Sådan downloader og installerer du apps til Haier Smart TV uden Play Butik Er det muligt?

I øjeblikket er der, takket være konstante teknologiske fremskridt, udviklet et stort antal smarte enheder, blandt hvilke en af ​​de mest fremragende er smart-tv'er, som er teknisk intelligente fjernsyn, der er i stand til at udføre visse funktioner. ligner smartphones . Det skal bemærkes, at der også er et alternativ, der gør, at et gammelt TV kan have disse funktioner

Indeks
 1. Hvad er Haier Smart TV?
 2. Sådan downloader og installerer du apps til Haier Smart TV
 3. Trin til download af apps på Haier Smart TV med Google Play Butik
 4. Hvordan downloader jeg en app via Apk til mit Haier Smart TV?
 5. Sådan downloader du apps uden Google Play Butik på mit Haier Smart TV

Hvad er Haier Smart TV?

mærkede fjernsyn Haier er et af de mærker af Smart TV, der vinder popularitet på grund af den høje billedkvalitet, det har og dets nye forbedringer i lyden, beslutter mange mennesker at skifte TV'et i deres hjem til et af dette mærke. for det gode ry, som dets udviklere og distributører af husholdningsapparater har opnået, skal det også bemærkes, at Haier har formået at nå frem med kvaliteten 4K UHD i sine Smart TV'er .

En af de mest almindelige tvivl blandt brugere, der har et Haier Smart TV, er, om nævnte enhed er i stand til at downloade applikationer i sit system, hvilket virkelig er muligt, og i denne artikel vil vi lære dig, hvordan du downloader applikationer på din Smart TV. Haier TV.

Sådan downloader og installerer du apps til Haier Smart TV

At downloade applikationer til Smart TV'er kan virke som en kompliceret opgave for folk, der ikke er bekendt med disse enheder, men virkeligheden er, at det er noget meget simpelt at gøre, det vigtigste du skal have er et Smart TV-kompatibelt, eller som har de nødvendige krav at downloade apps og en godt signal til internetforbindelse nedenfor vil vi give dig en række trin til at kunne downloade applikationer på dit Haier Smart TV:

Trin til download af apps på Haier Smart TV med Google Play Butik

 1. Det første, du skal gøre, er at tænde for dit TV og sørge for, at det er forbundet til et Wi-Fi-netværk og har en stabil internetforbindelse.
 2. Gå til din tv-menu
 3. Når du er i menuen, skal du gå til den officielle Google Play Butik
 4. I Google Play Butik vil du kunne finde et stort antal af applikationer og spil, der er kompatible med dit Smart TV så du kan downloade
 5. Vælg den app, du vil downloade, og indtast derefter dens beskrivelse og detaljer. Hvis du er sikker på, at du vil downloade den, skal du trykke på knap " Hent" så den senere begynder at downloade den til dit Smart TV.
 6. I slutningen af ​​download og installation vil du kunne finde applikationen i menuen over applikationer installeret på Smart TV, hvis du vil åbne den, skal du blot vælg via tv-styring .

Hvordan downloader jeg en app via Apk til mit Haier Smart TV?

Det er også muligt at downloade en APK-fil til Smart TV, for dette skal du downloade et program kaldet Sideload Launcher som, efter at have downloadet, skal du tillade alle de nødvendige tilladelser, for at det kan fungere bedre.

Når den er installeret, skal du indtaste den applikation, der hedder "Es File Explorer" som giver dig mulighed for at downloade enhver APK-fil efter eget valg.

Sådan downloader du apps uden Google Play Butik på mit Haier Smart TV

Hvis du ikke har appen Google Play Butik, kan du blot installere den via din Smart TV-browser ved at søge på søgeordet "download play butik til smart tv" og få adgang til den officielle side, men hvis du ikke ønsker at bruge denne applikation, eller dit Smart TV ikke har denne applikation installeret som standard, kan du få adgang til Apps-platformen, der findes på dit Smart TV, som er en butiksfabrik, der er installeret på alle enheder af denne type

Hvis du ikke har en downloadbutik på dit Haier Smart TV, kan du vælge at søge efter en gennem browseren, eller blot ved at søge på den applikation, du vil downloade direkte i browserens søgemaskine.

Det skal bemærkes, at denne metode normalt er en smule risikabel, fordi hvis vi ikke har den nødvendige viden, kan vi downloade en ondsindet fil, der kan forårsage generering af en virus på vores Smart TV, som måske begynder at arbejde med forskellige fejl og problemer, så vi anbefaler kun at downloade filer fra betroede sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up