Hvordan undgår eller forhindrer jeg min mobiltelefonskærm i at slukke?

I dag vil vi se hvordan man undgår eller sikrer, at min mobiltelefonskærm ikke slukker med to ret simple metoder. Den første gennem en Android-konfiguration og den anden, med en yderst nyttig applikation til det. På den anden side har vi også en guide til at tænde og slukke skærmen med to tryk, en interessant funktion, der sparer tid.

I dagens artikel vil vi detaljere hvordan man forhindrer, at skærmen på vores mobiltelefon slukker . Måske har du brug for, at skærmen forbliver tændt af en eller anden grund. Det er slet ikke kompliceret at konfigurere Android til ikke at slukke efter 30 sekunder.

Vi kommer endda til at se en app, der gør livet lidt lettere i denne henseende, så vi ikke behøver at indtaste operativsystemets indstillinger, hver gang vi vil ændre timeout-indstillingerne på skærmen.

I hvert fald, i denne enkle tutorial skal vi se disse to metoder for at kunne holde min mobiltelefons skærm tændt så længe vi vil uden at komplicere tingene for meget. Den er velegnet til enhver type bruger, uanset om den er nybegynder eller øvet, fordi den er ekstremt enkel at udføre.

Indeks
  1. Sådan forhindrer du min mobiltelefons skærm i at slukke
  2. Sådan får du min mobiltelefon til at slukke

Sådan forhindrer du min mobiltelefons skærm i at slukke

Hvad du skal huske på inden konfigurere din enhed til at holde skærmen tændt, er, at det er en af ​​de ting, der dræner batteriet mest. Med det i tankerne går vi videre.

Det, vi skal gøre, er at ændre ventetiden på, at skærmen slukker. Det er via Android-indstillinger. Dette er den mest grundlæggende og nemmeste måde at forhindre skærmen i at slukke hele tiden.

Som standard har Android-enheder en ventetid på 30 sekunder, indtil skærmen slukker. Det betyder, at hvis du ikke har rørt skærmen inden for 30 sekunder, slukker den.

Hvordan øge ventetiden ? Det er meget enkelt. Alt du skal gøre er at gå ind” Indstillinger " Hvor " Indstillinger i app-skuffen.

Så skal du gå til » Skærm » og i indstillingen » Suspender efter » konfigurer den ventetid, som du anser for fornuftig. Det maksimale er 30 minutter.

Stadig om emnet for skærmen, hvis du har problemer med automatisk rotation, kan vi guide dig, så du forstår, hvorfor din mobiltelefons skærm ikke roterer automatisk.

Sådan får du min mobiltelefon til at slukke

Hvis du vil bruge en lidt mere dynamisk applikation i denne forstand, kan du bruge Koffein som er tilgængelig i Play Butik. Når den er installeret, vises den ikke som en anden applikation. I stedet skal du konfigurere det som en hurtig indstilling.

Til dette skal du hente meddelelsespanelet og derefter klikke på blyantikonet for at kunne ændre det. Derefter skal du finde kaffeikonet for at trække det til hurtig adgangsfunktionerne.

Så bliver du nødt til at hente meddelelsespanelet og tryk på koffeinikonet for at aktivere det . Hvis du trykker på ikonet flere gange, vil du se, at om et øjeblik dukker uendelighedssymbolet op. Det betyder, at skærmen forbliver tændt, indtil du ønsker det, eller batteriet løber tør.

Hvis du ønsker, at telefonen skal vende tilbage til sin normale tilstand. Bare gå til meddelelsessektionen og deaktiver koffein.

Som et komplementært aspekt kan du være interesseret i at se din mobilskærm på din computer. En fantastisk funktion for alle, der ønsker at være produktive.

Glem ikke, at hvis du har spørgsmål til, hvordan du forhindrer min mobiltelefons skærm i at slukke, kan du lade den stå lidt lavere i kommentarfeltet, og vi vil med glæde hjælpe dig så meget som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up