Hvordan låser jeg min Android-smartphone og iPhone-skærm med adgangskode?

Hvis du vil beskytte din mobile enhed, er den nemmeste mulighed at indstille en adgangskode. Af denne grund viser vi dig nedenfor, hvordan du låser din iPhone- eller Android-skærm. I denne artikel viser vi dig med meget detaljerede trin, hvordan du kan varetage sikkerheden på din mobiltelefon på en praktisk og effektiv måde.

Indeks
 1. Sådan låser du din Android-smartphone-skærm med en adgangskode
  1. Ren Android
  2. Xiaomi
  3. Samsung
  4. Huawei
  5. et plus
 2. Sådan låser du din iPhone-smartphone-skærm med adgangskode

Sådan låser du din Android-smartphone-skærm med en adgangskode

Du vil låse eller låse din Android-skærm op, fordi denne proces er meget enkel, men nogle trin kan ændre sig afhængigt af mærke fra din telefon. Dette sker, fordi mange producenter ofte tilføjer deres eget lag af tilpasning til enheder, der bruger Android.

Så søg bare nedenfor efter din mobils mærke og følg de tilsvarende trin; men sørg for at læse det første afsnit af den første undertekst.

Ren Android

Nogle mobiler fra visse virksomheder bruger ikke et personaliseringslag, men bruger i stedet en version af styresystemet uden tilføjelser, kendt som ren Android. Også Google Pixels bruger denne version. Så følg disse trin for at indstille en adgangskode:

 1. Gå ind i Systemindstillinger Klik på Sikkerhed og beliggenhed vælg indstillingen Låsning af JEG' skærmen og tryk til sidst Adgangskode og indstil koden, der låser din mobil op.

Xiaomi

Personaliseringslaget på disse telefoner kaldes MIUI. Følg disse trin for at indstille en adgangskode på din mobil:

 1. Åbn appen Indstillinger Klik på Ord af pas og sikkerhed og vælg derefter indstillingen Adgangskode og vælg derefter igen Adgangskode .
 2. Til sidst skal du konfigurere den alfanumeriske kode, som du vil bruge til at låse mobilen op.

Samsung

Samsung One UI er det sydkoreanske firmas tilpasningslag; følg disse trin for at indstille en adgangskode på din mobil:

 1. Gå ind i appen Indstillinger Klik på Låse skærm skal du vælge type skærm lås, klik derefter på indstillingen Adgangskode .
 2. Indstil oplåsningskoden og klik okay .

Huawei

EMUI er navnet på personaliseringslaget på Huawei-telefoner. Følg disse trin for at indstille en adgangskode på din mobil:

 1. Gå til Indstillinger Tryk Sikkerhed og privatliv så videre Adgangskode til låseskærm .
 2. Vælg Indstil adgangskode og indstil oplåsningskoden.

et plus

Oxygen OS er personaliseringslaget på disse mobiler; Følg disse trin for at indstille en adgangskode på din mobil.

 1. Gå ind i Indstillinger derefter Sikkerhed og låseskærm derefter Skærm lås og tryk Indtast din pinkode eller adgangskode .
 2. Vælg derefter Adgangskode og indstil oplåsningskoden.

Selvom vi forsøger at dække alle variationer, er der mange andre lag af tilpasning. Hvis din mobil ikke er på denne liste, kan du bruge den interne søgemaskine, der er tilgængelig i indstillingerne.

Sådan låser du din iPhone-smartphone-skærm med adgangskode

At udføre denne proces er meget enkel, men nogle trin ændres afhængigt af mobilversionen. For modeller med Touch ID skal du gøre følgende:

 1. Gå ind i Indstillinger Klik på Tryk på ID og adgangskode og vælg derefter indstillingen Aktiver kode og indtast derefter din nye numeriske adgangskode.

Det skal bemærkes, at du med disse mobiler også kan bruge dit fingeraftryk til at låse det op. Det er en sikrere og hurtigere metode. Hvis du vil bruge det, skal du blot trykke på muligheden Tilføj et fingeraftryk i stedet for' aktivere kode og følg trinene på din mobilskærm for at fuldføre opsætningen af ​​dit fingeraftryk.

For nyere modeller (iPhone X eller nyere), og/eller du kan tilføje og konfigurere Face ID 2 (oplåsning af ansigtsgenkendelse), skal du følge disse trin for at indstille en adgangskode:

 1. Åbn appen Indstillinger og tryk derefter på Face ID og adgangskode og vælg derefter Aktiver adgangskode og indtast din nye 6-cifrede adgangskode.
 2. Hvis du vil tilføje en 4-cifret kode, ubegrænsede tal eller indeholdende tal og bogstaver, skal du trykke på mulighederne for kode mulighed
  .

Disse enheder har et avanceret ansigtsgenkendelsessystem, der kan bruges til at låse din mobil op. På denne måde bliver din telefon kun låst op, når den genkender dit ansigt og ikke andres, så den er meget mere sikker end en adgangskode.

Hvis du vil konfigurere denne mulighed, skal du bare gå tilbage til indstillingen Face ID og adgangskode og tryk Konfigurer Face ID , og følg derefter trinene, som din iPhone viser dig på skærmen. En af fordelene ved dette system er, at det også giver dig mulighed for at foretage køb på iTunes eller i App Store med dit ansigt.

Som du allerede har analyseret, kan du beskytte din Android og iPhone ved at låse skærmen med en adgangskode og forhindre dem i at komme ind uden din tilladelse. Desuden kan du sætte adgangskode til apps på din Android for at have bedre beskyttelse af dit privatliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up