kontakter på SIM-kortet - trin for trin

Ved du, hvordan man gemmer kontakter på SIM-kortet? Med dette kan du have en sikkerhedskopi af alle dine kontakter for at få adgang til dem fra enhver enhed. Lad os se, hvordan du kan gøre det.

Indeks
  1. Sådan gemmer du mine kontakter på SIM-kortet i nogle få trin
  2. Sådan kopierer du alle mine kontakter til min Google Cloud eller iCloud hurtigt og nemt

Sådan gemmer du mine kontakter på SIM-kortet i nogle få trin

Du kan gemme alle dine kontakter på SIM-kortet på din mobilenhed, uanset om det er en Android- eller iOS-mobiltelefon . Det er en god anbefaling ikke at miste kontakten, når man skifter hold.

For at gøre dette skal du, hver gang du gemmer en kontakt, vælge Gem på SIM-kort, hver gang du opretter en kontakt.

Men hvad med der er kontakter, som du allerede har programmeret ? Du kan gå en efter en, redigere dem og gemme dem på SIM-kortet, selvom det afhængigt af hvor mange kontakter du har i din telefonbog kan være for besværligt.

En bekvem og hurtig måde at gøre dette på er at importere alle kontakter på SIM-kortet, uanset om de er gemt i en Google-sky eller iCloud (du kan endda importere de kontakter, du har valgt at konvertere til vcards-filer).

For at gøre dette går vi ind i enhedsindstillingerne ved at trykke på de tre punkter, som du har i øverste højre hjørne af skærmen.

Når du er inde, skal du gå ind i sektionen Importer / Eksporter kontakter. Afhængigt af den mobile enhed du har, vil du have flere eller færre muligheder. Du skal vælge Importer til SIM-kort.

Det skal du nu vælg alle de kontakter, du vil gemme på dit SIM-kort markere det felt, du har til venstre for hvert kontaktnavn. Hvis du vil vælge alle, skal du klikke på Vælg alle.

Denne sidste mulighed kan findes i begyndelsen eller i slutningen af ​​kontaktlisten, dens placering vil afhænge af producentens tilpasninger.

Når du er færdig med at vælge alle de kontakter, du vil importere, skal du klikke på Udført og derefter OK for at fortsætte. En statuslinje vises nu på skærmen for at informere dig om status.

Vent et par sekunder på, at processen er fuldført. Det har du nu alle de kontakter, der er gemt på dit SIM-kort.

Sådan kopierer du alle mine kontakter til min Google Cloud eller iCloud hurtigt og nemt

Du kan gemme alle kontakter på den Google- eller iCloud-konto, som du har knyttet til din mobil. Det er et godt alternativ at kunne få adgang til dine kontakter fra enhver enhed ved blot at logge ind på din konto.

Med dette vil du oprette en sikkerhedskopi. Hvis din mobiltelefon er blevet stjålet eller mistet, har du sandsynligvis mistet dit SIM-kort og med det alle de kontakter, du havde gemt på det.

Gem dem i en sky er en måde at sikre, at du aldrig mister dine kontakter . Du kan gøre dette på to måder. Den ene er fra appen Kontakter, og den anden er fra Indstillinger.

For at gøre det fra kontakterne skal du indtaste dette program og klikke på ikonet med de tre punkter, som du har øverst på skærmen. Derfra skal du vælge afsnittet Importer/eksporter kontakter.

Nu, i stedet for at vælge Eksporter til SIM-kort, skal du vælge Eksporter til din konto. På samme måde som du gjorde i den forrige proces, skal du vælge de kontakter, du vil eksportere.

Når processen er færdig, vil du have en sikkerhedskopi i din Google-sky eller iCloud.

Hvis du vil gøre det fra indstillingerne, skal du indtaste dem i hovedmenuen. Gå til Konti og synkronisering. I den nye grænseflade vil du kunne se alle de konti, du har knyttet til din enhed.

Vælg en af ​​dem. Når du gør det, vil du nu se en liste med alle de tilgængelige apps på din enhed, som kan synkroniseres med din konto. Kontakter er en af ​​dem.

Indtast Kontakter, og klik på den for at blive verificeret. På denne måde vil alle de kontakter, du tilføjer fra nu af, og dem, du allerede havde programmeret, blive gemt der som en sikkerhedskopi.

Som du kan se, er det meget nemt at sikkerhedskopiere dine kontakter til dit SIM-kort og til dine Google- og iCloud-konti. Hvis du har spørgsmål, kan du efterlade dem i kommentarerne, så vi kan hjælpe dig.

Før du går, skal du huske, at du ikke kun kan gemme kontakter på kortet, så det ville ikke skade at søge efter artikler, der lærer dig, hvordan du gemmer en Yahoo-mail-kontaktliste.

Eller fejler du det, kan du også søge, hvordan du gendanner kontakter eller numre fra beskadiget telefon uden backup? , hvis du undlader at gemme alt på SIM-kortet i tide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up